- Konu Sahibi duru berrak
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaMerhabaaa. Yok kuzum benim ilk asilamam.ama yan belirti hissetmiyorum. Hep olan şeyler.aslinda test yapmadan belli durum ama yine de bakmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaMerhabaaa. Yok kuzum benim ilk asilamam.ama yan belirti hissetmiyorum. Hep olan şeyler.aslinda test yapmadan belli durum ama yine de bakmak lazım
Amin kuzum benim.Allahim hepimizin önce karnını sonra kucağını sağlam, vicdanlı merhametli başarılı ve mutlu bebeklerle doldursun.AminnnnnnnňnnnnnnnnnnnnnnnňnAnladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
İnşallah tutar canım bende tekrar bu ay ilaç iğne oldum umudum da yokta maksat denemedik demeyelimBugun asilama oldum yeniden. Pek bir umudum yok ya 2 asilama sarti karsilansin diye hep cabam
Insallah canim. Ben de tup bebek raporu alabilmek icin asilama oldum yine. Yoksa umudum yokİnşallah tutar canım bende tekrar bu ay ilaç iğne oldum umudum da yokta maksat denemedik demeyelim
2.ci için ihtimal daha yüksek oluyor diyorlar inşallah tutar
Canım hiç Kafanı karıştırma 15 gününde kan vermek en mantıklısı sanırım testler yanıltıyor sevindiriyor Sonra üzülme diye söylüyorum önce Kan Ver günün bir dolsun Rabbim hakkında hayırlısını versin Ben inanıyorum tuttu senin aşılaman bazı bu tarz testler yanlış sonuç çıkarıyor o yüzden Canını hiç sıkma kendini olumsuz etkileme İnşallah güzel olacak11 gün yapmıştım dedim ya pozitifi gördüm diye aşılamanın 12 günü bir test daha yapayım dedim hiç çıkmadı ama bu yaptığım test 6 gün öncesine kadar pozitifi gösteriyor, diğeri de erken gebelik ama markası softec beğenmedim yani onu , pozitif gibi duran da freely kafam karıştı
İnan Kendim için değil burada ki herkese dua ediyorum rabbim 3 aylarındaki hürmetine hazinesi geniş kimsenin kucağını boş bırakmasınanlayamadım 11 gün freely yaptım böyle silik çıktı ertesi gün softec yaptım çıkmadı ama o hassas değil belki ondan olmadı 4 gün kaldı adete Çarşamba olmam İnşaAllah kan vereceğimCanım hiç Kafanı karıştırma 15 gününde kan vermek en mantıklısı sanırım testler yanıltıyor sevindiriyor Sonra üzülme diye söylüyorum önce Kan Ver günün bir dolsun Rabbim hakkında hayırlısını versin Ben inanıyorum tuttu senin aşılaman bazı bu tarz testler yanlış sonuç çıkarıyor o yüzden Canını hiç sıkma kendini olumsuz etkileme İnşallah güzel olacak
İnan ben de artık ne düşüneceğimi bilmiyorum Dün sol kasığımda Bir tık ağrı vardı bugün hiçbir şeyim yok hiç bir belirtim yok ikinci aşılamam Ben de duacıyım Herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 4 gün sonra güzel haberlerini bekliyorum inşallah bize de umut olursunİnan Kendim için değil burada ki herkese dua ediyorum rabbim 3 aylarındaki hürmetine hazinesi geniş kimsenin kucağını boş bırakmasınanlayamadım 11 gün freely yaptım böyle silik çıktı ertesi gün softec yaptım çıkmadı ama o hassas değil belki ondan olmadı 4 gün kaldı adete Çarşamba olmam İnşaAllah kan vereceğim
Amin İnşaAllah ben belirtileri yaşadım kendimi gün gün dinledim mesela hala belim de ağrı var sızı gibi benim sağ tüpe aşılama oldu sağ kasığım bacağım ağrıyor karnım desen yine öyle göğüsler almış başını gidiyor çok istiyorum ondan mı bilmiyorum test yapmayım diyorum insan kendisine hakim olamıyor ama İnşaAllah hepimizin pozitif çıkarİnan ben de artık ne düşüneceğimi bilmiyorum Dün sol kasığımda Bir tık ağrı vardı bugün hiçbir şeyim yok hiç bir belirtim yok ikinci aşılamam Ben de duacıyım Herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 4 gün sonra güzel haberlerini bekliyorum inşallah bize de umut olursun
Fotoğraf da gözüküyor dimi ama yıkadım ve geçmedi çizgiİnan ben de artık ne düşüneceğimi bilmiyorum Dün sol kasığımda Bir tık ağrı vardı bugün hiçbir şeyim yok hiç bir belirtim yok ikinci aşılamam Ben de duacıyım Herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 4 gün sonra güzel haberlerini bekliyorum inşallah bize de umut olursun
İnşallah kuzum hayırlısı olsun hakkındaAmin İnşaAllah ben belirtileri yaşadım kendimi gün gün dinledim mesela hala belim de ağrı var sızı gibi benim sağ tüpe aşılama oldu sağ kasığım bacağım ağrıyor karnım desen yine öyle göğüsler almış başını gidiyor çok istiyorum ondan mı bilmiyorum test yapmayım diyorum insan kendisine hakim olamıyor ama İnşaAllah hepimizin pozitif çıkar
İnşallah kuzum hayırlısı olsun hakkındaAmin İnşaAllah ben belirtileri yaşadım kendimi gün gün dinledim mesela hala belim de ağrı var sızı gibi benim sağ tüpe aşılama oldu sağ kasığım bacağım ağrıyor karnım desen yine öyle göğüsler almış başını gidiyor çok istiyorum ondan mı bilmiyorum test yapmayım diyorum insan kendisine hakim olamıyor ama İnşaAllah hepimizin pozitif çıkar
Evet çok net gözüküyor çizgi olduğuFotoğraf da gözüküyor dimi ama yıkadım ve geçmedi çizgi
İnşallah tutar inşallahInsallah canim. Ben de tup bebek raporu alabilmek icin asilama oldum yine. Yoksa umudum yok
Raporu alayim en erken ne zaman olursa gidecegiz ozelde baslayacagim
Merhaba bende ayın 18 de aşılama oldum. İlk 4 gün sadece kasık ağrılarım oldu ve son 2 gündür göğüslerim çok şişti ve çok ağrımaya başladı sadece kasıklarimda ara ara batmalar var. Ya heveslenmekte istemiyorum ama acabamı diye düşünmüyor değilim sizde neler olduCanım benim umutsuzluğa kapılma ben de aynı senin gibi ağrım var ve belim çok ağrıyor hala öyle akıntı desen var adet belirtisi var zannettim adet olacağım dedim ama test de pozitif gördüm yanı umutsuz olma adet belirtisi ile birebir aynı
Yani benim de adet belirtisi gibi oldu belim ağrımazdı bel ağrısı kasık ağrısı bacağıma kadar ağrıdı mide bulantısı tarzın da oldu biraz göğüs hassasiyeti oldu normal den fazla oldu bu ay 12 gün pozitifi gördüm ama bugün yaptım yok çizgi geç döllenmemi oluyor bilmiyorum 16 sında oldum aşılama adete 2 gün var geçnki aşılama da böyle olmuştu test yaptım çıkmadı anca adet geçince öğrenmiştim galiba bu da böyle ...yoruldum artıkMerhaba bende ayın 18 de aşılama oldum. İlk 4 gün sadece kasık ağrılarım oldu ve son 2 gündür göğüslerim çok şişti ve çok ağrımaya başladı sadece kasıklarimda ara ara batmalar var. Ya heveslenmekte istemiyorum ama acabamı diye düşünmüyor değilim sizde neler oldu
İnşaAllah canımMerhaba bir asilamam oldu tutmadı rahim filmi çekindim temiz çıktı bu ay normal olmazsa ocakta 2. Asilamam var hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Kan neden vermedin daha gördün pozitif görmüşsün. Bence git kan verYani benim de adet belirtisi gibi oldu belim ağrımazdı bel ağrısı kasık ağrısı bacağıma kadar ağrıdı mide bulantısı tarzın da oldu biraz göğüs hassasiyeti oldu normal den fazla oldu bu ay 12 gün pozitifi gördüm ama bugün yaptım yok çizgi geç döllenmemi oluyor bilmiyorum 16 sında oldum aşılama adete 2 gün var geçnki aşılama da böyle olmuştu test yaptım çıkmadı anca adet geçince öğrenmiştim galiba bu da böyle ...yoruldum artık