bende hamıleyım

Bugün keseyi gördük. 4+4 hafta 7mm.lik bir kese :anneadayı:
Beta-hcg değerim 2112 çıktı. Gözümle görünce rahatladım. Haftaya inşallah kalp atışlarını duyarsam daha çok rahatlayacağım. :KK68:

Bugün keseyi gördük. 4+4 hafta 7mm.lik bir kese :anneadayı:
Beta-hcg değerim 2112 çıktı. Gözümle görünce rahatladım. Haftaya inşallah kalp atışlarını duyarsam daha çok rahatlayacağım. :KK68:
ins duyarsin stres yapma. Ben bugun duydum 7hafta 2 gunluguz.idrar ve kan tahlili yaptilar ctesi bakacaklar kan uyusmazligi vs var mi die. Allah tamamina erdrsin hepimizinkini ins :anneadayı:

Kızlar bende henüz bebeğimi göremedim geçen hafta gitti 6 haftalık ti kese var ama bebek gozukmuyo 2 hafta sonra gel dedi aklımdan çıkmıyo inşallah canlanmistir kuzum

Allahim bana sabir ver. Bebegimi kaybettm kizlar 2aylik olmustu bugun #kürtajoldum kalbi durmus dun.Allah kimseye bu aciyi yasatmasin bana bi akil verin nasl dayancam ben

Çok moralim bozuk. Dün akşam kontrole gittim. Kese var ama bebeği göremedik. 4+4 haftalıkken 7mm olan kesenin şu anda 20mm den fazla olması gerekirmiş. 13mm gibi ölçtü.
Erken yumurtlama varsa kese hızlı gelişir belki şimdi normal seyrindedir vs.vs.
Belkilerle çıktım hastaneden. Doktor temkinli konuşayım derken moralimi bozdu. Pazar günü çağırdı.

Doktora göre 5+6 günlük hamileyim. Ki bence daha küçük. Bebeği sonradan gören var mı arkadaşlar? 4 gün sonra görünür mü?
Bu arada vajinal ultrasonla bakmadı. Pazar günü tatmin edici bir cevap alamazsam bir doktora daha gidicem.

Son düzenleme:
Allahim bana sabir ver. Bebegimi kaybettm kizlar 2aylik olmustu bugun #kürtajoldum kalbi durmus dun.Allah kimseye bu aciyi yasatmasin bana bi akil verin nasl dayancam ben

Allah sabır versin arkadaşım. Çok zor gerçekten.
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Kendini bir şeylerle oyala çok düşünmemeye çalış.
Allah sana en kısa zamanda bir bebek bağışlasın inşallah.

Benin
Çok moralim bozuk. Dün akşam kontrole gittim. Kese var ama bebeği göremedik. 4+4 haftalıkken 7mm olan kesenin şu anda 20mm den fazla olması gerekirmiş. 13mm gibi ölçtü.
Erken yumurtlama varsa kese hızlı gelişir belki şimdi normal seyrindedir vs.vs.
Belkilerle çıktım hastaneden. Doktor temkinli konuşayım derken moralimi bozdu. Pazar günü çağırdı.

Doktora göre 5+6 günlük hamileyim. Ki bence daha küçük. Bebeği sonradan gören var mı arkadaşlar? 4 gün sonra görünür mü?
Bu arada vajinal ultrasonla bakmadı. Pazar günü tatmin edici bir cevap alamazsam bir doktora daha gidicem.[/Q
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Kendini bir şeylerle oyala çok düşünmemeye çalış.
ami
amin ins canm ya sende takma kafana bende de oile olmustu bi hafta bekle bebek varsa ki ins vardr her gun 1mm buyuyo haftaya tekrar gidersin bebegini gormeye ins stree yapma bnde cok yaptim sonuc ortada

amin ins canm ya sende takma kafana bende de oile olmustu bi hafta bekle bebek varsa ki ins vardr her gun 1mm buyuyo haftaya tekrar gidersin bebegini gormeye ins stree yapma bnde cok yaptim sonuc ortada

Rahatmış gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor. Stres yapmamak için çaba harcıyorum resmen.
Bir taraftan Allah biliyor hayırlısını diyorum diğer taraftan neden diye soruyorum. İnşallah bir terslik yoktur.

X