Bende ikinci çizgiyi gördüm

aysen_balikesir

nazlı miray yaşam hediyem
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
433
9
38
kızlar.. ne yazacağımı bilmiyorum
adetim 7gün geçti ve ben bugün test yaptım
silik kırmızı ikinci çizgi çıktı
eczaneye gittim tekrar gösterdim pozitif dedi
yani ben hamile miyim:CüvCüv:

canım gözün aydın, inşallah bizler de yakın zamanda buradan güzel haberlerimizi veririz.
hiç vakit kaybetme kan testini de yaptır, tam anlamıyla emin ol, tebrikler.

tebrikler canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..bu bereketli mübarek günlerde hepimiz seviniriz inşallah kızlar..:1hug:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin hepimizinkini ay çok sevindim ya ne güzelll Rabbim dileyen ve isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inşallah:lepi:

aysen cim tebrik ederim..... inşallah sağlıkla kucağına alırsın
canım balıkesirdesin merkezdemisin . tedavi gördünmü doktorun kim ilk bebeğinmi anlatsana bende balıkesirdeyim ve drum beni bu sefer biraz üsdü biroğlum var onun doğumunu yapan dr.umdan bu sefer memnun kalmadım yeni bir doktor arıyorum.... yardımcı olurmusun

aysen cim tebrik ederim..... inşallah sağlıkla kucağına alırsın
canım balıkesirdesin merkezdemisin . tedavi gördünmü doktorun kim ilk bebeğinmi anlatsana bende balıkesirdeyim ve drum beni bu sefer biraz üsdü biroğlum var onun doğumunu yapan dr.umdan bu sefer memnun kalmadım yeni bir doktor arıyorum.... yardımcı olurmusun

merhaba öncelikle hepinize çok teşekkür ederim
handefe ben bandırmadayım doktorum gürsel kurt
önce tedavi gördüm 6-7 ay klomen çatlama iğnesi vs
önümüzdeki aylarda tüp bebeğe başlıycaktık
ama kendiliğimden hamile kalmışım
darısı sizleerin uğraşanların başına:CüvCüv:

tebrikler canım ALLLAH kucağına almayı nasip etsin belirtilerin varmıydı canım yazarmısın bende balıkesirliyim bu arada sevindim seni görünce

tebrikler tatlım allah eline ayağına kavuştursun bu arada ben de balıkesirliyim ama merkezden benim drum izmirden erol tavmergen...umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin canım öptüm

tebrikler canım ALLLAH kucağına almayı nasip etsin belirtilerin varmıydı canım yazarmısın bende balıkesirliyim bu arada sevindim seni görünce

selam yumyum ben balıkesirliyim ve sana dr tavsiye edebilirim 1.alaaddin kaçar2.nurettin kılıçarslan her ikiside infertilitede süper başarılarr bir sürü arkadaşım hamile sayelerinde umarım en kısa zamanda meleğine kavuşursun öptümŞeniz

selam yumyum ben balıkesirliyim ve sana dr tavsiye edebilirim 1.alaaddin kaçar2.nurettin kılıçarslan her ikiside infertilitede süper başarılarr bir sürü arkadaşım hamile sayelerinde umarım en kısa zamanda meleğine kavuşursun öptümŞeniz

sağol canım ben şuanda izmirdeyim burda dr a gittim ama sonuç alamadım ara verdim şimdi ege üniversitesine gidecem bakalım tahliller yapıldı ama daha dr lar görmedi hakkımızda halırslı canım sağol

X