- 16 Aralık 2015
- 177
- 32
- 18
- 37
- Konu Sahibi berke_melek
-
Buyur gel tatlım sen o canavardan değil o canavar senden korksunHarikasiniz kizlar.aynen devamben de haftaya katiliyorum araniza insallah
Asyacim inanki çok mutluyum 17 yil sonra evim üstüm ellerim ağzim tertemiz kokuyor illaki vurduğu zamanlar oluyor bi tane yakmak istiyorum ama hayir ben içmicem deyip atiyorum o fikri kafamdanaylincim keyfin yok sanki mutsuzsun gibi geldin bana
Harikasiniz kizlar.aynen devamben de haftaya katiliyorum araniza insallah [/QUOTE çabuk ol accik bekleyooommm canim benim
Gel gizz valla iyi olur benim içinde sağolsun asyacim biraz uzak sankı topiğe karşı yalniz hissediyorum kendimiGeleyom geleyom az galdi garii
canim asil mesele yürekten inanmak ve bitti demek farzetki hastasin ve geçecek bi sığara içsem geçecek diye düşünmeAslinda hastaligim yuzunden benim gecen mart ayinda birakmam gerekiyordu.cok denedim olmadi her seferinde yenildim.
süperiimmm süperrrr bu kadar kolay geçeceğini ben bile tahmin etmiyordumNasil gidiyor cnm.3.gununmus bugun.
Cok sevindim senin adina.Rabbim birdaha icmeyi nasip etmesin.süperiimmm süperrrr bu kadar kolay geçeceğini ben bile tahmin etmiyordum
aminnnnnnnnn tatlım daha biraktim diyemıyorum ama inş tamamına erdirıcem ve sizlerde benimle beraber başaracaksin buna yürekten inaniyorumCok sevindim senin adina.Rabbim birdaha icmeyi nasip etmesin.
sen gün belirledinmi kafanda ne zaman eyleme geçiyosun canimAynen cnm haklisin.bende daha cok online olmaya gayret ederim bundan sonra..
hadi bakalim hakkinda hayirlısi olsun2016 ya sigarayi birakmis olarak girmek istiyorum canim.yani persembe aksami son sigarami icip uyuyacam.
Amin cnm.tsk ederim.hadi bakalim hakkinda hayirlısi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?