• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende anne olmak istiyorum ama...

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar ilk once hamis olanlar Allah`im saglikli evlatlar nasip etsin bebis isteyen herkese Allah`im versin .simdi konuma girmek istiyorum belki konuyu yanlia yere actim ama bilginize ihtiyacim var nornal yapi olarak cok takintili bi insanim ve artik bebis istiyoruz bunun icin arastirmalar yaptim cunku ben de polikustik kisler var ve arastirma yaparken hayatinin nasil deisime ugradiginida ogrendim ve bi noktaya yine takilip kaldim gebelikte ve logusa doneminde cinsellik sekteye ugruyo bildiginiz gibi ve bu donemde esini aldatan cok ve ben bu korkum yuzune bebis yapamiyorum cunku esimin beni aldatacagini dusunuyorum o donemde bayanlar bebeginden baskasini dusunmedigi icin esler yanliz kaliolarmis tabi cinsellikte olmuyomus esler korktuklari icinde kendileride yanasmiyomus kizlar bole bisi olmamasi icin nasil bi yol izlemeliyim gebelikte ve logusa doneminde esime nasil davranmaliyim o donemler esimi elimde tutmak icin neler yapmaliyim nolur bana yardim edin biliorum bebis heyecaniyla onlar unutuluyo diceksiniz ama bn esimi 2planda tutmak istemiyorum bebegimle ikisi herseyden onemli olmasini istiyorum bu donemde esime ilgisiz olmak istemiyorum nolur yardim nasil davranmaliyim neler yapmaliyim ?biraz uzun oldu ama simdiden tesekkurler

slm kizlar ilk once hamis olanlar Allah`im saglikli evlatlar nasip etsin bebis isteyen herkese Allah`im versin .simdi konuma girmek istiyorum belki konuyu yanlia yere actim ama bilginize ihtiyacim var nornal yapi olarak cok takintili bi insanim ve artik bebis istiyoruz bunun icin arastirmalar yaptim cunku ben de polikustik kisler var ve arastirma yaparken hayatinin nasil deisime ugradiginida ogrendim ve bi noktaya yine takilip kaldim gebelikte ve logusa doneminde cinsellik sekteye ugruyo bildiginiz gibi ve bu donemde esini aldatan cok ve ben bu korkum yuzune bebis yapamiyorum cunku esimin beni aldatacagini dusunuyorum o donemde bayanlar bebeginden baskasini dusunmedigi icin esler yanliz kaliolarmis tabi cinsellikte olmuyomus esler korktuklari icinde kendileride yanasmiyomus kizlar bole bisi olmamasi icin nasil bi yol izlemeliyim gebelikte ve logusa doneminde esime nasil davranmaliyim o donemler esimi elimde tutmak icin neler yapmaliyim nolur bana yardim edin biliorum bebis heyecaniyla onlar unutuluyo diceksiniz ama bn esimi 2planda tutmak istemiyorum bebegimle ikisi herseyden onemli olmasini istiyorum bu donemde esime ilgisiz olmak istemiyorum nolur yardim nasil davranmaliyim neler yapmaliyim ?biraz uzun oldu ama simdiden tesekkurler

Bence sizin tedavi olmanız lazım.

Özgüven eksikliği, sanrılar, bebekle eşi kıyaslama, selülit sorunu, eşinize yaklaşamıyorsunuz vs vs.

yahu nıye bukadar korkuyorsun. ben 7 aylık evlıyım 3 aylık gebeyım. hemde daha cınsellığın başında ara verdık duşun yanı. ama hıçte korkmuyorum. yaparsa benı kaybeder nokta o korksun:47:

kullar plan yaparken Allah onlara gülermiş..
daha ortada bişey yokken ne kadar yıpratmışsınız kendinizi

canım yapacak olan ınsan ne senın hamileliğini bekler ne lohusalığını...ınsanın ıcınde olsun yeter ki..bence boyle şeyler düşünüpte içini karatma.sen yeterkı hamıle kal bebeğini dünyaya getir.hem esıne hem bebeğine zaman ayırırsın merak etme..
o seninle ilgili tamamen..bebek oldu diye kendini salarsan bilmem yani..

bi sakin ol..........:3:

1.hamile kaldığında eğer risk yoksa belli bir aya kadar cinsellik devam eder.sadece daha düz:34:
2.hamile kaldın seks yapamıyorum diye kocan seni aldatacaksa bugün gitsin aldatsın,bu düşünceyle hayat sürmez..
3.lohusa sendromu her kadında olmaz,misal benim gayet olağan geçmişti
4.doğum sonrası belli bir zaman sonra cinsel hayatına kaldığın yerden devam edebilirsin,doğumla beraber kadınlık hormonların yok olmuyor.
5.doğum sonrası belli bir zaman bebeğe alışma,emzirme,uykusuzluk seks yapmayı sekteye uğratsada,tamamen bitirmiyor,sadece daha aralıklı zaman diliminde oluyor:34:
6.kocan adam gibi adamsa seni şu an nasıl seviyorsa,doğumdan sonra ona bir evlat verdiğin için seni daha çok seviyor.

7.hayat hep sürprizlerle dolu,hiç bir plan yada düşünce her zaman istediğimiz gibi olmuyor:34:

Canim oncelikle benim hissetigim sen bebegimiz olursa esim aldatir kesin diye kendini sartlandirmissin bence cok yanlis dusunuyorsun rahat ol dtres yapma sen ona bir evlat vereceksin sana daha cok baglanmasi gerekir ben evliligimizin 9 ayind gebe kaldim bide riskli durumlar oldugu icin iliski yasagi vardi vebu doguma kadar surdu sezeryan oldum al ordanda 4 ay anca kendime gelip toparladim nerden baksan 1 yili geckin cinsel hayatimiz olmadi

Eşin seni seviyorsa aldatmaz, sevmiyorsa aldatır bu kadar basit
Sevmiyorsa da aldatsın zaten, sen de bütün hayatını seni sevmeyen bir adamla geçirmekten kurtulursun
:51:
Olaya şöyle bak, eşin bir nedenle bikaç ay seninle cinsel birliktelik yaşayamacak olsa onu aldatır mısın? Aldatmazsın değil mi, çünkü seviyorsun, ahlaklısın, böyle bir şey aklına bile gelmez...
Eğer eşin de seviyorsa, ahlaklıysa böyle bişey aklına bile gelmez...

Canım bence bunu şuan düşünme mümkünse rabbim bebiş nasip etiğinde de düşünme. Bende evliliğimin 5.ayında hamile kaldım ve eşimden binlerce kez allah razı olsun diyorum. Zaten bebeğimizin olmasını benden çok istiyordu ona ama ilişki eskisi gibi olmazd diyordum genede önemli olan bebeğimizin olması diyordu. Şuan 18 haftalık hamileyim. dr. ilişkiyi yasaklamadı ama eşim bişey olur die korkuyor birleşme olmadan birşeyler yaşıyoruz ve haftada bir kere oda bazen 2 hafta bile oluyor. çünkü halsizlikten dolayı çok anlayışlı yaklaşıyor. Belki zor olur onun için ama bebeğimle beni rahatsız etmemek için zorlamaz hayatta ben yanaşırsam yanına öyle dokunur. Şakasına takılırım bile nasıl beni aldattıkların iimi falan die asla öyle birşey olamaz diyor. ki olsaydı inan bana anlardım.. Hiç bir kadının başına gelmemesi gereken birşey aldatılmak. Bazı şeylerde eşinde bitiyor adamın içinde varsa fırlamalık seni hamile kalmadan da aldatır.. Bunları düşünüp kendine stres yapma..

bence sorun bebek olduğunda yaşanacak olası aldatılma durumu değil.
sanki evliliğiniz sadece cinsellik üzerine kurulmuş gibi bir izlenime kapıldım.
cinsellik yoksa evlilikte yok, eşim gidip aldatabilir gibi olmuş.
özgüven eksikliğimi desem çok ilginç ya

bence çözüm:
eşinize bir dini kitap alın içerisinde zina ile ilgili bilgilerin yer aldığı. ve eşine deki ateşe dayanabileceğin kadar günah işle...
Ateşe Dayanabileceğin Kadar Günah İşle | Hikayeler, Hikaye, Hikayeleri, Hikayesi, Tüm Hikayeler

eşinin seni aldatacağı düşüncesiyle ömür mü geçer ya??
bence bazı şeyleri sorgulayın,hamile kalmaya karar vermeden önce..

arkadaşım daha hamile deyilsin,hayırlısı ile olsun inş.
ve bu kadar şölemü olcak bölemi olcak,diye çok şeylere takılırsan
hamileligin çok stresli gecer ve bu durum hem bebege hem sana hemde eşine zarar verir
bi erkegin mayasında aldatmak varsa merak etme hamile olmanı bile beklemez
oyüzden şimdi den bunlara takılma

hamilelikte cinsellik niye sekteye uğruyor ki genelde izin veriyor doktorlar istisnalar hariç onlar zaten yatarak geçirir hamileliği...

cinselliğin hamileliğe hiçbir zararı yok sadece istek olmuyor fazla o kadar..

Back