- 10 Mayıs 2016
- 1.134
- 1.431
Evet geçen hafta cumartesi doktorlarla gorusup pazartesi gunu karar verip 20 mayis cuma ameliyatimi oldum :) o aradaki gunler ameliyata girene kadar hep aglayarak gecti .. Hastaneye nişanlım ben ve annem ile birlikte gittik istanbul nisantasi cerrahi hast. Doktorum defne erkara. Tabi ben daha hastaneye varmadan arabada yine aglamaya basladim hast geldik odamiza cikardilar hemen anestezi dokt. Soonrada kan almaya damar yolunu acmaya geldiler tabi bn aglamaktan titriyorum deli ben :) sonra doktorum geldi ki gercekten cok guleryuzlu cok tatlı dilli kendisi ben öyle olunca annemde bir kotu oldu annemi sakinlestirdi sonra beni sakinlestirdi :) cizimlerimizi yaptik poz verdim sonra birazck:))) sonracigima doktor dedi seni hemen alicam ameliyata tansiyonun dusmesin dedi hemen geldiler varis corabimi ustumu giydirdiler. Sonracigima sedye geldi yatirdilar benim mutlu olmam lazim velhasil kelam hala agliyorm :) odadayken sedyenin yanina bir adam geldi sedyeye klasör koydu korkma simdi burda sakinlestirici vericem assagiya geldiginde sonra tam uyutcam seni dedi şak bastı narkozu ondan sonrasinda birsey hatirlamiyorm gozumu actigmda bagriyodu biri tepemde tek yaptigim hareket elimle ustumu cektim gogsume baktim bunlar cok kucuk dedim odama ciktik doktorum geldi senin assagisini gorup daha korkmaman icin burda narkozu bastik dedi gulerek:) hemen sutyenimi giydirdi. 325 cc yuvarlak high mentor takilmis. ilk 1 saat gercekten cok agrim vardi bagirdim agri kesici yapn diye ama anestezi cikiyor vucuttan 1 saat birsey yapilmaz dediler dayandim .. 3.4 saat sonra corbami ictim sonra uyumusum ama gercekten agrim coktu gece uyuyamadim seruma agri kesici seruma kalcadan vurulan igneler damar yolundn verilen ilaclarn hic biri banamisin demedi gece lavaboya giderken kalkmak iskenceydi zatn 3 kisi goturdu . gece dolastirdilar biraz oh be dedim.. Ertesi sabah yine yuruyemedim hemsireler geldi yurutmeye calisti ama banamisin demedim yani agrim coktu o günde kalicaktim ama birkac igneyle daha agrilarimi azalttilar nişanlm biraz daha yuruttu sonra doktorum geldi kontorlm oldu ilaclarm yazildi pansumanim yapildi haydi yallah eve :)) ha bu aradada 45 kiloyum 1.66 boyum gogus altim 66idi gogus cevrem 70di . 325 cc yuvarlak kas alti :)