Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tinkerbelle sende hamileymissin !! tekrar okudum mesajlari inan aklim basinmda degil zaten farkinda degilim hala inanamiyorum hamile oldugumu yere basmiyorum sanki ..ne guzel bir mutluluk bu dimi canim??..hayirli olsun ..hayirli olsun en icten duygularimla sariliyorum sana ve daha da cok diger anne adaylarina ozellikle de anne olmayi arzu edenlere,onlari daha cok sarmak istiyorum onlarin endise ve arzularinianliyorum..ne olur sabirli olun stres yapmayin stres yuzunden 9 yil hamile kalamadim ben..rahat olun RELAX opuyorumnanaktan
Benim hikayemi kisaca anlatmakta fayda var diye dusunuyorum,bastan sunu belirtmek istiyorum ki bu benim ikinci bebegim su an 31 yasindayim,ilk bebegimi 20 yasindayken kucagima aldim..yillar gecti oglum buyudukce ikinci bebegimin yolunu gozledim hep ama ne kadar umut ettiysemde duaettiysem de sabrettiysem de olmadi olmadi...kac kez yapildi o hamilelik testleri bilmiyorum,o burukluk ve husran kac kez yasandi onu da bilmiyorum,agirima ve gucume gidiyordu benim yasitlarim veya birlikte anne oldugumuz kadinlar yanlarinda ikinci cocuklariyla dolasirken benim gucume gidiyordu tek cocuklu olmak neden mi?..birincisi oglumun yanliz kaldigi icin ikincisi sanki uzerimde bir lanet veya birbuyu bir sir varmis gibi bir daha hamile kalamamak.. hic anne olmayacagini bilmek baska bir kez anne olup tekrar olmamak bi baska...tam 9 yil bekledim...tam 9 yil..doktorun birine gittim kisirlik dedi ..kapisindangecmedim bi daha..ama su da bir gercek ki evliligimde yasanmayan dert kalmamisti....oyle olaylar oldu ki sanmiyorum bu gune dek boyle bir hikaye boyle bir yasanmislik olsun...baska bir doktora gittim,butun umitlerimi tuketmisken ustelik...doktor anlatir ben alay edercesine inanmadigimi dusunuyordum...inanmiyorum doktor bey..ne dersen de,ben yasadiklarimi bilirim,husranlarimi bilirim diyordum...kendisine de soyledim sonunda ben hamile kalmiyorum kalmamdiye,bana ne dedi biliyormusunuz?...sen eve git yumurtlama gunun su tarih,esinle beraber ol yataktan yarim saat boyunca kalkma dik ayaklarini duvara ve bekle...gerisine sen zaten mudahale edemezsin bir sey yapamazsin..biraz dik kafali davrandigimi simdi anliyorum...hic stres yapmadim uzulmedim...hatta bu ayki testi yapnmadan once ikidamla kani gordugumde dahi uzulmedim...derken adetimin devamini beklerken sessizlik uc gun surdu..tih yoktu..doktora gittigimde hamile oldugumu ogrendim..inanabiliyormuyum??...inanamiyorum ama o minik varligim o sirin bezelye tanesinin o beyaz kar tanesinin karnimda oldugunu biliyorum..yillar sonra cift cizgiyi gordum cunku ve bu cok guzel bir hediye..iki rekat namaz kilip Rabbime sukrettim...Allahim olmayanlara da nasip etsin..once Allahtan isteyin,ona havale edin..stres yapmayin gerisini o verir o bilir...sizi seviyorum..
merhabalar, ben de dün akşam test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim :)) 8 yıllık evliyiz hiç daha önce çocuk düşünmemiştik biraz korkuyorduk , kasım ayında bir cesaret topladık bu ay bir deneyelim zaten yaşım 35 eşim 42 belki de olmaz dedik ve teste göre şuan hamileyim, dün akşam hiç uyuyamadık heyecandan :)) bu cesareti bir daha toplayamayacağımız bebek anladı galiba :)) cumartesi dr randevusu aldık kontrol için umarım herşey normaldir . Bu siteden ve internetten okuduklarım ile çok bilinçli tarihler belirledim ama tabi herşey allahın izni sonuçta. Bir arkadaşımız sormuş ; ben adetten sonraki hafta birkaç gün ara ile 2 kere ve vücut sıvılarımı izledim şeffaf iki parmak arasında uzayan sıvı geldiği gün birlikte olduk dr'a gidince hangi gün olduğunu öğrenebilir miyiz bilmiyorum ama ben tarihleri bilgisayarıma yazdım, burcunu v.s. belirlemek için kısmetse ya aslan ya da başak olacak gibi duruyor , hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıklı yavrularımızı kucağımıza alırız , hepimize hayırlı olsun arkadaşlar, allah isteyenlere de kısmet etsin inşallah