bende anne olmak istiyorumm:(( pco :(:(

Bende simear aldirmaya gittigimde tesaduf eseri ogrendim pco lu oldugumu ama benim 2 cocugum var birde kurtajim sanirim adet duzensizligi oluyormus bende o da yoktu..yani demem o ki boyle olup cocuk sahibi olmus biri olarak umitsizlige kapilmayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz mucizelerdensiniz o zaman :) bnde pkoyu takmayanlardanım ama burda pkoluların çocuk sahibi olmakta zorlandığını duyunca moralim bozuluyor :5:

inşallah bir sorun çıkmaz her sey yolunda gider:16:

maalesef her şey yolunda gitmedi kızlar :( test oldum sonucumu gösterdim doktora ama 1 ay önce 9,70 olan fsh şimdiki testte 10.29 olmuş ve bu değerin 10un üstüne çıkınca hamileliği zorlaştırdığını biliyorum. bi de estradiol hormonu en düşük 27 olması gerekirken benimki 9. doktorum bile şaşırdı bi yanlışlık mı var acaba falan dedi daha sonra bidahaki adet döneminde gelip tekrar test yaptırmamı istedi eğer yine böyle giderse beni endokrinolojiye yönlendiricekmiş :( çok korkuyorum ya galiba çocugum olmiycak

maalesef her şey yolunda gitmedi kızlar :( test oldum sonucumu gösterdim doktora ama 1 ay önce 9,70 olan fsh şimdiki testte 10.29 olmuş ve bu değerin 10un üstüne çıkınca hamileliği zorlaştırdığını biliyorum. bi de estradiol hormonu en düşük 27 olması gerekirken benimki 9. doktorum bile şaşırdı bi yanlışlık mı var acaba falan dedi daha sonra bidahaki adet döneminde gelip tekrar test yaptırmamı istedi eğer yine böyle giderse beni endokrinolojiye yönlendiricekmiş :( çok korkuyorum ya galiba çocugum olmiycak

canım daha önce soğan kürünü denedin mi hiç...ben hormon testini yaptırana kadar soğan kürünü deniyorum simdi.bugün 3.günümdeyim sende diğer teste kadar dene istersen

canım daha önce soğan kürünü denedin mi hiç...ben hormon testini yaptırana kadar soğan kürünü deniyorum simdi.bugün 3.günümdeyim sende diğer teste kadar dene istersen

Duydum ama hic denemedim onu sivilceler icin yuzume suruyodum ben ama o zaman bile dayanilmaz oluyodu kokusu :( yapabilicegimi sanmiyorum ama denemek istiyorum bende

Duydum ama hic denemedim onu sivilceler icin yuzume suruyodum ben ama o zaman bile dayanilmaz oluyodu kokusu :( yapabilicegimi sanmiyorum ama denemek istiyorum bende

ben ne zamandır araştırıyorum sğan kürünü..çok olumlu seyler okudum bende dün içtikten sonra birazda bi kaç sivilcem vardı ona sürdüm :52: sağlık için her seyi denemeye değer sıcak içince bitki çaylarından bir farkı yok soğuk içmeyeceksin işte

bende bgn yaptırdım tahlillerimi ama sonuçları hakkında bi firkrim yok
FSH:7.15
LH:5.02
PROLAKTİN:12,53
ESTRODİAL:5
bana düşükmüş gibi geldi ama özellikle en sondaki tedavisi bunun bi çözümü varmı sizce :(((

yahu ne kadar bozmuşsunuz moralinizi... ben de sizinle aynı durumdayım. 9 ay oldu evleneli. hala tık yok:) ama olsun, sabretmeye devam. bende yeni bir tedaviye başladım. glifor kullanıyorum. yumurtlamayı artırıyor ve yumurta kalitesini yükseltiyormuş.

onun dışında soğan kürü var evet, bir arkadaşım evlendikten sonra pcos olduğunu öğrendi ve soğan kürü ile bikaç ayda hamile kaldı.
bir de hayıt tohumu var çok daha etkili olduğunu duydum. tüm hormonları dengeliyormuş.. ama henüz ikisine de başlamadım.. önce bi doktorun önerilerini dinleyip, olmazsa bunları deneyeceğim.

bir de hormonsal sorunlarda kilo çok önemli, doktorlarınız söylemiştir. mümkünse kilo vermeye çalışalım hanımlar.. bebek için biraz dikkat.. ama olacak, ben inanıyorum..

yani öyle tabiki bende 8 aylık evliyim ama artık gerçekten bebeğim olsun istiyorum:( artık mesele pco veya adet olamamak değil bnm için takmıcam diyorum ama olmuyor zaman geçtikçe etrafımdaki insanların hamile olduklarını duyuyorum ve buna bile sevinemiyorum:( insanların normal yolla uğraşmadan bu mutlulukları yaşaması ne kdr güzel:(((( uğraşmaktan yorulmadım daha bikaç aydır doktora gidiyorum tahlil sonuçlarım yukardaki gibi ama ben artık eşime haksızlık ettiğimi de düşünüyorum

kızlar merhaba size kendi hikayemi anlatmak istiyorum ve okuyacak arkadaslara umut olmak istiyorum
bende pco hastasıyım bir yıllık evliyim . iki kez ilaç ve çatlatma iğnesi yapıldı sonuc olumsuz olunca rahim filmi cekildi rahim filminin ikinci ayında doğal yolla hamile kaldım . rahim filmini tavsiye ederim

Allahm NE OLUR DUY FERYADIMIZI BIZE EVLATLARIMIZI VER YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM YA KAVI YA KADİR BU GUZEL MÜBAREK ISIMLERININ YUZU SUYU HURMETINE BANA VE BENIM GIBI CARESIZ KARDESLERIME BIR AN ÖNCE NASIP EYLE RABBIMMMMM :anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:

kızlar merhaba size kendi hikayemi anlatmak istiyorum ve okuyacak arkadaslara umut olmak istiyorum
bende pco hastasıyım bir yıllık evliyim . iki kez ilaç ve çatlatma iğnesi yapıldı sonuc olumsuz olunca rahim filmi cekildi rahim filminin ikinci ayında doğal yolla hamile kaldım . rahim filmini tavsiye ederim

Canım bende pco hastasıyım esimde gecen sene verikosel ameliyati oldu gecen ay ilk asilamami puregon ve ovitrelle catlatma iğnesi ile ooldum asilamami :( malesef ilki tutmadi ikinciyi yPtirdim 5 gün oldu bekliyorum çok zor beklemek rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsin ne olur bizlerede dua etmeyi unutma

Back