• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kilo almak istiyorum :(

hbmmm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
6
0
6
Konya
kilo almak istiyorum ama iştahım yok iştah açıcı ilacta kullanamıyorum ikiz bebeklerim var emziriyorum ne yapabilirim zayıf oldugumdan tasıyamıyorum cocuklarımı gücüm tükeniyor artık :(

öncelikle kilo değil güç lazım sze kanınız düşükse bol pekmez için dr a gidin kan hapları çok gzl kilo yapıyor valla ben vermeye çalışıyorum eğer almak isteseydim aksam 8 den sonra bol bol yerdim pastadır tatlıdır inanın aldırıyo.haşşas v pekmez tahin de aldırır

öncelikle kilo değil güç lazım sze kanınız düşükse bol pekmez için dr a gidin kan hapları çok gzl kilo yapıyor valla ben vermeye çalışıyorum eğer almak isteseydim aksam 8 den sonra bol bol yerdim pastadır tatlıdır inanın aldırıyo.haşşas v pekmez tahin de aldırır

evet haklısınız cok bitkin düstüm ya bu gün bankada işim vardı dısarı cıktım görenler cok zayıflamısın dediler cok üzüldüm :(

Güçlenmek ve enerji kazanmak için doktorunuza danışarak bir vitamin kullanabilirsiniz. Aynı zamanda iştahınızı da açacaktır.

Back