- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
arkadaşlar, diyelim bir arkadaşınızla ortak bir iş yapmanız gerekiyor.amiriniz sizi ona yönlendiriyor ve onun herşyi bildiğini ve size yardımcı olacağını söylüyor ve siz onun yanına gidince o da size ben bir şey bilmiyorum,benim yapacak birşeyim yok diyor.siz buna rağmen dosyaları yüklenip işi eve getirmeye kalkıyorsunuz. yolda da telefon açıyorsunuz arkadaşınıza.amacınız gerçekten ortak yapılacak bir iş olup olmadığı ve varsa arkadaşınızın ne zaman uygun olacağını sormak.o da sizi telefonda "işi yapmak istememekle suçlayıp, getir ben yaparım gibi" ifadelerle suçluyor. siz de azar işitmemek için alelacele tşk. edip arkadaşınızın yüzüne teli kapatıyorsunuz ve ardından "sen kim oluyorsun da benim yüzüme tel. kapatıyorsun" diye msj atıyor ve sizi gidip amirinize şikayet ediyor...siz ne yaparsınız,bana kalsa girişicem :) ama resmi kurum diye yapamıyorum, ayrıca amire olayları açıklayıcı mail attım.yarın da yanına gidip konuşacağım ama işin daha da kötüsü amirin o kıza karşı zaafı var. dünya yalan olmuş. kimseye güvenmeyin. ben düne kadar bu kız için eşim laf ettiğinde, kızı koruyordum.