Bende buralarda yazı yazacakmıydım. Hamileyim...

erkflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
883
0
Arkadaşlar bende aranızda yeniyim. Forumu uzun süredir bebek düşündüğümüzden beri takip ediyorum.
Baharda bebek düşünmeye başladık ve şimdi 7 hafta 6 Günlük hamileyim. Çok ilginç bir durum elimde ultrason görüntüleri var. İlk fotoğrafı yani. Boyu: 1,47 cm. Yani düşününce minicik. Doktorumla randevum yarın. Ultrasonda kilonun yazıdğı bir yer var mı anlayamadım?
Kalp atışlarınıda duydum çok ilginçti. Ama eşim yoktu henüz o duymadı. Öyle olunca sanki eksik kaldı. Biran önce onunlada bu duyguyu yaşamak istiyorum.
Birde eşim çok düşünceli, çok iyi niyetli biri çok sükür ama bebek biraz onu korkutuyor gibi. Oda çok istiyordu ama ultrasonu görünce resmen sesi soluğu kesildi. Sanki içten içe bir korku yaşıyor. Üstüne gitmek istemiyorum. Duruma alışması belki bende uzun zaman alacaktır diye. Böyle durum yaşıyan oldu mu aranızda?
Eşim dün misafirlerim vardı. ve çok yoruldum. Gece sahur bulaşıklarının bile o yağlarını aldı. Birde sabah bir baktım bulaşıkları makineye toplamış, misafirlerin yattığı pikeleri düzenlememiş ben yorulmayım diye. Aslında böylede düşünceli bir insandır.
Birde çok şey yazdım ama oruç tutma konusunda, dedim tutmayım henüz çok küçük. Ama yinede içim tam rahat olamadı. Sizler ne yaptınız ramazanda?

tebrik ederim canım.
oruç tutmak istiyorsan bünyeni en iyi sen tanırsın.ama 7 haftalıkmış bulantıların baş dönmelerin başlar rahatsız olursun orucunda bozulur riske atma derim.zaten bebeğinide susuz bırakma.hadi sana kolay gelsin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

tebrik ederim canım senin adına çok sevindim
bize de dua et olur mu
eşlerde heyecan karnın büyümeye başladığında çıkıomuş
kendine ve bebişe dikkat et

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşlh;benim eşim şimdiden alıştı baya bi o moda girdi ama kişiden kişiye değişiyor canım,ben 6+5 haftalığım ama oruç tutmamam gerektiğini söledi doktor;gelişimi açısından önemli aylar içindeymişim onun için,birde benim kan şekerim düşüyor aç kalamıyorum ondan tutamıyorum ama sen tutabiliyorsan bilmem,ben hamile döneminde oruçlu geçirenleride duydum....

canım tebrikler.allah sağlıkla kucağınada almayı naisp etsin.eşin zamanla alışıcaktır merak etme.nedense erkekler karnı çıkınca anlıyorlar eşleri hamile.hem sende yazmışsın düşünceli insandır diye.benim eşimd esanki hamile kendisi sürekli gergin,küsüyor herşeye.

canım hayırlı uğurlu olsun çok çok tebrik ederim
sağlıcaklan ve hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin rabbim

tebrık ederım canım allah analı babalı buyutsun. kılosu daha yazmaz ben 14 haftalıkken ogrendım gramını ılk kez :)

Güzel düşünceleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkürler bayanlar.
Bugün bebeğimi tekrar ultrasonda gördük 2 gün geçmesine rağmen iki gün önce 7 hafta 4 günlük çıkan bebeğim, şimdi 8 hafta 3 günlük. Çok şaşırdık, doktor normal dedi.
Eşimde bebeğimizin kalp seslerini duydu. Doktorun tabiriyle yer fıstığı kadar bebişimiz.

Bayanlar bu topuklu ayakkabı giyme diyenler oluyor, siz ne diyorsunuz? Kayınvalidem bu konuda bayağı takıntı yapıyorda.

Tebrikler canım
sağlıcakla meleğini kucağına alırsın inş.
canım benimde senin gibi olmuştu
ramazanda öğrenmiştim hamile olduğumu hemde başındaydı
ben bir düşük yapmıştım
o zyüden riske atmak istemedim
beslenme konusunda falan ii beslenmek istedim
olsun sonradan tutarım 30 gün dedim
ya bişey olursa kendimi asla affetmezdim acaba bundan mı oldu derdim
sende tutma bence

canım cok tebrık edrım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı ısteyen tum bayanların basına

Merhaba bende yeni katildim araniza. Sevincinizi paylasiyorum cok fazla, cunku bende daha bir hafta olmadi hamile oldugumu ogrendim. Suan icin anladigim kadariyla 6+1 gunluk hamileymisim :) cok sevincliyim cunku yegenlerimden cok uzaktaydim ve esimde hep gizli gizli cocuk icin dua ediyormus. Allaha sukurler olsun ki Rabbime bebis icin dua ettigimin ikinci ayinda hamile kalmisim.. Rabbim isteyip de olmayanlara da versin. Etrafimdaki arkadaslardan cocugu olmayanlari gordugumde bende kendi adima korkmalimiyim diyordum. Calistigim icin uzun sure dusunemedim ama simdi ablamlar almanyaya tasiniyorlar ve yegenlerimi cok az gorecegim icin o bosluga girecegimi dusunup gercekten cok istedigim bir anda Rabbim nasip etti. Cok mutluyum. Rabbim cumlemizinkini saglikli dogurmayi nasip etsin ve olmayanlara tekrar tekrar versin. Amin

İns canım sağlıklı, huzurlu hamilelik dönemleri geçirelim. Bebişlerimizi sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin.

hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
darısı dileyen diğer kadınların başına

tesekkur ederim. doktora gittim p.tesi hersey yolunda dedi. 1 hafta sonra kalb seslerini duymak icin cagırdı. InsaAllah sabırsızlıkla beklıyorum. buarada arkadaslar ben 390 tl test parası odedim sizce normal mi?

tesekkur ederim. doktora gittim p.tesi hersey yolunda dedi. 1 hafta sonra kalb seslerini duymak icin cagırdı. InsaAllah sabırsızlıkla beklıyorum. buarada arkadaslar ben 390 tl test parası odedim sizce normal mi?

nee 390 mııı kan testi parası mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…