bende hamıleyım

Slm kizlar yeni katildim foruma bnde. 5yillik evliyim 6haftalik hamileyim.bitmek uzere 7.hafta olacak fakat hic bi belirtim baslamadi normal mi sizde ne zamn basladi bulantilar flan ??? Tşkrlr
benımde cumartesı doktora gıtdım 5,5 haflaık oldu sımdı doktor dedı kımseye deme hamıleyım dıye 15 gun sonra gel testlerını o zaman ya palım kesemı z var dedı ama net olarak 15 gun sonra konusalım d edı bende cok dusunuyorum bebegım oluscakmı neler olucak o kadar cok heyecanlıyımkı anlatamam sıze onbes gunu beklıyemıycem bu cuma dokora gıdıcem kızlar dogrumu yapıyorum ne ya pmam lazım
benım bulantım var memelerım acıyor kasıkalrım agrıyor arada doktor normal dedı bunlar ezgı_dgn89 canım doktora gıtdınmı sen allahım herkese kucagına almayı nasıp etsın

Merhaba arkadaslar. Hepinize hayirli olsun .Allah saglikla kucaginiza aldiginiz gunu gostermeyi nasip etsin. Bugun bende kan tahlili yaptirdim 1038 cikti. :) bende aralik annesi olacagim nasipse :) cok mutluyum :))
allahım hayırlı dogumlar nasıp etsın

gıtdıgımde 5,5 haftalıkdı ama keseyı gordu net bır sey deemdı bana 15 gun sonra gel dedı kalp atısını duymadık aklımdan o kadar sey gecıyorkı acaba oluscakmıolusmuycakmı dıye senınde aklına boyle seyler geldımı o kadar cok mınıkkı rabbım canlandırmak nasıp eder bu gecdıgım surec benı heyecanla uzntu aynı anda yasıyorum keske bende dusam zaman gecmıyor gunler cok yavas akıyor benımıcın cuma gunu gıdıcem doktora tekrar beklıyem ben 15 gun sence dogrumu yapıyorum bana yardımcı olurmusun

Bende keseyi gordum bebegi yarin gorecem ins 7haftalik olcak evt belirtim baslamadi ama normal diyolar herkesin ayni olcak diye bi kural yokmus.amin canm bnede cok heyecanliyim ins bi aksilik cikmaz

Ayrica icini rahat tut sende eger kese gorunduyse sikinti cikmaz normal gbelik demektir cnku.bebek daha cok minik o yuzden telasliyiz biz.bi de cok erken ogrendik dojtorlar o yuzden 15/20gun sonra gel diolar.benim doldu 15gubun yarin ins kalp atisini duyacaz dua edin

inş canım duyarsın bende dr gıtmedım bugun bekle dedıler bekliycem bakalım benımkıde suanda 6+2 gün haftaya cumartesı gıdecem inş onzamana kadar buyur ıns cok heyecanlıyım banada haber et ben merak ederım sen benden bır hafta oncesın aynı seylerı yasıyoruz hemen hemen

Canm ben dr den geldim simdi.kalp atisini gordum fakat duyamadik haftaya duyarmisiz bi daha gdecez.cok farkli bi duyguydu yaa yani eve usg aleti alip bebegime surekli bakmak istiyorum oile manyaklik. Senle aramizda 2gun var sanirim.6hafta 4gun bnim bugun.ins sen duyarsin kalp atisini.ben bos gebelik mi acaba diye kendi kendimi yemistim ama Allah dualrimi kabul etti sukur.bebek olusmus.darisi sana ins haberleselim burdan optm

Merhaba bayanlar. Ben de hamileyim.
Ama daha kan testi yaptırmadım pazartesi günü gideceğim. İnşallah her şey normaldir.

21 Nisan'da regl olmam lazımdı. Ama lekelenme gibi oldu ve devamı gelmedi. Dün akşam idrar testim pozitif çıktı. Sabahı bekleyemedim.

23 Nisan'da doğum günümdü Rabbim bana en büyük hediyemi verdi.
Adete sancısı gibi ağrım olduğu için çok fazla kasmadım. İnşallah şu bir kaç haftada yanlış bir şey yapmamışımdır.

Allah bütün hamişlere hayırlı doğum nasip etsin.

Slm kizlar yeni katildim foruma bnde. 5yillik evliyim 6haftalik hamileyim.bitmek uzere 7.hafta olacak fakat hic bi belirtim baslamadi normal mi sizde ne zamn basladi bulantilar flan ??? Tşkrlr

canım hamilelikteki bulantı durumu bazen kişiye göre değişebiliyo.bazıları 4 haftalıkken kusmaya başlıyor bazıları hiç bulantı yaşamadan gebeliği tamamlayabiliyor.benim bir önceki gebeliğimde 8 haftada başladı 14 haftaya kadar mahfetmişti beni.bu gebeliğimde 5 haftadan hafif hafif başladı.endişelenme bugünlerini çok aratır sana karnındaki minnoş:)

tesadüfe bak benim de doğumgünüm 23 nisan ben de o gün öğrendim

Kızlar merhaba. Butik kurabiye ile ugrasıyorm. Söz,Nişan,kına,Nikah,bebek,baby shower,asker,ev aklınıza ne gelirse. Yardımcı olablrm

merhaba arkadaşlar bende 6 aylık hamileyim ilk bebeğim olacak çok mutluyum doktor konturollerine düzenli gidiyorum fakat çok kilo aldım sürekli kabizlık çekiyorum ne yapsamki :)
kayısı ye canım bol bol kombostu yap ye ıc doktoruna danıs aman masallah darısı bızım basımız aogunlerı goruruz ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…