bende kurtuluyorum kanser çubuğundan!

Kizlar sigara içmedığinizde sinirli olup herşeye patladiniz mi sevdiklerinizi kirdiniz mi mutsuzluğu dipsiz depresyon gibi yaşadiniz mi ve en sonunda hepsini aşip sağliklikli ve mutlu olmayi başardiniz mi?

Benim nabzim yükseliyor sigaradan başka olan varmı en ckta bundan bırakmak istiyorum

Asyacım ben yakamoz,eski üyeliğim bu.şifresini unutmuştum,diğer üyeliğimi kapattırdım.ben iyiyim canım.şimdilik iyi gidiyor,dün akşam kızkardeşimin sigarasını elinden aldım iki fırt çektim ölüyorum falan sandım bulunduğum yerdeki herşey sanki etrafımda dönüyordu.töbe bir daha almam ağzıma

benimde üçüncü günüm iyiyim kriz hiç ugramadi ama benim krizler altinci gunden sonra başlıyor

Oyleymis ya.ben 3 gunden sonra olay bitiyo saniyordum.ama oyle degilmis. 4 gunum bitti valla ictim icecem heran

meraba arkadaşlar ben geldim malesef kızlar 6. günü akaşambende yenildim bi olay yaşadim ve o an yaktim ama yilmak yok yola devam hastaneden randevu aldim perşembe günü gidicem doktor kontrolünde birakacam sizler ne durumdasiniz

üzüldüm yaa...benimde ara ara canım istiyor fakat yenebiliyorum.sağlık sorunları yaşıyorum.afedersin kabızlık ve öksürük başladı ağzımın tadı berbat,ve dilimde ufaktan yara oluşuyor sanki,içsek bir türlü bıraksak bir türlü..

ben çok iyi gidiyordum 6. güne kadar hiç aramadim ama o gün çok büyük bi şey yaşadim ve şiddetlice ta beynime vurdu ve içtim ama pes etmek yok

aylincin senin adina üzüldüm cok iyi gidiyordun
skntm tam geçmedi ama hala kararlıyim birakıcam siğara bıraktirtma ilacini çok araştirddim faydasini goren çok o yüzden randevu aldim perşembe gidicem işAllah hemen verir doktor ilaci acaba formda ilaç kullanan arkdşlar varmi yazsalar deyimlerıni

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor aylin neden içtin senden çok ümitliydim ben ama yılmak yok hiç içmedin varsay ve devam et benim bir ay doldu galiba saymıyorum günleri yeniyıl akşamı yanımda okadar içen çok olduki sigarayı ama dönüp bile bakmadım kararlıyım pes etmek yok buarada 3 çocukla ugraşırken nasıl içmedigime ben bile bazen hayret ediyorum evde kavga gürültü eksik olmuyor buna ragmen dişimi sıkıyorum içmiycem diyorum kendi kendime burada birbirimizden destek alacagız kızlar

malesef içiyorum ama dediğim gibi perşembe günü doktordon randevu aldim ilaçla bırakabilırım inş sen naptin asyacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…