inofolic ne cnm? ben direk klomenle başladım doktorum öyle yaptı ama o kdr çok kafama takıyorum ki geçen ay ne zmn adet oldum onu bile unuttumen kötü tarafıda benden sonra evlenen eşimin kuzeni hamile ve sürekli bu kıyaslamalara maruz kalmak ve artık eşime de haksızlık ettiğimi düşünüyorum
Bu kadar zor mu gerçekten pcoluyken hamile kalmakben daha 21 yasindayim okuyorum gecen ay ogrendim pcolu oldugumu 2 hafta boyunca agladim hayati zehir ettim kendime de cevremdekilere de daha onceden duydugum icin ne oldugunu biraz biliyodum. Zaten doktor polikistik over diyince ilk orda aglamaya basladim herkes cok istiyordur eminim ama benim bu dunyadaki tek istedigim en buyuk istegim cok cocuk sahibi olabilmekti en az 4 cocugum olsun isterdim hep cocuk delisiyim yani ama suan cok icim karardi aglamak uzereyim
bende yaklaşık 2 hafta önce öğrendi pkolu olduğumu cnm ama hormon testi yapmadı doktor belirtiside olmayınca takmıyorm pko felan.sen hormon testi yaptırdın mı
Yaptırdım canım hemde kac kere kac doktora gittim emin olmak icin once sadece adet duzensizligi icin gittim orda kistim olabilecegini soyledi doktor tahlillerden sonra doktorum ameliyattaydi baska doktor bakti sonucuma ve hicbi aciklama yapmadan ilac yazdigi icin guvenemedim ilacida almadim. Daha sonra baska doktora gosterdim onlarda tahlillerin eksik dedi sonra baska doktora gittim sagolsun o cok ilgiliydi eski tahlilerini cope at bastan yapicam dedi ve karnimdan ultrasonla bakmadi makattan cihazla bakti en iyi teshisi o koydu goruntulerde de gordum inci gibi dizilen kistlerimiadetimi bekliyodum tahliller icin yarin doktora gidicem son kez
Bende vajinal mantardan dolayı gitmiştim doktor pko olduğunu söyledi tesadüf eseri öğrendim yani çünkü belirtileri olmadı hiç. sonra hastalığı araştırmaya başladım hormon testi yapılmadan teşhis konamayacağını öğrendim simdi hormon testi için gün sayıyorum doktoru değiştircem..Doktorun da bana dediği pko var 3 ay bebek yapmak için dene olmazsa tekrar gel dedi ..Doğru düzgün açıklama yapmadı doktor çok önemli o yüzden
Evet kesinlikle cok onemli insallah testler duzgun cikar hastalik yoktur
pko olsa bile hersey hormonlara bağlı .Tsh ımın 0,851 olduğunu biliyorum senin kaçtı canım?
Simdi eski sonucuma baktim ama tsh yok canim fsh var oda 9,70 benim o testlere eksik demislerdi o yuzden olmayabilir
evet canım tsh olmadığı için o zaman eksik...tsh ta hamilelik için 2,5 un altında olması lazım
Bu kadar zor mu gerçekten pcoluyken hamile kalmakben daha 21 yasindayim okuyorum gecen ay ogrendim pcolu oldugumu 2 hafta boyunca agladim hayati zehir ettim kendime de cevremdekilere de daha onceden duydugum icin ne oldugunu biraz biliyodum. Zaten doktor polikistik over diyince ilk orda aglamaya basladim herkes cok istiyordur eminim ama benim bu dunyadaki tek istedigim en buyuk istegim cok cocuk sahibi olabilmekti en az 4 cocugum olsun isterdim hep cocuk delisiyim yani ama suan cok icim karardi aglamak uzereyim
Yarin gidip hepsini dogru duzgun yaptiricam insallah randevumu almistim bikac gun oncesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?