- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi berke_melek
-
inş içmezsinBugün beşinci günüm icmiyorum bende senin gibi altıncı günümde içmeye başlamıştım
sondür kızz yakma bi dahaveeee 5.günün sonunda yaktım,kahretmesin çok pişman oldum ama devamı gelmeyecek Allah'ın izni ile...
valla azmine hayran kaldimmerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor aylin neden içtin senden çok ümitliydim ben ama yılmak yok hiç içmedin varsay ve devam et benim bir ay doldu galiba saymıyorum günleri yeniyıl akşamı yanımda okadar içen çok olduki sigarayı ama dönüp bile bakmadım kararlıyım pes etmek yok buarada 3 çocukla ugraşırken nasıl içmedigime ben bile bazen hayret ediyorum evde kavga gürültü eksik olmuyor buna ragmen dişimi sıkıyorum içmiycem diyorum kendi kendime burada birbirimizden destek alacagız kızlar
Ben icmiyorum Asyacim.bugun bir haftayi bitirdim cok sukur.bir hafta icinde 1 tane yaktim.ve bir kac fırt aldimkizlar nasil gidiyor ayln doktora gittin mi
Hadi bakalım umarım işe yarar,demekki sağlam bir tiryakisin,yoksa hemen ilaç yazmıyorlar bildiğim..Evet canim gittim küçük bi test uyguladi sonrasında zyban diye bi ılaç verdi acaba etkılı bi ilaçmi kullananlar varsa yazarsa sevınirım
canim 15 yildir içiyorum günlük 1 paket sen ne kadar içiyorsunBenim gögsüm sabahtan beri acıyor ve öksürük başladı,öksürdüğümde sanki bişeyler batıyor ve yanma var
ya asyacim bugun hastanenin siğara bolümünde o kadar çok insan vardiki kimisı benim gibi ılk kimisi birakmış kontrole gelmiş düşünkü 70 yaşındaki teyze 40 senelık ıçici ve ılaçla bırakalı 1 ay olmuş ve siğaradan tiksindim ılaç siğaranin tadini bozuyor keyf alamiyorsun diyorla birakip kontrole gelenler biz eziyet ediyoruz kendımize kolay yolu varkenaylin sen cok rahat birakiyordun fazla kriz gelmiyordu neden ilaç a başvurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?