• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende hamileyim....

blue_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
643
37
98
41

cumartesi günü yaptırdığım kan testinde hamile oldugumu ögrendim ama duygularım cok karısık :uhm::utangac::CüvCüv:

maşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin yanında bizlerede inşallah

hele biraz daha vakit geçsin,
kafandaki karışıklık yerini tarifsiz bir mutluluğa bırakacaktır bence......

gözün aydın canım Allah hayrlı evlat olmayı nasip etsin inşallah, sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

tebrik ederim canım
allah sağlılla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

hepinize cok tsk ederim Allah hepimizinkini tamamına erdirsin ve olmayanlarada nasip etsin inş..

canımm nie karısık duygular ıcındesinki ne kdr güzel bır duygu ıcınde bır can var bundan daha guzel ne olabılırkı Allah saglıklı ve hayırlı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın banada nasıp etsın:)

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah tamamına erdirsin... hiç kafanız karışmasın burda yıllardır bebek bekleyen insanları düşünün ve şükredin..Rabbim sen olmayan bizlerede nasip et:Saruboceq:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah tamamına erdirsin... hiç kafanız karışmasın burda yıllardır bebek bekleyen insanları düşünün ve şükredin..Rabbim sen olmayan bizlerede nasip et:Saruboceq:

tebrikler heyecan geçince normale dönersin senden bir gün evel de ben aynı durumdaydım ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin

tebrıkler!..
Allah tamamına erdırsın a.s.

tebrıkler canım.Şeniz
saglıklı bır sekılde kucagına alırsın ınsallah bebısını.

Back