bende başarıyorum :) kaldı son 8

mesajlara cvp veremiyorm 50 tane msj yazmam gerekiomş :) ben sana mail attım bana gönderdiğin adrese bak istersen haberleşiriz :))

darısı benim başıma .şekeri çaydan çıkardım ,ekmeği 2 dilim sabah 2 dilim öğle yaptım, yürüyüşe başladım (tabi hava güzel olursa çünkü kızımıda arabayla götürüyorum)yeşil çaya başladım ,öğlen ve akşam öğünlerinde yoğurtda yiyorum (hiç sevmeyen ben) içebildiğim kadarda su şimdilik bu kadar yarında sirkeli suya başlıcam kademe kademe ilerliyoruz .69.9 gördüm çok mutluyum

Allah yardımcın olsun arkadaşım dönem dönem bizde kötü durumlar atlatıyoruz hepsi geçer üzülme.yeterki hastalık ,ölüm olmasın.Diğer kötü durumları hırs sebebi yap kendine o zaman daha iyi zayıflarsın.Efoli gibi tak kulaklığı en çok sevdiğin müziklerinide yükle ondan sonra yürü yürüyebildiğin kadar (ama lütfen kafanı boşalt sadece dünyanın ne kadar güzel olduğu düşün daha güzel hayaller kur.stres kilo hormonlarını dahada harete geçiriyomuş dikkat etsen bile kilo alıyomuşsun) akşam 19 sonrada bişey yememeye çalış sonra gitsin kilolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…