F fffiliz cennet kokulum Kayıtlı Üye 29 Nisan 2008 1.264 23 41 10 Ocak 2009 Konu Sahibi fffiliz #1 mrb benimde küvetli belirtilerim var kasıklarımda acayip bir ağrı ara ara giren iğne batması gibi ağrılar yanmalar bunlar belirtimidir. adet günüme 2 gün kaldı çok merak ediyorum
mrb benimde küvetli belirtilerim var kasıklarımda acayip bir ağrı ara ara giren iğne batması gibi ağrılar yanmalar bunlar belirtimidir. adet günüme 2 gün kaldı çok merak ediyorum
Trackeki Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2008 1.629 0 10 Ocak 2009 Konu Sahibi fffiliz #2 İnş. hamilesindir tatlım hiç test yaptınmı peki??
F fffiliz cennet kokulum Kayıtlı Üye 29 Nisan 2008 1.264 23 41 10 Ocak 2009 Konu Sahibi fffiliz #3 yok yapmadım eczaneler kapalı pazartesiyi bekliyorum
Trackeki Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2008 1.629 0 10 Ocak 2009 Konu Sahibi fffiliz #4 Ayyy hadi inş. hamilesindir... Benimde regl günüm 19 ocak bende bu sabah idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı..
Ayyy hadi inş. hamilesindir... Benimde regl günüm 19 ocak bende bu sabah idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı..
F fffiliz cennet kokulum Kayıtlı Üye 29 Nisan 2008 1.264 23 41 10 Ocak 2009 Konu Sahibi fffiliz #5 inşalla ya sende hamilesin bende 10 gün önce yapmıştım çıkmadı sanırım senin içinde daha erken senin belirtilerin nasıl
inşalla ya sende hamilesin bende 10 gün önce yapmıştım çıkmadı sanırım senin içinde daha erken senin belirtilerin nasıl
Trackeki Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2008 1.629 0 10 Ocak 2009 Konu Sahibi fffiliz #6 Sadece göğüslerimde acıma var bide ara ara kasıklarıma ağrılar giriyoo.. Ama göğüs uçlarımda acıma yok bide bulantılarımda yok.. Akıntım var bakalım inş. hamileyizdir canım yaa çok istiyorum valla.
Sadece göğüslerimde acıma var bide ara ara kasıklarıma ağrılar giriyoo.. Ama göğüs uçlarımda acıma yok bide bulantılarımda yok.. Akıntım var bakalım inş. hamileyizdir canım yaa çok istiyorum valla.
F fffiliz cennet kokulum Kayıtlı Üye 29 Nisan 2008 1.264 23 41 10 Ocak 2009 Konu Sahibi fffiliz #7 Trackeki .!.: Sadece göğüslerimde acıma var bide ara ara kasıklarıma ağrılar giriyoo.. Ama göğüs uçlarımda acıma yok bide bulantılarımda yok.. Akıntım var bakalım inş. hamileyizdir canım yaa çok istiyorum valla. Genişletmek için tıkla... bendekilerde aynı zaten mide bulantıları 5-6. haftada başlarmış bakalım benim bugün yarın belli olur allah isteyen herkese verir inşallah bizede
Trackeki .!.: Sadece göğüslerimde acıma var bide ara ara kasıklarıma ağrılar giriyoo.. Ama göğüs uçlarımda acıma yok bide bulantılarımda yok.. Akıntım var bakalım inş. hamileyizdir canım yaa çok istiyorum valla. Genişletmek için tıkla... bendekilerde aynı zaten mide bulantıları 5-6. haftada başlarmış bakalım benim bugün yarın belli olur allah isteyen herkese verir inşallah bizede
A artuner Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2009 331 0 12 Ocak 2009 Konu Sahibi fffiliz #8 fffiliz canım merak etdim adet oldun mu inşallah olmamışındır bende 23 gün geciktim idrar tahlili yaptım 3 defa negatif çıktı
fffiliz canım merak etdim adet oldun mu inşallah olmamışındır bende 23 gün geciktim idrar tahlili yaptım 3 defa negatif çıktı
Trackeki Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2008 1.629 0 12 Ocak 2009 Konu Sahibi fffiliz #9 artuner .!.: fffiliz canım merak etdim adet oldun mu inşallah olmamışındır bende 23 gün geciktim idrar tahlili yaptım 3 defa negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Normalde adet düzensizliğinde varmıydı canım 23 gün uzun bir süre çünkü..Kan testi yaptırmayı düşünüyomusun peki? İnş. hamilesindir canım
artuner .!.: fffiliz canım merak etdim adet oldun mu inşallah olmamışındır bende 23 gün geciktim idrar tahlili yaptım 3 defa negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Normalde adet düzensizliğinde varmıydı canım 23 gün uzun bir süre çünkü..Kan testi yaptırmayı düşünüyomusun peki? İnş. hamilesindir canım