Bende ameliyatimi oldum sonundaaa:) 325cc kasaltı

Betus123

Timsahı çanta yapan kadın adam'a neler yapmazki ;)
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
1.134
1.431
Evet geçen hafta cumartesi doktorlarla gorusup pazartesi gunu karar verip 20 mayis cuma ameliyatimi oldum :) o aradaki gunler ameliyata girene kadar hep aglayarak gecti .. Hastaneye nişanlım ben ve annem ile birlikte gittik istanbul nisantasi cerrahi hast. Doktorum defne erkara. Tabi ben daha hastaneye varmadan arabada yine aglamaya basladim hast geldik odamiza cikardilar hemen anestezi dokt. Soonrada kan almaya damar yolunu acmaya geldiler tabi bn aglamaktan titriyorum deli ben :) sonra doktorum geldi ki gercekten cok guleryuzlu cok tatlı dilli kendisi ben öyle olunca annemde bir kotu oldu annemi sakinlestirdi sonra beni sakinlestirdi :) cizimlerimizi yaptik poz verdim sonra birazck:))) sonracigima doktor dedi seni hemen alicam ameliyata tansiyonun dusmesin dedi hemen geldiler varis corabimi ustumu giydirdiler. Sonracigima sedye geldi yatirdilar benim mutlu olmam lazim velhasil kelam hala agliyorm :) odadayken sedyenin yanina bir adam geldi sedyeye klasör koydu korkma simdi burda sakinlestirici vericem assagiya geldiginde sonra tam uyutcam seni dedi şak bastı narkozu ondan sonrasinda birsey hatirlamiyorm gozumu actigmda bagriyodu biri tepemde tek yaptigim hareket elimle ustumu cektim gogsume baktim bunlar cok kucuk dedim :KK70: odama ciktik doktorum geldi senin assagisini gorup daha korkmaman icin burda narkozu bastik dedi gulerek:) hemen sutyenimi giydirdi. 325 cc yuvarlak high mentor takilmis. ilk 1 saat gercekten cok agrim vardi bagirdim agri kesici yapn diye ama anestezi cikiyor vucuttan 1 saat birsey yapilmaz dediler dayandim .. 3.4 saat sonra corbami ictim sonra uyumusum ama gercekten agrim coktu gece uyuyamadim seruma agri kesici seruma kalcadan vurulan igneler damar yolundn verilen ilaclarn hic biri banamisin demedi gece lavaboya giderken kalkmak iskenceydi zatn 3 kisi goturdu . gece dolastirdilar biraz oh be dedim.. Ertesi sabah yine yuruyemedim hemsireler geldi yurutmeye calisti ama banamisin demedim yani agrim coktu o günde kalicaktim ama birkac igneyle daha agrilarimi azalttilar nişanlm biraz daha yuruttu sonra doktorum geldi kontorlm oldu ilaclarm yazildi pansumanim yapildi haydi yallah eve :)) ha bu aradada 45 kiloyum 1.66 boyum gogus altim 66idi gogus cevrem 70di . 325 cc yuvarlak kas alti :)

Öncelikle tebrik ederim en zor kısmını atlatmışsınız. Umarım iyileşme sürecini çok çok rahat geçirirsiniz. Ölçülerimiz birbirine çok yakın konunuzu takipteyim bende haziranda ameliyatımı olacağım kısmetse :) çok geçmiş olsun kollarınızı fazla zorlamayın ☺️ Bugün 2. Gününüz nasıl hissediyorsunuz ? Ağrılarınızın durumu nedir ?

Öncelikle tebrik ederim en zor kısmını atlatmışsınız. Umarım iyileşme sürecini çok çok rahat geçirirsiniz. Ölçülerimiz birbirine çok yakın konunuzu takipteyim bende haziranda ameliyatımı olacağım kısmetse :) çok geçmiş olsun kollarınızı fazla zorlamayın ☺️ Bugün 2. Gününüz nasıl hissediyorsunuz ? Ağrılarınızın durumu nedir ?
Tesekkur ederim evet en zor kısımı atlattım :) valla ben biraz sıkıntılı geciriyorum ama ins bunuda atlsticam:) senin icinde hayirlisi olsun kas altimi olucsksn? Agrilarim cok gercekten ama igne yaptirdim bugun son 3.4 saattir iyiym cok sukur az da olsa dindi :) ama ilk gunden beri diyorum kimse hafife almasin bunu :)

çok geçmiş olsun sanki bi ara vazgeçiyor gibiydin öyle okumuştum iyi ki olmuşsun vazgeçmemişsin
çok zayıfmışsın gerçekten 325 iyi oluyor benimde 325 hadi bakalım iyileşme sürecinde sabır diliyorum :KK66:

çok geçmiş olsun sanki bi ara vazgeçiyor gibiydin öyle okumuştum iyi ki olmuşsun vazgeçmemişsin
çok zayıfmışsın gerçekten 325 iyi oluyor benimde 325 hadi bakalım iyileşme sürecinde sabır diliyorum :KK66:
Evettt vazgecmistim sonra tamam dedim son 1 gunde :))) evet cok zayifim hic dokum yoktu ama 325 sis oldugu halde aman aman durmadi iyiki. Valla saka maka 3.gun oldum iyilesme surecine kac gun daha dayanbilcem bilmiyorm :)))

Evettt vazgecmistim sonra tamam dedim son 1 gunde :))) evet cok zayifim hic dokum yoktu ama 325 sis oldugu halde aman aman durmadi iyiki. Valla saka maka 3.gun oldum iyilesme surecine kac gun daha dayanbilcem bilmiyorm :)))
betus çok geçmiş olsun canim doktorundan memnun musun fiyat bilgisi verirsen çok memnun olurum ozel den de yazabilrsin

betus çok geçmiş olsun canim doktorundan memnun musun fiyat bilgisi verirsen çok memnun olurum ozel den de yazabilrsin
Cok tesekkur ederim saolunn. Fiyat olarak yuvarlak 6bucuk 7bucuk damla 8 9 bin arasi yeni fiyatlarmis. Genel olrak her doktorlarin fiyatlari ayni üc assagi 5 yukari .onemli olan iyi bir doktor olmasi

Cok tesekkur ederim saolunn. Fiyat olarak yuvarlak 6bucuk 7bucuk damla 8 9 bin arasi yeni fiyatlarmis. Genel olrak her doktorlarin fiyatlari ayni üc assagi 5 yukari .onemli olan iyi bir doktor olmasi
Haklısın canim iyi bir cerrah olması tabiki çok önemli dikiş izin nerden yapıldı canim sutyen olsun kac oldu çok soruyorum kusura bakma

Haklısın canim iyi bir cerrah olması tabiki çok önemli dikiş izin nerden yapıldı canim sutyen olsun kac oldu çok soruyorum kusura bakma
Yok bende 4 gun once cok soru sorardim:)) meme altindan yapildi eriyen dikis zaten gormedim hic direk gazli bezle bant var . sutyeni henuz bilmiyorm sporcu sutyeni oldugu icin şişim bide simdi tam ölcülere 1 ay sonra bakicam kısmetse :))

Betus beni de izlemeye alir misin senin de dumduz gibi yazmistin bi yerde benim de oyle kas alti yuvarlak ya da damla dusunuyorum sonuclarini izlemek isterim

Tesekkur ederim evet en zor kısımı atlattım :) valla ben biraz sıkıntılı geciriyorum ama ins bunuda atlsticam:) senin icinde hayirlisi olsun kas altimi olucsksn? Agrilarim cok gercekten ama igne yaptirdim bugun son 3.4 saattir iyiym cok sukur az da olsa dindi :) ama ilk gunden beri diyorum kimse hafife almasin bunu :)
Anlıyorum ama ağrılar 3-4 güne bayağı azalıyormuş. Çok sağol Ben dual plan olucam fakat genital estetikle birlikte ameliyatım gerçekleşicek. Biraz da bu yüzden tedirginim ikisi bir arada nasıl olur bilemiyorum:) bir saat bile iyileşme döneminde çok fark ediyormuş umarım bir an önce geçer sıkıntılı kısmın:))

Can'ım benim de göğüsaltım 80 cm, meme ile 83 cm idi. Bana da 325 cc high profil yuvarlak takıldı :KK66: çok gecmiş olsun.

Betus beni de izlemeye alir misin senin de dumduz gibi yazmistin bi yerde benim de oyle kas alti yuvarlak ya da damla dusunuyorum sonuclarini izlemek isterim
Canim henuz resim koymadim koyunca haberdar ederim :) sen pek dusunme yuvarlakmi damlami diye direk doktorun soyluyor zaten :)

Varis çorabı niye giydirdiler ameliyat öncesi
Kan akısını duzeltiyormus bende ilkkez duydum ama asiri sıkıyor ya ameliyttan sonra cikartin dedim kangren olcam yani hayir ameliyttan 5 saat sonra daha kalicak ondan sonra cikarcaz dediler

Anlıyorum ama ağrılar 3-4 güne bayağı azalıyormuş. Çok sağol Ben dual plan olucam fakat genital estetikle birlikte ameliyatım gerçekleşicek. Biraz da bu yüzden tedirginim ikisi bir arada nasıl olur bilemiyorum:) bir saat bile iyileşme döneminde çok fark ediyormuş umarım bir an önce geçer sıkıntılı kısmın:))
Masallah cesurlugun cok guzel 2 ameliyt masallaaahh:) valla ben inanmiyorm artk 3.4 gune agri azalcagina yada 5 gun sonra ise gidilcegine falan filan inanmiyorum yani tamamen bünye meselesi. Belki 3 gunde atlatirsin belki 7 gunde atlatirsin. Ben o uuzun olanlardan olucam :) amin canim amin seninde Allah yardimcin olsunn

Can'ım benim de göğüsaltım 80 cm, meme ile 83 cm idi. Bana da 325 cc high profil yuvarlak takıldı :KK66: çok gecmiş olsun.
Ay 325 dostum :KK70: gule gule kullanalim ins diycem ama henuz ben gulemiyorum onlara bakamiyorum kaya gibilrr sporcu sutyenide masallah yapisti bana Allah yardimcim olsun daraldim iyice çaktirmiyorum ama

Masallah cesurlugun cok guzel 2 ameliyt masallaaahh:) valla ben inanmiyorm artk 3.4 gune agri azalcagina yada 5 gun sonra ise gidilcegine falan filan inanmiyorum yani tamamen bünye meselesi. Belki 3 gunde atlatirsin belki 7 gunde atlatirsin. Ben o uuzun olanlardan olucam :) amin canim amin seninde Allah yardimcin olsunn
Aynen ben de 5günr işe gidilebileceğine inanmıyorum şuan.

X