- 29 Eylül 2015
- 187
- 180
- 18
- Konu Sahibi berke_melek
-
Ben nasil basedicem bilmiyorum.25 yildir iciyorumBen akşam yine içtim dayanamadım nasıl olcak bilmiyorum çok bağımlısı da değilim gündüz icmiyorum 18saat
üzüldüm yaa...benimde ara ara canım istiyor fakat yenebiliyorum.sağlık sorunları yaşıyorum.afedersin kabızlık ve öksürük başladı ağzımın tadı berbat,ve dilimde ufaktan yara oluşuyor sanki,içsek bir türlü bıraksak bir türlü..meraba arkadaşlar ben geldim malesef kızlar 6. günü akaşambende yenildim bi olay yaşadim ve o an yaktim ama yilmak yok yola devam hastaneden randevu aldim perşembe günü gidicem doktor kontrolünde birakacam sizler ne durumdasiniz
ben çok iyi gidiyordum 6. güne kadar hiç aramadim ama o gün çok büyük bi şey yaşadim ve şiddetlice ta beynime vurdu ve içtim ama pes etmek yoküzüldüm yaa...benimde ara ara canım istiyor fakat yenebiliyorum.sağlık sorunları yaşıyorum.afedersin kabızlık ve öksürük başladı ağzımın tadı berbat,ve dilimde ufaktan yara oluşuyor sanki,içsek bir türlü bıraksak bir türlü..
Yasadigin sıkıntın gecti insallah.Allah bir daha yasatmasin cnm.ben çok iyi gidiyordum 6. güne kadar hiç aramadim ama o gün çok büyük bi şey yaşadim ve şiddetlice ta beynime vurdu ve içtim ama pes etmek yok
skntm tam geçmedi ama hala kararlıyim birakıcam siğara bıraktirtma ilacini çok araştirddim faydasini goren çok o yüzden randevu aldim perşembe gidicem işAllah hemen verir doktor ilaci acaba formda ilaç kullanan arkdşlar varmi yazsalar deyimlerıniaylincin senin adina üzüldüm cok iyi gidiyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?