bende temmuzda ameliyat olacağım bu durum beni de korkutuyor çünkü ben hayatıma bebeğimle yeni başlamıştım ki bu illet geldi başıma duyduğum bildiğime göre kimileri tamamen kurtulmuş kimilerinde de hastalık nüksetmiş sürekli sıkı bir takip gerekli sanırım dualara ihtiyacımız var Rabbim hepimize şifa versin selam ve dua ile
merhabalar 2 gün önce göğüs kanseri olduğumu öğrendim iki günüm çok zor geçti bugün artık kabullendim gibi ilk aşamada kisti alıcak galiba doktor hep duyuyordum ama hiç bir bilgim yok bu konuda adı bile insanı korkutuyor bebeğim daha çok küçük kurtulan ve sağlığına kavuşan var mı
Daha bir sene önce farklı ve ağır bir türünü yendim.Yapabileceğinize inanıyorum.
Yazınızı okumuştum.Öyle rahatladı ki benim içim.Yoksa istatistikler ve dr yorumları umutlarımı yıkıyor...Sizlerin hikayeleri umut veriyor ve tabiki dualar...Darısı anneciğime ve bütün hastalara inş...
Teşekkür ederim size ve yazan moral veren herkese çok zor günler geçirdim ama artık ilaçlar ile beş yıllık kontrol devresine girdim benle başlayan iki arkadaşımın tekrar nüksetti yeniden kemoterapiye başladılar ilk iki sene nüksetme ihtimali yüksekmiş bende en ufak ağrı sızıda korkuyorum Rabbim bir daha yaşatmasın sağlık en büyük nimetmiş meğer sağlıcakla kalın selam ve dua ile
Teşekkür ederim size ve yazan moral veren herkese çok zor günler geçirdim ama artık ilaçlar ile beş yıllık kontrol devresine girdim benle başlayan iki arkadaşımın tekrar nüksetti yeniden kemoterapiye başladılar ilk iki sene nüksetme ihtimali yüksekmiş bende en ufak ağrı sızıda korkuyorum Rabbim bir daha yaşatmasın sağlık en büyük nimetmiş meğer sağlıcakla kalın selam ve dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?