canım senı çok tebrık edıyorum kılo vermene çok mutlu oldum ve benım ben veremem diye bahane edıyormuşum. bende pco hastasıyım insilün direnci ve troit bezım yavaş çalııyor vermem ımkansız dıyordum halbukı verılıyormuş örneı sensın hele ayda 10 kılo demekkı verılebılır rahatsızlıklar o kadarda engel değil. bana doktor kılo verırsen regılerın düzene gırebılır pcos ortadan kalkabılır dedi senın düzeldi mi artık? bıde bu 68 kıloyu en son ne zaman görmüştün?
ben marketten aldığım sirke ile karıştırıp içiyorum suyu... ya inan ilk zamanlar çok zordu acayip acıkıyordum... ama zamanla nefsimi terbiye ettim.. içten içe hep kendimle konuştum.. gidip yiyebilirsin ama bu seni anlık mutlu eder... sabredersin zorlanırsın ama neticeleri seni ömür boyu mutlu eder die :)) böyle böyle zamanla alıştım ve acıkmamaya başladım.
darısı benim başıma .şekeri çaydan çıkardım ,ekmeği 2 dilim sabah 2 dilim öğle yaptım, yürüyüşe başladım (tabi hava güzel olursa çünkü kızımıda arabayla götürüyorum)yeşil çaya başladım ,öğlen ve akşam öğünlerinde yoğurtda yiyorum (hiç sevmeyen ben) içebildiğim kadarda su şimdilik bu kadar yarında sirkeli suya başlıcam kademe kademe ilerliyoruz .69.9 gördüm çok mutluyum
arkadaşlar merhaba öncelikle ben kendimi tanıtmak isterim. burası bana çok samimi ve sıcak geldi.
ben 26 yaşında evli ama çocuksuz muhasebece mesleği ile icra eden bir bayanım.. antalyadayı.
daha önce bu kk sitesi sayesinde ve irademle +spor+azim 89,9kg 69,9 kiloyu gördüm bunu 5 ay da yaptım son 4 aydır bıraktım herşey üstüste yani özeli boşverin canınızı sıkmak istemem. nitekim 6 kilo geri geldi ve 76 kilo oldum..
şimdi yine burada sizin sıcacık ortamınızda bana vereceğiniz destek ile 60 kilo olmaya geldim bana yardım edermisiniz ???
Allah yardımcın olsun arkadaşım dönem dönem bizde kötü durumlar atlatıyoruz hepsi geçer üzülme.yeterki hastalık ,ölüm olmasın.Diğer kötü durumları hırs sebebi yap kendine o zaman daha iyi zayıflarsın.Efoli gibi tak kulaklığı en çok sevdiğin müziklerinide yükle ondan sonra yürü yürüyebildiğin kadar (ama lütfen kafanı boşalt sadece dünyanın ne kadar güzel olduğu düşün daha güzel hayaller kur.stres kilo hormonlarını dahada harete geçiriyomuş dikkat etsen bile kilo alıyomuşsun) akşam 19 sonrada bişey yememeye çalış sonra gitsin kilolar:)