• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bir sorun mu var ? Asılamadan 11 gun sonra adet gunum

alisss13

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
32
2
6
27
Kızlarrrr ❣️ 14 martta çatlama iğnesi vuruldum 16 martta aşılama oldum. Geçen ayın 28inde adet oldum.28 mart adet günüm ve aşılama yaptıralı 11 gün oluyor ben 11 günde olur mu ya da çıkar mı ya da olması gereken ne ben bu işin içinden çıkamadım. Yorumlarınızı bekliyorum

Kızlarrrr ❣️ 14 martta çatlama iğnesi vuruldum 16 martta aşılama oldum. Geçen ayın 28inde adet oldum.28 mart adet günüm ve aşılama yaptıralı 11 gün oluyor ben 11 günde olur mu ya da çıkar mı ya da olması gereken ne ben bu işin içinden çıkamadım. Yorumlarınızı bekliyorum
14.gun kanda belli olur cnm bnde iki kere denedim asilama ve 14.gun sonuc ogreniyosun 11.gunde olsada cikmaz belki insallah olumlu sonuc alirsin

ilk kez denediysen bi kere daha dene istersen cnm bnde iki kere denedim olmadi üçuncuyude bn istemedin
1 kez catlatma iğnesi denedim şubat ayında mart ayında da aşılama denedik ramazan girince bir ay erteledim bu takvim ile denicegim

Back