• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende hiç kullanmadığım çeyizlerimi satıyorum:)

brctlp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
1.588
26
108
41
İstanbul
hiç kullanmadığım birsürü çeyizim var hurçlara kaldırdığım için resim ekleyemedim bunlar internetten resmini bulabildiklerim ihtiyacınız olan başka birşey olursa sorun lütfen nevresim takımı özdilek resimdekinin kremi peçete halkaları bernardo sondaki tektaş olan nevresimlere 60 düşündüm sadece yıkanıp ütülenip kaldırıldı hiç sermedim peçete halkası 12 adet var 40 düşünüyorum tabiiki pazarlık payı var daha bir çok çeyizlik eşyam var aklıma gelmiyor şuan lütfen sorun...

Eklentiler

• $OZDILEK-IPEK-SATEN-PUL-ISLEMELI-NEVRESIM-MOR__75799098_0.jpg
    $OZDILEK-IPEK-SATEN-PUL-ISLEMELI-NEVRESIM-MOR__75799098_0.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 612
  • $pecettehalkasi2.jpg
    $pecettehalkasi2.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleme:
resimler yüklenmemişmi ? intten bulup yükledim kendi resimlerini almayı düşünen olursa yollarım gardolabın üzerinde çünkü:)

çeyizlik aklınıza gelen ihtiyacınız olanları sorun lütfen havlu nevresim tülbent aklıma gelmeyen birrsürü şey...şuanda resim yollayamıyorum fiyat konusunda anlaşırız evim çok küçük kızımda aramıza eklenince sığamaz olduk:) almayı düşünenlere hurçları indiripresim yollarım:)

çeyizlik aklınıza gelen ihtiyacınız olanları sorun lütfen havlu nevresim tülbent aklıma gelmeyen birrsürü şey...şuanda resim yollayamıyorum fiyat konusunda anlaşırız evim çok küçük kızımda aramıza eklenince sığamaz olduk:) almayı düşünenlere hurçları indiripresim yollarım:)

Resim yüklersen canim birdahaki ay toplu alabilirim iğne oyası ne bileyim oda takimi mutfak takimi bunlar varmi saten yatak örtüsü......

en iyisi ben kızım müsade ettiği zaman bi kurcalıyım hurçları böyle resimsiz olmuycak haklısınız:) resimleri yuklediğimde değerlendirirdiniz sizde..şimdilik nevresim ve peçete halkasıyla yola devam:)

Salon masam için
Masa örtüsü arıyorum salonumu kahve beyaz krem şeklinde yapmıştım şimdi çok sıkıldım
beyaz gümüş mor a çevirme gayretindeyim uygun renklerde örtün varmı

satmakla çok iyi yapıyorsun birsürü danteller patikler eşarplar şuan hurçlarda bazalarda
havlular bi şekilde kullanılıyor ama mesela dantel mutfak takımım iki tane birimavi napacam ben onları bilmiyorum
hayır kesmesi denkgetirsem epey bişi bağışlayacam

benim salonumda kahve krem o yuzden de salon takımlarım krem altın vs tonlarda gümüş yok diye hatırlıyorum... kızım bu gece durmuyor hiç bakamadım daha açıkçası..ya okadar çok oluryoki bu çeyiz işleri kız ayrı erkek ayrı herşey ikişer tane e yapmadanda olmuyor adet, kullanılmıyorda... işte yeni evlenecekler ucuza getirirler en azından, benim gibi kullanmayacakları eşyalara dünya para vermesinler diye düşündüm..açıkçası verdiğim çok eşyamda oldu kıyamadıklarım kaldı artık onlarda fazla geliyor bebeğin çok eşyası var malum bende satıyım dedim banada bi katkısı olur:) en kısa zamanda yeni bir albüm yapıp güncelleyeceğim belki hoşunuza gidecek birşeyler çıkar:)

ya arkadasım bende satmak istiyorum okadar çk çeyiz eşyam varki ama korkuorum bigün annem sorar bişeye lazım olur ne derim ozaman sattım diyemem walla darılırlar bana :2:

ee yeni eve tasıncaz seneye 2+1 evm zaten biri çocuk odası olucak ee ben onların hepsini nereye sıgdırıcam die düşünüorum şuan.
ama cesaret edemiorum satmaya

netsemki sizinkiler kızmıomu???

benim salonumda kahve krem o yuzden de salon takımlarım krem altın vs tonlarda gümüş yok diye hatırlıyorum... kızım bu gece durmuyor hiç bakamadım daha açıkçası..ya okadar çok oluryoki bu çeyiz işleri kız ayrı erkek ayrı herşey ikişer tane e yapmadanda olmuyor adet, kullanılmıyorda... işte yeni evlenecekler ucuza getirirler en azından, benim gibi kullanmayacakları eşyalara dünya para vermesinler diye düşündüm..açıkçası verdiğim çok eşyamda oldu kıyamadıklarım kaldı artık onlarda fazla geliyor bebeğin çok eşyası var malum bende satıyım dedim banada bi katkısı olur:) en kısa zamanda yeni bir albüm yapıp güncelleyeceğim belki hoşunuza gidecek birşeyler çıkar:)

arasıra uğrarım topiğine o zaman :ssz:

ya arkadasım bende satmak istiyorum okadar çk çeyiz eşyam varki ama korkuorum bigün annem sorar bişeye lazım olur ne derim ozaman sattım diyemem walla darılırlar bana :2:

ee yeni eve tasıncaz seneye 2+1 evm zaten biri çocuk odası olucak ee ben onların hepsini nereye sıgdırıcam die düşünüorum şuan.
ama cesaret edemiorum satmaya

netsemki sizinkiler kızmıomu???

valla benim annemde fazlalıktan hiç hoşlanmadığı için bişey demiyor zaten sırf adet olduğu için istemeden yaptık:) çoğu insanda kullanmayacağını bilerek alıyo çeyizleri burda paylaşsak ucuza mal ederler bence herkez paylaşsın evlerde fazlalık kalmasın:)

valla benim annemde fazlalıktan hiç hoşlanmadığı için bişey demiyor zaten sırf adet olduğu için istemeden yaptık:) çoğu insanda kullanmayacağını bilerek alıyo çeyizleri burda paylaşsak ucuza mal ederler bence herkez paylaşsın evlerde fazlalık kalmasın:)

walla canım ben satsam ve bizmkiler sattıgımı duysa herhalde aylarca küserler bana. çünkü çok düşkündürler böyle çeyize çaputa.çok özenerek yaptılar.
aslına bakarsan bana kalsa şimdiye çoktan sattıydımda işte....

Back