Gebeliğe Hazırlık bende bu sefer çok umutluyum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fffiliz

cennet kokulum
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.264
23
41
mrb benimde küvetli belirtilerim var kasıklarımda acayip bir ağrı ara ara giren iğne batması gibi ağrılar yanmalar bunlar belirtimidir. adet günüme 2 gün kaldı çok merak ediyorum

Ayyy hadi inş. hamilesindir...

Benimde regl günüm 19 ocak bende bu sabah idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı..

inşalla ya sende hamilesin bende 10 gün önce yapmıştım çıkmadı sanırım senin içinde daha erken senin belirtilerin nasıl

Sadece göğüslerimde acıma var bide ara ara kasıklarıma ağrılar giriyoo..

Ama göğüs uçlarımda acıma yok bide bulantılarımda yok..

Akıntım var bakalım inş. hamileyizdir canım yaa çok istiyorum valla.

bendekilerde aynı zaten mide bulantıları 5-6. haftada başlarmış bakalım benim bugün yarın belli olur allah isteyen herkese verir inşallah bizede

fffiliz canım merak etdim adet oldun mu inşallah olmamışındır bende 23 gün geciktim idrar tahlili yaptım 3 defa negatif çıktı

fffiliz canım merak etdim adet oldun mu inşallah olmamışındır bende 23 gün geciktim idrar tahlili yaptım 3 defa negatif çıktı

Normalde adet düzensizliğinde varmıydı canım 23 gün uzun bir süre çünkü..Kan testi yaptırmayı düşünüyomusun peki?

İnş. hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…