Bende bir sorun var galiba.

kurupasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
135
67
13
30
0st üste bir iki haftadır her şeyim ters gidiyor. Kütüphaneden kitap aldım iade zamanı geldi bulamıyorum. Geçen gün iş yerine bir gçrevli geldi ve kitap tanıtımı yaptı. Takım elbiseli kitapların kapaklarının olduğu bir dosya vardı elinde daha uygun olduğunu düşünerek çocuk için iki set siparişi verdim yarın getireceğim dedi nakit olarak ücreti aldı. Gelen giden yok 3 gün oldu. Haftada beş gün 4e kadar çalışıyorum. Haftanın 3 günü çocuğun kursu var 1 saat kadar hemen işten çıktığım gibi onu götürüyprum. Haftada 1de nerdeyse her zaman bir Küçük gezi etkinlik yapıyoruz. Dışarıdan bakınca bir çok insan aynı şeyleri yapıyor ama sanki ben yetişemiyorum bilmiyorum. İlaç aldım pzt düzenli kullandığım ilaçlarım var bir kısmını bir sonraki gün alacaktım unutmuşum bugün aklıma geldi. Herşey birbirine karışmış gibi. Dolandırıldım da sanırım.

0st üste bir iki haftadır her şeyim ters gidiyor. Kütüphaneden kitap aldım iade zamanı geldi bulamıyorum. Geçen gün iş yerine bir gçrevli geldi ve kitap tanıtımı yaptı. Takım elbiseli kitapların kapaklarının olduğu bir dosya vardı elinde daha uygun olduğunu düşünerek çocuk için iki set siparişi verdim yarın getireceğim dedi nakit olarak ücreti aldı. Gelen giden yok 3 gün oldu. Haftada beş gün 4e kadar çalışıyorum. Haftanın 3 günü çocuğun kursu var 1 saat kadar hemen işten çıktığım gibi onu götürüyprum. Haftada 1de nerdeyse her zaman bir Küçük gezi etkinlik yapıyoruz. Dışarıdan bakınca bir çok insan aynı şeyleri yapıyor ama sanki ben yetişemiyorum bilmiyorum. İlaç aldım pzt düzenli kullandığım ilaçlarım var bir kısmını bir sonraki gün alacaktım unutmuşum bugün aklıma geldi. Herşey birbirine karışmış gibi. Dolandırıldım da sanırım.
Dolandirilmissiniz galiba, hayirli olsun.

Diger seyleri not tutarak, bolmeli ilac kutusu alarak cozebilirsiniz

Geçmiş olsun ama siz biraz dolmuşsunuz 🤣 Allah başka dert vermesin canım. Size şöyle bir patlama anı lazım içinizin rahatlaması için 🥲😅
Bak şunu da unutmuşum bir de 4 sene önce silindiğimi düşündüğüm bir derneğe aidat borcum olduğunu da öğrendim. 😏

Geçmiş olsun ama siz biraz dolmuşsunuz 🤣 Allah başka dert vermesin canım. Size şöyle bir patlama anı lazım içinizin rahatlaması için 🥲😅
Bak şunu da unutmuşum bir de 4 sene önce silindiğimi düşündüğüm bir derneğe aidat borcum olduğunu da öğrendim.
Dolandirilmissiniz galiba, hayirli olsun.

Diger seyleri not tutarak, bolmeli ilac kutusu alarak cozebilirsiniz
Saf saf kitap muhabbeti yaptım bir de seviniyorum çocuğuma güzel kitaplar aldım birlikte okuyacağız diye

Bak şunu da unutmuşum bir de 4 sene önce silindiğimi düşündüğüm bir derneğe aidat borcum olduğunu da öğrendim.

Saf saf kitap muhabbeti yaptım bir de seviniyorum çocuğuma güzel kitaplar aldım birlikte okuyacağız diye
Derneklerde uyelik yenilemesi yapmak zorundasınız, yoksa neyin aidat borcu yahu? Bunu bi avukata danisin mutlaka.

Kitap konusunda da keske kitaplar gelmeden odeme yapmasaydiniz ama is isten gecmis artik.

Geçmiş olsun.

Şöyle bi bağıra bağıra ağlamak rahatlatır sizi.
Daha büyük dertleriniz olmasın inşaallah. Bazen üst üste geliyor her şey. Sizin de öyle olmuş.

Kütüphaneden kitap aldım iade zamanı geldi bulamıyorum
Çocukken çok fazla kitap okuyordum ve okul müdüründen ödünç kitap aldım (aslında kendisi verdi) 10 gün sonra geri götürmem gerekiyordu
Fazla dağınık bir çocuktum(şimdi tam tersiyim) ve 10 gün sonunda ara tara kitaplar yok. Her yere baktık kitapları bulamadık. Ben şimdi müdüre ne diyeceğim diye yerde tepine tepine ağlarken altımdaki halı kaymıştı ve kitaplar halının altından çıkmıştı. Orada ne arıyorlardı Allah bilir. Size de bir kriz şart bence.

Çocukken çok fazla kitap okuyordum ve okul müdüründen ödünç kitap aldım (aslında kendisi verdi) 10 gün sonra geri götürmem gerekiyordu
Fazla dağınık bir çocuktum(şimdi tam tersiyim) ve 10 gün sonunda ara tara kitaplar yok. Her yere baktık kitapları bulamadık. Ben şimdi müdüre ne diyeceğim diye yerde tepine tepine ağlarken altımdaki halı kaymıştı ve kitaplar halının altından çıkmıştı. Orada ne arıyorlardı Allah bilir. Size de bir kriz şart bence.
Ben de bağırıp bir ortalığı dağıtırsam düzen oturacak galiba

Üzüldüm, ben genelde bu tarz satışlara güvenmiyorum.
Satın alım yapıp para ödediğinize dair belge birşey verdi mi?
Geçmiş olsun, dolandırılmış olma ihtimaliniz var inşallah çok büyük meblağ değildir.

Hepimizin inanın böyle dolduğu anlar oluyor.
Allah kolaylık versin.
Çalışan anne olmak her şeye yetişmeye uğraşmak zor.
Ama gün günü tutmuyor, eminim daha kafanızın rahatlayacağı günler olacaktır.
Sıkmayın canınızı.

Bir kahve için zaman ayırın kendinize, kafanızı 1 saat boşaltın, gerekirse en samimi arkadaşınızla oturun bir içinizi dökün.
Çok iyi gelecektir göreceksiniz.

Nakit verip makbuz vs almadınız mı? Sipariş verdiniz ama ödeme yapmadınız diyip tekrar para isterlerse verir misiniz? Lütfen hayır vermem yazın bana.

Dönem dönem hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri. Sizinki de geçicidir muhtemelen 😊 dolandırılmaya gelince keşke ücretin tamamını ödemeseydiniz. Numara falan almadınız mı arasanız.

Eğer kitap sayfaları kapağı kıvrılmışsa yatak,koltuk,halı altına koyardık kitapları defterleri. Heheheh o geldi aklıma

Back
X