• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende anne oluyorum

GamzeliGamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
101
0
96
Merhaba arkadaşlar ben siteye uzun zamandır üyeyim fakat her zaman giriş yapmıyorum bende dün hamile olduğumu öğrendim kurban bayramı bize uğurlu geldi bunu paylaşma nedenim bende bazı arkadaşlarım gibi sabırsızlandım 16 aylık evliyim ilk 13 ay korunduk yasmin kullandım ben hemen hamile kalıcam sandım 2 ay geçmek bilmedi yok yumurtlama dönemi hesapla yok şunu hesapla hep stres hep stres sonra herkes dedi stres yapma bu ay hiç aklıma getirmedim yumurtlama günü fln hesaplamadım ve bu ay günüm geçti önce idrar testi yaptım çift çizgiden birisi o kadar net degildi hemen umutlanmak istemedim doktora gittim ve kan testi sonucu hamile oldugumu öğrendim kimse stres yapmasın gün fln takip etmeyin oluruna bırakın Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Allah tamamına erdirsin canım..
Bende tam evlilik yıldönümümüzden 1 gün önce öğrendim. Eşime süpriz yaptım.Bu bize en güzel hediye oldu. Şu anda 6 haftalık hamileyim. Biraz lekelenmem oldu 1 haftadır yatıyorum. İnşallah düzelicek. Allah bebişlerimizi sağlıklı, eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..

hayırlı olsun canım sağsağlim kavuşursun inş. bebeğine. bizim neredeyse 1.5 sene olucak sen şanslısın 2 ay içinde hamile kalmışsın. nasıl stres yapmayalım bilmem ki hiç sebep yok ama gelmiyo işte bebişler. tekrar hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla hamilesin ama. Gelmiyor bebisler demissin ya. Bende cok stres yapmistm. Allaha sukur oldu. Ama riskli donemdeyim. Umarim guzel haberlerimizide paylasiriz buradan.

bu işlerde sabır gerekiyor. bende 16 aylık evliyim.son 4-5 aydır bebek düşünmeye başladık.Bununla beraber dr kontrollerinede gittim.testlerde hiçbir sorun çıkmadı. Biz aceleci oldugumuz için dr bir iğne yazdı bana onu yaptırdım hemen hamile kaldım.Şuan 5haftalık.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

slm arkadaslar ben yeni uyeyim.1 sene boyunca bebek icin ugrastim .bu hafta hamile oldugumu ogrendim.ama kasik ve bel egrim var bu agrilar normalmi .korkuyorum yinede.bana yardimci olursaniz sevinirim...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinizi tebrik ederim bişey sormak istiyorum 6 aylık evliyim ve 26 yaşındayım 1 yıl sonra bebek düşünüyoruz ilk başlarda bu fikir bana çok olumlu geliodu çok istiodum ama son zamanlarda tamamen wazgeçtim diyebilirim bebeğin ewliliğimizi etkilemesinden çok korkuyorum çünkü iyi giden bi ewliliğim war we ben bunu henüz eşimle konuşmadım size sormak istediğim bu süreçte neler yaşıyo sunuz eşinizin size yaklaşımı nasıl gerçekten çok korkmaya başladım ve hatta ömrüm boyunca çocuk fikrini çıkarsam mı diye düşünüyorum kafam çok karıştı nolur yardım edin....

Merhaba arkadaşlar ben siteye uzun zamandır üyeyim fakat her zaman giriş yapmıyorum bende dün hamile olduğumu öğrendim kurban bayramı bize uğurlu geldi bunu paylaşma nedenim bende bazı arkadaşlarım gibi sabırsızlandım 16 aylık evliyim ilk 13 ay korunduk yasmin kullandım ben hemen hamile kalıcam sandım 2 ay geçmek bilmedi yok yumurtlama dönemi hesapla yok şunu hesapla hep stres hep stres sonra herkes dedi stres yapma bu ay hiç aklıma getirmedim yumurtlama günü fln hesaplamadım ve bu ay günüm geçti önce idrar testi yaptım çift çizgiden birisi o kadar net degildi hemen umutlanmak istemedim doktora gittim ve kan testi sonucu hamile oldugumu öğrendim kimse stres yapmasın gün fln takip etmeyin oluruna bırakın Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Allah Sağlıklı Sıhhatli Bir Şekilde Kucağına Almayı Nasip Etsin..:16:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinizi tebrik ederim bişey sormak istiyorum 6 aylık evliyim ve 26 yaşındayım 1 yıl sonra bebek düşünüyoruz ilk başlarda bu fikir bana çok olumlu geliodu çok istiodum ama son zamanlarda tamamen wazgeçtim diyebilirim bebeğin ewliliğimizi etkilemesinden çok korkuyorum çünkü iyi giden bi ewliliğim war we ben bunu henüz eşimle konuşmadım size sormak istediğim bu süreçte neler yaşıyo sunuz eşinizin size yaklaşımı nasıl gerçekten çok korkmaya başladım ve hatta ömrüm boyunca çocuk fikrini çıkarsam mı diye düşünüyorum kafam çok karıştı nolur yardım edin....

Konu Açarsanız, Daha Fazla Fikir Sunulacaktır..:34:
Konu Üzerine Konu Olmaz.. :34:

merak etme cnm bence hersey dahada guzel oluyo.. esim hamile oldugumu ogrendiginden beri benimle dahada ilgilenmeye basladi...hamilelik cokkkk harika bir duygu...allah herkese nesip etsin

merak etme cnm bence hersey dahada guzel oluyo.. esim hamile oldugumu ogrendiginden beri benimle dahada ilgilenmeye basladi...hamilelik cokkkk harika bir duygu...allah herkese nesip etsin

umarım dediğin gibi olur Allah isteyen her kadına tattırsın bu duyguyu.. sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş..

İyi dilekleriniz için hepinize tşk. ederim. Allah'ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doktora gittim kesesini oluşturmuş dedi 10 gün sonra kalp atışları için gelebilirsiniz dedi gerçekten çok farklı bi duygu fakat ben hala hamile olduğuma inanamıyorum eşim benden heyecanlı ona kalsa şimdiden 100 kilo olucam onu ye bunu ye canın neden bişey istemiyo normal dimi bu durum fln işteyken önceden günde 2 defa ararsa şimdi 4 defa arıyo canının istediği bişi var mı ağrı sızı var mı sen iş güç yapma ben izinliyken yaparız çok şükür şu anda hiç bi rahatsızlığım yok inş. hep böyle devam eder

Allah tamamına erdirsin canım..
Bende tam evlilik yıldönümümüzden 1 gün önce öğrendim. Eşime süpriz yaptım.Bu bize en güzel hediye oldu. Şu anda 6 haftalık hamileyim. Biraz lekelenmem oldu 1 haftadır yatıyorum. İnşallah düzelicek. Allah bebişlerimizi sağlıklı, eli ayağı düzgün şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..

Amin inş. hakkımızda hayırlısı olsun benimde 5 hafta 3 günlük lekelenme için doktora gittin mi ihmal etme vitamin fln ne kullanıyosun sen??

hayırlı olsun canım sağsağlim kavuşursun inş. bebeğine. bizim neredeyse 1.5 sene olucak sen şanslısın 2 ay içinde hamile kalmışsın. nasıl stres yapmayalım bilmem ki hiç sebep yok ama gelmiyo işte bebişler. tekrar hayırlı olsun.[/

amin inş. Allah'ım sizede nasip etsin tabi stres yapmadan olmuyo ama ben son ayda artık aklıma bile gtirmedim yumurtlama dönemi fln diye çok stres yaptım ve bunları sadece 2 ay için yaptım sonra inanır mısın bu ay sayılı beraber olduk eşimle ben ist.a fln gittim ailemin yanına demek istediğim olucagı varsa oluyo lütfen umudunu yitirme bizim arkadaş var onunda 3 yıl olmadı herşey normaldi gitmediği doktor kalmadı herşey normal dedi ve şu an doğum yapmak üzere seni anlıyorum uzun bi zaman aklından neler geçirdiğinide biliyorum ama herşeyin hayırlısı yüce Rabbim herşeyin iyisini bilir bi bakarsın hamilesin herşey istediğin gibi olsun...

Son düzenleme:
Back