Onkoloji - Kanser ve Türevleri Bende kanser olduğumu öğrendim

cananur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
545
136
648
44
merhabalar 2 gün önce göğüs kanseri olduğumu öğrendim iki günüm çok zor geçti bugün artık kabullendim gibi ilk aşamada kisti alıcak galiba doktor hep duyuyordum ama hiç bir bilgim yok bu konuda adı bile insanı korkutuyor bebeğim daha çok küçük kurtulan ve sağlığına kavuşan var mı

çok geçmiş olsun ablacım inş. hayırlısıyla çok daha iyi olursun moralini yüksek tut sen kanserle top gibi oynarsın

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah.Benim yengemde göğüs kanseriydi atlattı o inşallah sizde atlatırsınız:26:

canım çok geçmiş olsun.atlatırsın Allah'ın izniyle.moralini yükset tut.Rab'bim Şafi adıyla şifa ihsan eder inşallah.

iyi aksamlar canim hic uzulme atlatirsin benim iki arkadasim gogus kanseriyde ve ikiside simdi sapasaglam ve ustelik gogus kanseri en kolay kanserlerden biri bende karaciger kanserini yenen bir kisi olarak konusuyorum 3 hafta once kemoterapimi bitirdim cekkap yapildim sonclar cok iyi yani senin en onemlisi moralini bozmaman ve yalniz degilsin canim

Allah seni yavruna bağışlasın elbette atlatan bir çok insan var bu hastalığın adı kötü sadece ama moralinizi yüksek tutun hayatta kendinizden başka bişeyi düşünmeyin ki çabuk atlatabilesiniz umarım ne kısa zamanda hayırlı haberlerinide burdan okuruz rabbim şifa versin çocuklarına bağışlasın seni

VAR Ben varım :) Bana 5 ay önce meme kanseri teşhisi kondu, ameliyat oldum, tedavilerimi oldum. 35 yaşında teşhisim kondu, yapılan teste göre 30 yaş civarından bu yana hastaymışım. Şimdi çok iyiyim; birkaç aylık zor bir dönem yaşayacaksın ama ASLA kendini bırakma... Sana örnek olmak için ilk defa forumda yazı yazıyorum arkadaşım, MORAL çok önemli sonrasında da hayatı tüm getirdikleriyle kabullenerek yaşamak rahatlatıcı oluyor, acil şifalar dileklerimle...

Cok gecmis olsun.. moralini yuksek tut en onemlisi bu.. ayrica artik herseyin cozumu bulunuyor.. cevremde tanidigim duydugum bir kac kiside oldu ama
hepsi cok sukur basit bir sekilde kurtuldu.. en onemlisi moralini yuksek tutmak.. ve olumlu dusunmek.. Insallah en kisa zamanda sagligina kavusursun...

Canım moral çok önemli. Artık tıp çok ileri canım bu hastalığın adı kötü ama Allah'ın izniyle iyi olacaksın. Benim meme kanseri olduğunu duyduğum kişiler hep iyi oldu sakın kendini korkutma moralini yüksek tut moral çok önemli. Rabbim şifa versin.

Allah acil sifalar versin..
Cok zor belki ama kendini hiic birakma moral cok onemli.
Oglusunla hayatin tadini cikarmaya bak.
Rabbim sifani verir insallah..

moral moral moral
kuzenim de genc yasında meme kanseri oldugunu ogrendi. su an gayet saglıklı. sık sık kontrole gidiyo o kadar. acil sifalar diliyorum size. allah yardımcınız olsun

ÇOK geçmiş olsun acil şifalar diliyorum moral en önemli savunma silahınız ve siz o silahı asla yere bırakmayın ! bu bilinen bie gerçek ki güçlü ve morali yüksek insanlar çok kolay atlatıyor bu hastalığı.. Allah bebeğinize ailenize bağışlasın tez vakitte sağlığınıza kavuşun inşallah...

tabi ki iyileşiceksiniz artık meme kanseri korkulacak bişi değil birde erken tanı hayat kurtarır bir an önce tedavinizi olun ve sarılın hayata bebeğiniz için rabbim şifaversin nerde varsa

Cevap veren herkese teşekkür ederim kemoterapi alıyorum şu an 8 seans sonra ameliyat ve tekrar kemoterapi denildi çok zor şeyler bunlar saçlarım döküldü peruk aldım ama beni en çok üzen kaş ve kirpik dökülmesi hadi kaşında çaresi var ama kirpikler çok kötü ya ama takdiri ilahi Allah beterinden korusun buna şükür diyorum selam ve dua ile

eminim çok iyi olacaksınız.
moralinizi bozmayın, hep pozitif düşünün.
çok geçmiş olsun.

Allah tüm hastalara şifa versin. sormussun ya kurtulan var mı diye bende merak ediyorum. Annemde meme kanseriydi, rahmini de aldılar sonra boynuna sıçradı. 3 kere ameliyat oldu kemoterapi tedavileri gördü ve hala görüyor. Annemin doktoru ''kanser hiç bir zaman sıfırlanmaz sadece minimuma düşer. Bu hep sizinle gidecek sürekli kontrol yaptırmanız gerek, biz de sizi takip etmeliyiz'' dedi. Burda kurtuldum diyen hanımlar var, annemin doktorunun dedigi gibi en düşük seviyede mi yoksa tamamen mi kurtuldunuz?

Ben de merak ediyorum bunu...Anneme de over ca teşhisi kondu ve p.tesi ilk kemoterapisini alıcak.İnternetten araştırdığımda sadece 5 yıl hayatta kalma oranı yazıyor.5 yıldan fazla yaşanmıyor mu Allahım güç versin bana ve herkese, yoksa çıldıracağım

çok geçmiş olsun.
rabbim şifa versin inşallah.
bu hastalığı yenmenin en büyük formülü inanmak ve moralinin yerinde olmasıdır
aynı türden göğüs kanseri olan annemin arkadaşı ve bir akrabamız vardı onlar çok şükür bu hastalığı yendiler
inşallah sen de hayırlı haberler alırsın ve hastalığı yenersin

merhaba, bende yeni öğrendim durumumu. ameliyat olalı 5 gün oldu.
bilen arkadaşlar yazarmı acaba,
şimdi nasıl bir sürec bekliyor beni. hala şaşkınım ama...
birazda canım sıkkın...ne bileyim garip bi duygu....
sadece belirsizlik var ne olacak ne olmayacak gibi işte.
yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…