bende hamileyimm inanamıyorum

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
kızlar bugün test yaptım ve 2. çizgiyi gördün çok hafif bi çizgi ama görünüyo...adetime daha 3 gün var ama çıktı işte. annemin ısrarı üzerine yaptım bu testi
iyikide yapmışım. çok mutluyum allahıma çok şükürler olsun...bu 2. meleğim olcak kısmetse. allah isteyen herkeze versin inşallah bu güzel duyguyu tattırsın rabbim.:CüvCüv:

kızlar bugün test yaptım ve 2. çizgiyi gördün çok hafif bi çizgi ama görünüyo...adetime daha 3 gün var ama çıktı işte. annemin ısrarı üzerine yaptım bu testi
iyikide yapmışım. çok mutluyum allahıma çok şükürler olsun...bu 2. meleğim olcak kısmetse. allah isteyen herkeze versin inşallah bu güzel duyguyu tattırsın rabbim.:CüvCüv:

tebrikler canımm:nazar:: teytey:

aaaa çok çok tebrik ederim azize.hadi hayırlısıyla gelsin .allah tamamına erdirsin canım...

çok sağolun arkadaşlar...hala inanamıyorum bukadar erken belli olduğuna.

azizecim canım şimdi okuyunca inanamadım okadar çok sevindimki anlatamam canım allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım epeydir uzak kaldım haberlerinden ama bu haber çok iyi geldi canım gözlerim doldu valla çook çook tebrik ederim tatlım

sağol canım benim...bende çok mutluyum hele eren havalara uçuyo kardeşim olcak diye.:nazar:
azizecim canım şimdi okuyunca inanamadım okadar çok sevindimki anlatamam canım allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım epeydir uzak kaldım haberlerinden ama bu haber çok iyi geldi canım gözlerim doldu valla çook çook tebrik ederim tatlım

tebrikler canim inan ki cok sevindim....
sag salim kucaklarsin insallah melegini.
bende de 5 gun kala silik cizgiyle belli olmusdu.dollenme zamaninda olmus demek :)))

tebriklerrr çok sevindim azizecim,allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin küçük melek,darısı başıma inşallah:Saruboceq:

azizecim uzun süredir girememiştim foruma şimdi başka sayfada gördüm hamile olduğunu..çooooookkkk sevindimallahım sağlıkla vaktiyle kucağına almayı nasip etsin tebrikler canım........

:nazar::nazar::nazar:

gözün aydin canim

CtNO-1yQ-1.gif

:nazar::nazar::nazar:

X