• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bende anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emne77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
234
235
33
31
selamın aleykum arkadaslar ben evlendğim ilk ay hamıle kaldım fakat 6haftalıkken dusuk yaptm 4 ay korundum sonra tam 11aydr hamıle kalamıyorum 4 klomen tedavısı oluyorum bıkere buyudu ama catlatma iğnesine ragmen catlamadı artık pıskolojım ıyıce bozuldu hıc mutlu degilimm doktor değiştircem baska önerisi olan varmı??

Geçmiş olsun Canım epey uzun zaman olmuş bende 8 ay önce düşük yaptım bende de YOk hala 2 gün önce doktora gittim progestan verdi bakalım ne olacak'hiç bi sorunum yok bi çok doktora gittim hepsi güzel gelişmiş yumurtaların var bu ay olur diyor ama hep hüsran'zamanı var demekki Rabbim hayırlısını versin.Rahim filmi iste doktorundan kürtaj sonrası yapışıklık olabiliyor çevremde kim varsa hsg den sonra kendiliğinden hamile kalıyor'bende istemeyi düşünüyorum artık Emne77 Emne77

Daha once hıc ıstemedı doktor istcem cektırmek allah razı olsun ınsallah olur
Geçmiş olsun Canım epey uzun zaman olmuş bende 8 ay önce düşük yaptım bende de YOk hala 2 gün önce doktora gittim progestan verdi bakalım ne olacak'hiç bi sorunum yok bi çok doktora gittim hepsi güzel gelişmiş yumurtaların var bu ay olur diyor ama hep hüsran'zamanı var demekki Rabbim hayırlısını versin.Rahim filmi iste doktorundan kürtaj sonrası yapışıklık olabiliyor çevremde kim varsa hsg den sonra kendiliğinden hamile kalıyor'bende istemeyi düşünüyorum artık Emne77 Emne77

Baska doktorlara gitmelisin umudunu kaybetme uzulme

Dua et hayırlısı ile olur kafaya takma . Allah korusun önce sen iyi olucan ki bebeğinde iyi olsun

Esiniz test verdi mi belki esinizden kaynakli ben de nisanda kimyasal gecirdim esim tedavi oldu hamile oldugumu ogrendim 3 4 gun once cok sukur Ihmal etmeyin erkek faktorunu de dusunun genelde hep bayan uzerinden gidiliyor

Bilmem eşimden bsey istenmedı 9aydr bosuna zaman harcadım allah hepimiZin gönlünün muradını versinn

Sende de razı olsun İnşallah Canım belki vesile olur iste mutlaka Emne77 Emne77

Progestan ne için verdi doktorunuz ? Gebeliğe yardımcı oluyormuymuş ? Benimde bata 3 gün kaldı regl olursam rahim filmi isteyeceğim 7 ay bitti hala tık yok

Esiniz test verdi mi belki esinizden kaynakli ben de nisanda kimyasal gecirdim esim tedavi oldu hamile oldugumu ogrendim 3 4 gun once cok sukur Ihmal etmeyin erkek faktorunu de dusunun genelde hep bayan uzerinden gidiliyor
Afilim92 Afilim92 ayyy canimm cok sevindimmm yaaa dualarini kabul etmis rabbim gozun aydin demek bebis geliyor cok sevindim okadar dua bosuna gitmeeyecekti kurban oldugum allahi duyuyor bizleri

Back