• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Bende kanser olduğumu öğrendim

bende temmuzda ameliyat olacağım bu durum beni de korkutuyor çünkü ben hayatıma bebeğimle yeni başlamıştım ki bu illet geldi başıma duyduğum bildiğime göre kimileri tamamen kurtulmuş kimilerinde de hastalık nüksetmiş sürekli sıkı bir takip gerekli sanırım dualara ihtiyacımız var Rabbim hepimize şifa versin selam ve dua ile

Çok geçmiş olsun..Bu hastalıklarda erken teşhis çok önemli..Metastaz yapmadan ameliyat olup çabucak kurtulursunuz inşallah..Ben de evlenmeden çok yıllar evvel tiroid kanserini yenmiştim....

bende temmuzda ameliyat olacağım bu durum beni de korkutuyor çünkü ben hayatıma bebeğimle yeni başlamıştım ki bu illet geldi başıma duyduğum bildiğime göre kimileri tamamen kurtulmuş kimilerinde de hastalık nüksetmiş sürekli sıkı bir takip gerekli sanırım dualara ihtiyacımız var Rabbim hepimize şifa versin selam ve dua ile

Annemin 2 göğsünde kist var İnşallah atlatacak. 2 yıldır çekiyor. Bende çok korkuyorum . Rabbim herkese önce sağlık versin.İnşallah tez zamanda iyileşirsiniz.

merhabalar 2 gün önce göğüs kanseri olduğumu öğrendim iki günüm çok zor geçti bugün artık kabullendim gibi ilk aşamada kisti alıcak galiba doktor hep duyuyordum ama hiç bir bilgim yok bu konuda adı bile insanı korkutuyor bebeğim daha çok küçük kurtulan ve sağlığına kavuşan var mı

Öncelikle çok çok geçmiş olsun moralinizi yüksek tutmalısınız kesinlikle bu çok önemli. Ayrıca en yakın zamanda vahide gördüm (namı diğer ferihanın annesi) meme kanseri olmuştu. Şuan gayet sağlığı yerinde. Zor bi süreç olsada güçlü durarak ve inararak atlattı. Sizde buna inanmalısınız.

öncelikle hastalığı kabullenmek gerek bu bana nasıl olur inanmıyorum olamaz böyle bir şey gibi düşünmeden olabilir benim başımada gelebilir deyip inançla duayla ve tabi doktorlarla tedavileri aksatmadan yüksek morelle yeneceksin arkadaşım bebeğin için onun annesiz kalmaması için savaşacaksın allahım tez zamanda şifanı versin rabbim meleğinin yüzüne baksın

canım herşeyden önce arkadaşların dediği gibi moralini yüksek tut... kafanda kurup kendini üzme, kötü senaryolar yazma.. bende over ca dım.. ama çok şükür geçti.. Allah kimseye göstermesin.. Allah güç versin

Annem de over ca...tedavi görüyor.Rabbim tüm hastalara şifa versin.Ömrü veren rabbim,şifayı veren de elbet.

Daha bir sene önce farklı ve ağır bir türünü yendim.Yapabileceğinize inanıyorum.

Yazınızı okumuştum.Öyle rahatladı ki benim içim.Yoksa istatistikler ve dr yorumları umutlarımı yıkıyor...Sizlerin hikayeleri umut veriyor ve tabiki dualar...Darısı anneciğime ve bütün hastalara inş...

Yazınızı okumuştum.Öyle rahatladı ki benim içim.Yoksa istatistikler ve dr yorumları umutlarımı yıkıyor...Sizlerin hikayeleri umut veriyor ve tabiki dualar...Darısı anneciğime ve bütün hastalara inş...

Ölümden başka herşeye çare var. Dermansız dert yok.Sonuç bizlerin sabır ve dayanma gücüne bağlı.Benim tek mücadelem bu hastalığım değildi o kadar çok şeyi yendim,zaferlerim o kadar çok ki.Sonuncusu bu oldu inş.Allah'ım sabrınızı bol verip,dayanma gücünüzü artırsın.''neden ben? neden şimdi?'' evrelerini atlatıktan sonra kolaylaşıyor tedavi.

Çok geçmiş olsun sevgili cananur,
Sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorum size. Ameliyat şansınız olmuşsa eğer erken evredir yeneceğinizi düşünüyorum. Dualarınızı ve inancınızı eksik etmeyin.

Teşekkür ederim size ve yazan moral veren herkese çok zor günler geçirdim ama artık ilaçlar ile beş yıllık kontrol devresine girdim benle başlayan iki arkadaşımın tekrar nüksetti yeniden kemoterapiye başladılar ilk iki sene nüksetme ihtimali yüksekmiş bende en ufak ağrı sızıda korkuyorum Rabbim bir daha yaşatmasın sağlık en büyük nimetmiş meğer sağlıcakla kalın selam ve dua ile

Teşekkür ederim size ve yazan moral veren herkese çok zor günler geçirdim ama artık ilaçlar ile beş yıllık kontrol devresine girdim benle başlayan iki arkadaşımın tekrar nüksetti yeniden kemoterapiye başladılar ilk iki sene nüksetme ihtimali yüksekmiş bende en ufak ağrı sızıda korkuyorum Rabbim bir daha yaşatmasın sağlık en büyük nimetmiş meğer sağlıcakla kalın selam ve dua ile

çok sevindim canım iyi oolmana.geçen gunler elbette zordur seni senden baskası anlayamaz.Herkesin de dedigi gibi bu hastalıgın adı kötu sadece yoksa teknoloji tıp o kadar ilerdeki..Allaha şükür siz de güzel ilerlemişsiniz kontrol devresine girmişsiniz.Umarın sağlıgnız sıhhatiniz hep iyi olur,nüksetmeleri falan unutun ve gelecek güzel günlerinizi düşünüp içinizi ferahlatın :)

iyi olmana sevindim.sağlık haberlerini bekliyoruz.

Allahım tekrar bu zor günleri yaşatmasın..Rabbim acil şifalar versin ve tamamen bu hastalığı yenmenizi nasip etsin...Sende ve sevdiklerinde sağlıcakla kalın

çok haklısınız sağlık en büyük nimet bize. meme kanserini diğer kanserlerden ayırmak gerekli. çünkü günümüzdeki ilaçlar sayesinde hastalık tamamen yokoluyor. tedavi başarısı çok yüksektir memede. artık zor günleri atlatıp, takip aşamasına gelmişsiniz çok şükür. Allah bidaha yaşatmasın İnşallah.

Geçmiş olsun. Artık bu hastalığın çaresi var.Kisti alıp bir kaç terapiden sonra bu illetten kurtuluyorsunuz. Moralini bozmayın. Tekrardan geçmiş olsun.Allah şifa versin.

Cok geçmiş olsun :( cok uzuldum gercekten
Ben de bir korkumu paylasmak istedim burada ,cevap verirseniz cok sevinirim
Benim sag gogsumde de bir kitle var. İlk fark ettigimde bir yil once 10mm idi suan ise 36mm oldu. Biyopsi yapildi sonuc iyi geldi ama sürekli buyumeye devam ediyor. Doktorlae ameliyat öneriyor. Baska caresi yok mu acaba . Raporumu paylaşıyorum bilgili olanlsr bana dönüş yapabilir mi? Lutfen ^_^

Eklentiler

• IMG_20181121_195125.jpg
    IMG_20181121_195125.jpg
    232,1 KB · Görüntüleme: 118
Back