Slm kızlar adet tarihim geceli 1 gün oluyo beta hcg yaptırdım degerim 491.15 çıktı .sizce degerim 1 gün gecmesine ragmen yüksekmi ..siz hamile oldugunuzu ögrendiginizde degeriniz kaçyı...ben dada önce dış gebelik gecirdigim için korkuyorum deger düşerse dış gebeligim yine.ama yükselirse normal gebelik.sizce degerim iyimi..bide 3 haftalıkmış ama ultrasyonda bişey gözükmedi
deger şimdilik güzel çıkıor ama ben daha önce dış gebelik gecirdigim için.ondada deger 609 du ögrendigimde ama gün gectikçe düşüyor deger. 48 satte bir beta tahlili vercem 2 katına katlaması lazımmış betanın sayısı.ne olur dua edin sabah aç karna gidip kan vercem inşallah 2 katı katlamıştırdı dış gebelik degildir inşallah düşmemiştir deger.
cnmm bnmm bizi habersz bırkmaaa içini rahat tut güzel düşün güzel şeyler olsnn...dualrmz snnlee cnmm bnmm dilrimmm yükslck değerinn inanyrmmm bebişinn sımsıkı tutunck güzel annişine.....
bugünkü beta degerim 1702.91 çıktı iyi mi degilmi bilmiyorum.bu degerle ultrasonda gözüküyormu acaba
selamlar.. benim 4 hafta 1 günlükken değerim 281.90 çıktı. Dün gitmiştim doktora. sonucu gösterdiğimde değerin çok düşük dedi haftaya tekrar yapalım dedi canım çok sıkıldı ya
Slm kızlar adet tarihim geceli 1 gün oluyo beta hcg yaptırdım degerim 491.15 çıktı .sizce degerim 1 gün gecmesine ragmen yüksekmi ..siz hamile oldugunuzu ögrendiginizde degeriniz kaçyı...ben dada önce dış gebelik gecirdigim için korkuyorum deger düşerse dış gebeligim yine.ama yükselirse normal gebelik.sizce degerim iyimi..bide 3 haftalıkmış ama ultrasyonda bişey gözükmedi
selam kızlar benımde adetımden 2 gun gectı test alıp ewde yapsam suan cıkma ıhtımalı warmıdır yoksa bıraz daha bekleyeyım mıSlm kızlar adet tarihim geceli 1 gün oluyo beta hcg yaptırdım degerim 491.15 çıktı .sizce degerim 1 gün gecmesine ragmen yüksekmi ..siz hamile oldugunuzu ögrendiginizde degeriniz kaçyı...ben dada önce dış gebelik gecirdigim için korkuyorum deger düşerse dış gebeligim yine.ama yükselirse normal gebelik.sizce degerim iyimi..bide 3 haftalıkmış ama ultrasyonda bişey gözükmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?