bende anne olmak istiyorumm:(( pco :(:(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
merhabalar henüz yedi aylık evliyim ama bebek istiyoruz eşimde bende. bende adet düzensizliği vardı ilaçsız hiç adet göremezdim doktora gittim evlendiklten sonra önce adet olmamı sağlayacak bir ilaç verdi sonra klomen sabah-akşam verdi ama yumurtalıklarım büyümedi ikinci ay gene aynı şey ilacı arttırdı fakat bi gelişme olmadı bu ay yine gideceğim dozunu arttırıcak ilacın ama o kdr çok üzülüyorum ki artık bu şekilde pco olup da hamile kalanlar var mı? benim için artık önemli olan adet olup olamamak değil bebek sahibi olmak istiyorum en üzücü tarafı da snki ben bu süreci yaşamaya başladığımdan beri etrafımdaki herkes hamile olmaya başladı Allah herkese hayırlısını versin çok özeniyorum ama kendime çok üzülüyorum

Mrb ben de aynı durumdayım 8 ay oldu evleneli 6 aydır bebek istiyoruz ama bir sonuç alamadık.polikistik over var düzensiz adet görüyorum ama henüz ilaç tedavisine geçmedik sadece inofolic kullanıyorum.Doktor bir süre daha beklememi söyledi ama ben kararsızım.inş hepimiz ek kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.

inofolic ne cnm? ben direk klomenle başladım doktorum öyle yaptı ama o kdr çok kafama takıyorum ki geçen ay ne zmn adet oldum onu bile unuttum en kötü tarafıda benden sonra evlenen eşimin kuzeni hamile ve sürekli bu kıyaslamalara maruz kalmak ve artık eşime de haksızlık ettiğimi düşünüyorum

merhaba kızlar ben evleneli 5 ay oldu ve ne zaman bebekten bahsetseler 5 yıl istemiyorum diyordum. bu ay adetim 9 gün gecikti evde üç tane test yaptım hepsi negatifti. Bebek düşünmediğimiz için %100 olmasa da eşim korunuyordu. 9. gün doktora gittim hem alttan hem de normal ultrason ile muayene oldum. doktor büyük ihtimalle hamilesin dedi ve kan testi istedi. kan verdim sonuç 3 saat sonra çıkacak dediler. doktor büyük ihtimalle hamilesin deyince ben içimde bebeğimizin olduğunu düşünüp durdum 3 saat boyunca. kendimi o kadar çok inandırdım ki o üç saat boyunca elim hep karnımdaydı. karnında bir bebeğin olduğu düşüncesi de duygusu da mükemmeldi. ancak test sonucumun negatif olduğunu öğrendiğimde ağlamaya başladım. yani çocuk düşünmüyordum kendimi hazır hissetmiyordum ama o hamile olma duygusu öyle güzel birşeydi ki aksi çıkınca çok üzüldüm. doktor adet söktürücü progestan verdi üç gündür kullanıyorum ama hala gelmedi. dün akşam eşimle konuştum ve bebek istediğimi söyledim. o zaten dünden razıydı ve çok sevindi.

Ancak, ben öğretmenim ve kpss sınavına hazırlıyorum.Aynı zamanda çalışıyorum çok yoğun bir tempom var. bunun dışında sigara kullanıyorum ve normal kilomdan 15 kilo kadar fazlam var. Allah'ın izniyle sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için tevekkül etmenden önce üstüme düşen vazifeleri yerine getirip sigarayı bırakmam ve kilo vermem gerekiyor. Tabi sınav stresimin de geçmiş olması gerekiyor.Allah izin ederse potansiyel 2015 annesiyim. Sınavım temmuz da o zamana kadar kilo veririm diye düşünüyorum. temmuzda biz de bebiş için çalışmalara başlayacağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Cnm bende sinif ogretmeniyim ozel okulda çalışıyorum ama stres engelliyor tabi yedi aylik evliyim bende ilk uc ay istemedik ama bende polikistik over olunca ben doktora gitmeye basladim. Su an o kdr cok istiyorumm ki her doktora gittigimde hamilesin diyecek diye umut ediyorum ama yok simdilik. Banada bu ay tarlusal verdi doktorum adetin 3.gunude tahliller istedi. Ins olur en kisa zamanda artik cok istiyorum bende birde etrafimdaki hamile olanlari duyunca hem mutlu oluyorum hem ağlıyorm

Inofolic anne olmak isteyen pco hastalarinin kullandigibhem golik asitbiceren hemde sagliklibyumurta oluşumunu saglayan toz ilac. Bende 1 aydir kullanıyorum. Insallah herkes bebegine kavuşur arkadaslar. Bende asilama oldum gun sayıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kadar zor mu gerçekten pcoluyken hamile kalmak ben daha 21 yasindayim okuyorum gecen ay ogrendim pcolu oldugumu 2 hafta boyunca agladim hayati zehir ettim kendime de cevremdekilere de daha onceden duydugum icin ne oldugunu biraz biliyodum. Zaten doktor polikistik over diyince ilk orda aglamaya basladim herkes cok istiyordur eminim ama benim bu dunyadaki tek istedigim en buyuk istegim cok cocuk sahibi olabilmekti en az 4 cocugum olsun isterdim hep cocuk delisiyim yani ama suan cok icim karardi aglamak uzereyim

bende yaklaşık 2 hafta önce öğrendi pkolu olduğumu cnm ama hormon testi yapmadı doktor belirtiside olmayınca takmıyorm pko felan.sen hormon testi yaptırdın mı

bende yaklaşık 2 hafta önce öğrendi pkolu olduğumu cnm ama hormon testi yapmadı doktor belirtiside olmayınca takmıyorm pko felan.sen hormon testi yaptırdın mı

Yaptırdım canım hemde kac kere kac doktora gittim emin olmak icin once sadece adet duzensizligi icin gittim orda kistim olabilecegini soyledi doktor tahlillerden sonra doktorum ameliyattaydi baska doktor bakti sonucuma ve hicbi aciklama yapmadan ilac yazdigi icin guvenemedim ilacida almadim. Daha sonra baska doktora gosterdim onlarda tahlillerin eksik dedi sonra baska doktora gittim sagolsun o cok ilgiliydi eski tahlilerini cope at bastan yapicam dedi ve karnimdan ultrasonla bakmadi makattan cihazla bakti en iyi teshisi o koydu goruntulerde de gordum inci gibi dizilen kistlerimi adetimi bekliyodum tahliller icin yarin doktora gidicem son kez

Bende vajinal mantardan dolayı gitmiştim doktor pko olduğunu söyledi tesadüf eseri öğrendim yani çünkü belirtileri olmadı hiç. sonra hastalığı araştırmaya başladım hormon testi yapılmadan teşhis konamayacağını öğrendim simdi hormon testi için gün sayıyorum doktoru değiştircem..Doktorun da bana dediği pko var 3 ay bebek yapmak için dene olmazsa tekrar gel dedi ..Doğru düzgün açıklama yapmadı doktor çok önemli o yüzden

Evet kesinlikle cok onemli insallah testler duzgun cikar hastalik yoktur

Simdi eski sonucuma baktim ama tsh yok canim fsh var oda 9,70 benim o testlere eksik demislerdi o yuzden olmayabilir

evet canım tsh olmadığı için o zaman eksik...tsh ta hamilelik için 2,5 un altında olması lazım

Bende simear aldirmaya gittigimde tesaduf eseri ogrendim pco lu oldugumu ama benim 2 cocugum var birde kurtajim sanirim adet duzensizligi oluyormus bende o da yoktu..yani demem o ki boyle olup cocuk sahibi olmus biri olarak umitsizlige kapilmayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallah dort cocuguna da kavusursun canim inan harika bisey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…