Nişan Bende evleneceğim yardımcı olun

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimizin başı sağ olsun..şehitlerimiz ve vandaki deprem hepimizi çok yaraladı. ALLAH yar ve yardımcımız olsun...benim konuma gelirsek sevgilimle ben
aileleri tanıştırdık benim annem şuanda gelmelerini istemiyor baban köyden(tatilde)gelince gelsin istesinler diyor. geçen hafta onun ailesi ile ev bakmaya gittik evi beğendik kaporo felan verildi.
şimdi babamı beklemek düştü bize ama ne zaman gelecek bilemiyoruz belki bir ay belki iki ay sonraannem kesinlikle şuan yanaşmıyor babamlarda biz gelmeden söz takın diyor anne babam ayrı benim......
yani aslında sevgilimle ben şuan istiyoruz ..

benim daha once yaşadığım bir olay var
hayatımda bundan once evlenmek istediğim 2 kişi oldu. ama annem onlara hiç vermed i belki bile demedi ve zamana bıraktı biz zamanla 2 kişiylede çatırdamaya kavgalara bide bu işin stresi ile sık sık tartışmaya başladık ve osnuç ayrılık oldu.
bundada aynısı olsun istemiyorum
ya ararya zaman girer babamlar gelincede kabul etmezse, vermek istemiyor gbi. ama diğerleri gibide karşı cıkmıyor.
bu defa ayrılmak istemiyorum bizim çok iyi zamanlarımız oldu birbirimize çok bağlandık aramızda hiç bir sorun yok.
nişan felan olursada kararsız kaldım. şimidden evde şeker hamurlu kurabiye denemelerine bile başladım.
bir yöndende boşuna zahmet evimiz küçük nasıl nişan yapacağım diyorum. söz nişan bi aradamı olsa? aslında ikisini bir istiyorum ama nişan olmazsada yakınlarımı cağırmam. birde sözde felan bilezik takılıyormu arkadaşlar?fikir verirseniz çok sevinirim.

Canım keşke ev bakmadan önce annen ve babanı ikna etseydiniz erkek arkadşın ve ailesiyle beraber .. Anladığım kadarıyla durumun çok karışık ama ben sana yine önce anneni ikna et derim herşey iyilikle olur erkek arkadaşında seviyorsa seni gerçekten bunun böle olmasını ister ve seni bekler .. evlilik şans işidir karşındaki insanı ya tanıyosundur gerçekten yada tanıdığını sanıyosundr bunu ancak evlendiğinde görürsün ve ozman iş işten gecebilir anneninde vardır elbet bi bildiği yarın öbürgün sığındığın liman yine annen olur benden söylemesi ..

Anladım canım ozman söz nişan bi arda yapabilirsin aile arasında evde olabilir yada küçük bi mekan tutabilirsiniz mesela .. sade söz olursa bilezik takılmıyo diye biliyorum ben ama nişanda takılıyo her yerin adeti farklı tabi ..

bu işler büyük stres istiyor.
dün anladım bende yeni.
bence söz nişan bi arada yap evde olabilir sadece aile arası açılmaya gerek yok. şimdi herkes öyle yapıyor.
ama biyer tutabiliyorsanda tut istersen biraz akraba çagırırsın.
o isteğe baglı.
evde bi pasta yaptırabilirsin pastaneye.
börekler çörekler sarmalar yaparsınız.meyvesuyu çay...
istersen nişan süsü yaptır davetlilere vermek için.
bukadar işte pek bi abartıya gerek yok sanırım.
ben böyle düşünyorum kusen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…