- 9 Ağustos 2015
- 31
- 18
- 30
-
- Konu Sahibi hayatttt8994
Benim oğlumda kızınızla aynı yaşta 3 e basacak yakında çok aşırı derece de yaramaz zıpır evde parçalamadık eşya oyuncakMerhabalar daha öncede başka bi konuda anlatmış tim üç yaşını Önümüzdeki ay dolduracak bir kızım var ve cok yaramaz gerçekten anlatmaya gücüm.yetmiyo hiç durduğu yerde durmuyo UyumuyO artık sabr bırakmayı yıpratti beni iyice suan bile yazarken içerde bişiler halletti herhalde sesler geliyo ve artık sabrim kalmadığı için bazen bağırıp tartışıyorm yada bi iki tane vuruyorum sonra dayanamiyorum içim sizliyo allah beni kahretsin ben nasıl yaptım bnu diyorum bide böyle bidik bidik sen beni sevmiyorsun yada ben senle kustum dedimi canım dan can kopuyor sizce ben çok mu kötü bi anneyim arrik resmen psikolojik çöküsteyim her dediğini yapar her istediği alırım ne istese Kıyamam hayr demeye babası bile kısa bağırsak canım yanar içime oturur sastim kaldım.s.s.s
benim oğlan da boyleydi.Kendine hakim oluyurum zaten çoğu şeyde ama onun ağlamasın her şeye inat etmesini engelleyebilmem için je yapmam gerekiyor uysal bi cocuk haline getirebilmek icin
Uysal bir çocuk haline getirebilmek için vurmak?Kendine hakim oluyurum zaten çoğu şeyde ama onun ağlamasın her şeye inat etmesini engelleyebilmem için je yapmam gerekiyor uysal bi cocuk haline getirebilmek icin
Bırak babası kızsin bırak hata yaptığında vurmak yerine kızın azarlayın.baba ile tutarlı davranın. O kızarken sen çocuğu korumaya alma. Bence gerçekten senin yetiştirme şeklin çok çok yanlış.Arkadaslar sanırım.siz beni yanlış anladınız yada ben kendimi yanlış ifade ettim.öyle tokat dayak falan yok ortada sadece bi iki kere poposuna vurdum öyle o kadar gadlar bi insan değilim babasinin kızmasın a fırsat vermeyen biriyim kalp çocuğu yerden yere vuracak halim yok