bende anne oldum ...acıl bır sorum var

med_cezir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
420
5
118
36
Kocaeli
s.a arkadaslar bende anne oldum 5 gun oldu cok sukur zor oldu ama ustesınden geldık rabbımın ıznıyle....sıze cok acıl bır sorum olacak nolur bılenler cvp versın ..kız bebek dunyaya getırdım,altını temızlerken vajınasında garip sıvılar gordum bazende çişiyle bırlıkte kan gelıyor...etrafımfdakıler çiş yaptıkca gecer ıltıhapdır dıyorlar...nolur bısey dıyın cıddı mıdır sızce???

bence bu konuyu bir dr görüşmekte fayda var benim bir oğlum var kız çocuklarıyla ilgili pek bişey bilmiyorum ama genede dr danışmak daha doğru
bu gece için yeni doğan bebek geişimi diye arayıp birşeyler bulabilirsin

netten sımdı baktımda yenı dogan kız bebeklerınde bır kaç gun kan ve akıntı gelmesı normalmıs...bana normal oldugu soylenmıstı hastanedeyken buyukler tarafından ama az once kızımın altını temızlerken babası görunce cok şaşırdı bı arastır bısı bulamazsan dktora goturelım dedı ...sıze de bır sorayım dedım ....

endişelenilecek bişey değil,
annedeki kadınlık hormonları illaki bebeğe de geçiyor annekarnındayken,doğunca da senden ayrıldığı için artık kadınlık hormonlarından mahrum kalıyor :) bu maruziyetinin kaybolmasına bağlı olarak rahim iç duvarı kanıyor,tıpkı adet kanaması gibi,

gercekten mıı??cok ılgınc cok sasırdm sağolun

evet canım arkadaşın dediğigibi kadınlık hormonlarından kaynaklı ben erkek annesiyim ama çok kişiden duydum bunu bencede endişenicek bişey değil

arkadaşlara katılıyorum yeğenimden de gelmişti.doktora sorduk normal dedi..ama içinin rahatlamasını istiyorsan bi doktora danış..sen bilirsin.bu arada Allah analı babalı büyütsün..hayırlı evlat olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…