- 23 Şubat 2008
- 3.399
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kosun hepinize tek tek sarilmak istiyorum!!! alkisalkisalkis
herkese günaydın, yarın saat 16'da ilk dr randevum var çok heyecanlıyım. Bu sabah erken kalktım 9'da normalde 11 olduğu için bana göre erken belki de :)) Bir dilim çavdar ekmeğinin üzerine kaşar erittim yanına da 2 adet mandalina yedim , biraz sonra da bir türk kahvesi yapacağım. Beslenmeye dikkat etmek lazım sanırım onu inceliyorum yavaş yavaş . Ben ton balığı hastasıyım ama civa varmış içinde biraz sanırım hafta da 2 kere yemek lazımmış en çok . Dr yarın vitamin folik asit falan başlar herhalde. Sizler beslenme hakkında neler yapıyorsunuz ? Bir de ben sigara tiryakisiydim çarşamba akşamı test yapınca öğrendim azaltmaya çalışıyorum ama orta 2'den beri içiyorum ama çok da zorlanmıyorum hormonel herhalde dün yarıdan fazla azalttım bugün de 4-5'e indirecem küt diye de kesince daha kötü olur diye düşünüyorum. sevgiler-ebru
:CüvCüv:
ayyy aynen bende öyleeeee kaydirigubbakcemile3 gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim bebişlerimizi saglıkla huzurla dünyaya getirebilmeyi nasip etsinnn çok öpüoyorum bende senii DDtebrikler
herkese günaydın, yarın saat 16'da ilk dr randevum var çok heyecanlıyım. Bu sabah erken kalktım 9'da normalde 11 olduğu için bana göre erken belki de :)) Bir dilim çavdar ekmeğinin üzerine kaşar erittim yanına da 2 adet mandalina yedim , biraz sonra da bir türk kahvesi yapacağım. Beslenmeye dikkat etmek lazım sanırım onu inceliyorum yavaş yavaş . Ben ton balığı hastasıyım ama civa varmış içinde biraz sanırım hafta da 2 kere yemek lazımmış en çok . Dr yarın vitamin folik asit falan başlar herhalde. Sizler beslenme hakkında neler yapıyorsunuz ? Bir de ben sigara tiryakisiydim çarşamba akşamı test yapınca öğrendim azaltmaya çalışıyorum ama orta 2'den beri içiyorum ama çok da zorlanmıyorum hormonel herhalde dün yarıdan fazla azalttım bugün de 4-5'e indirecem küt diye de kesince daha kötü olur diye düşünüyorum. sevgiler-ebru
Tebrik ederim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin.Ama siğara olayını duyunca ben çok üzüldüm doğrusu.Bir an önce bırak bence bebeğinin sağlığı için.Folik asit hamilelikten 3 ay önce başlanmalıymış sanırım.Bende almıştım ama düzenli içemiyordum ama şimdi düzenli kullanıyorum.Çünki bende 4 haftalık gibi sanırım hamileyimmm.opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım.. allah inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.. benimde 4+4 .:CüvCüv:
dün doktora gittim ama ultrasonda gözükmedi. dr daha erken dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. sen gittin mi doktora?
anilkilic sebilay ikinizi detebrik ediyorum canlarim benim Allah kucaginiza almayi nasip etsin..dogum ne zaman doktora gittiniz mi evde mi yapildi test???
saol canım hepımıze verır Allah ınsallah zemuszemusdevereux seni de tebrik ederim canimcim ugurlu olsun hayirli olsun bitanem ne guzel bi duygu dimi? Rabbim olmayanlara da nasip etsin insallah