Bende hamileyim:)

arzubeyda

seni bekliyorum bebişim:)
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
57
0
40
çok mutluyum çoooooooooooooooook hemde bugün öğrendim hamile olduğumu beta hcg 356 çıktı ve doktor hadi gözünüz aydın dedi 2 yıllık bekleyiş sona erdi Allahım sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına:CüvCüv:

canım adetim geçmedi aşılama oldu benim 8 eylülde bugün kanda bakıldı ve tutundu bebeğim ikinci denememizde son adet tarihim 28 ağustostu ve bugün kan tahlilimde beta hcg değerim 356 çıktı doktor baya iyi dedi salı günü gidicez bakalım hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin mevlam bu arada hepinize teşekkür ederim birde bende gebelik takvimi yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:):ecrin_bebek::CüvCüv:

tebrik ederim allahım kucagın almayı nasip etsin inşallah.allah isteyen herkeze nasip etsinnnnn.aminnn

hayırlı olsun canım.Allha hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş.kaç haftalık?bende bugun öğrendim hamile oldugumu.benimki 4+5 günlük

gözün aydın canım bende hamileyim cenabı hak bütün isteyenlere nasip etsinkaydirigubbakcemile5

KIZLAR TEBRıK MESAJLARINIZ ıÇıN HEPıNıZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERıM ŞU AN O KADAR MUTLUYUZ Kı BU KELıMELERE BıLE SIĞMIYOR KAÇ HAFTALIK DıYE SORMUŞSUNUZ GALıBA 3 HAFTALIK KESıN CEVABI SALI GÜNÜ ALICAZ TEKRAR SAĞOLUN:):ecrin_bebek: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…