Dövme Bende Hint Kınası Yaptım Ama Tutmadı :( Neden?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

CaRMiN

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
600
15
40
Kızlar, aynen burda anlattığınız gibi hint kınasını oksijenli suyla karıştırarak bi kürdan yardımıyla güzelce sürdüm..Bi tane elime bitane ayak bileğime.Epeyce bekledim.. Daha sonra sanki tükenmez kalemle çizmişim de yıkamışım,silinmiş gibi bi görüntüsü oldu. İki gün sonrada temelli geçti zaten.. Neden böyle oldu??

biz kızlarla yapmıştık ve benmde öyle olmuştu onun nedeni ya oksijenli su bozuktu yada sen kınanın ayarını tutturamadın...bi taşın tozu katılıyo ona onunda ayarı çok önemli kınanın ayarı filan... ve bir buçuk saat bekleyip yıkarsan daha güzel tutuyo benmde ilk yaptığımızda ince olduğu için tenim tutmamıştı

kına taşı koyuluyo.. ama ben aktara sordum.. çok tehlikeli bişe kına taşı ben satmıyorum bile dedi..

evet zehirli ve çok çabuk uçuyo beyaz bi örtüde yaaprsanız zaten farkedersiniz siz farkına varmadan uçuyo ve benek benek kalıyo...

bilmiyorum walla... kimisi sadece oksijenli su ve kınayla yapıyo ama tutuyo.. tenimin cinsinden mi tutmuyo acaba?

Kızlar ben geçici dövme yapıyorum. kına tası kullanılıor evet. ve sakın evde kendi kafanıza göre uygulamayın o karısımı. gerçekten cildinizi yakabilirsiniz. hem verin bikaçlira yaptırın yaw. ben bıraktım yapmayı ama yapanlar kazansın dimi?
kına karısımı özenli formüllerden olusur.ve genelde söylemez dövme yapanlar.söyleselerde mutlaka miktarı değiştirirler.
ben de söylememkaydirigubbakcemile2

Hint kınasını oksijenli suyla karıştırırken alman taşı da katmalısınız hem çok koyu oluyor hemde daha fazla dayanıklı oluyor. Şahsen kendim yapıyorum.

X