Merhabalar bende ameliyat oldum sonunda bugün 3. Günüm iyiyim herkese teşekkür ederim destekleriniz için sorularıma cevap verdiğiniz için bu forum olmasa cesaret edemezdim sanırım.
Teşekkür ederim doktorum cenk tokat evet tavsiye ederim çok memnun kaldım
geçmiş olsun canım bitti gitti memeler geldi :) benim dr. cenk tokat canım eminimki çok güzel olmuşlardır foto bekliyouz en kısa zamanda :)
Canim bende arayis icindeyim..beni eklermisin arkadaslik listene..doktorunu tavsiye ediyorsun..resimlerin varmi?
Resim koymadım hiç ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Bir ayım bitti iyileşme sürecimde iyi gidiyor. Memişler şu an için çok güzel sayılmazlar ama gün geçtikçe doğallaşıyorlar :))
Resim koymadım hiç ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Bir ayım bitti iyileşme sürecimde iyi gidiyor. Memişler şu an için çok güzel sayılmazlar ama gün geçtikçe doğallaşıyorlar :))
Tesekkür ederim canim cevap verdigin icin..ben korkuyorum iste..cünkü kararimi hemen buradan vermem lazim.arkadas olarak eklermisin beni? Birde benimkilerin resmine bir bak belki fikir verebilirsin bana
Benimde bir ay olacak nasil hissediyorsun suan ayni zamanlar sayilir ameliyatimiz.kac cc konuldu damla mi yuvarlak mi kedime yoldaş arar oldum :))
Eklerim tabii. Bende şehir dışından gittim izmire. Sabah gittim muayene oldum öğleden sonra ameliyata girdim. Doktorumun yaptığı ameliyatların sonuçlarını bu forumdan görmüştşm. Muayene de iyi geçti içime sindi. Zaten daha önceden telefonla konuşmuştuk doktorla. 1 günde karar verdim. Cenk beyi düşünüyorsanız memnun kalırsınız hastasını iyi dinleyip anlayan bir doktor. Benim bütün ameliyat sürecim iyi geçti.
Benimde bir ay olacak nasil hissediyorsun suan ayni zamanlar sayilir ameliyatimiz.kac cc konuldu damla mi yuvarlak mi kedime yoldaş arar oldum :))
Ben mail attim ama yarin telefonla aricam..acaba bayram nedeniyle tatildemidir? Birde burada yaptirmis olanlarin resmini görebilsem daha iyi olacak
Çok iyi anlıyorum bende hergün foruma bakıyorum sık sık ayna karşısında memişleri inceliyorum :)) ben 25 haziranda ameliyat oldum. Sağlığım iyi kasaltı oldu benim ameliyatım 300 cc orta profil yuvarlak protez mentor marka. Kollarımı rahat kullanıyorum iyileştim ama hala yan yatmıyorum sürekli sırt üstü. Sürekli sporcu sütyeni kullanıyorum. Protezlerim yumuşamaya başladı ama görünüş olarak çokda güzel sayılmazlar zamanla artık. Sen nasılsın nasıl gidiyor iyileşme sürecin?
Sendemi cenk beye oldun canim?
Forumda cenk beyin hastaları var fotoğraf koyan. O fotoğraflara bakabilirsin. Bayram da tatilde olabilir ama emin değilim
Canim bugün görüstüm cenk beyle..galiba onda karar kilicam araya bir sey girmesse..sadece bana mentor önerdi ve ben natrelle istiyordum..iki gün bir düsüneyim sonra eylüle alicam randevuyu
Bende natrella istiyordum daha yumuşak diye ama mentor şimdiki ptotezlerim yumuşamaya başladılar :))
Bende natrella istiyordum daha yumuşak diye ama mentor şimdiki ptotezlerim yumuşamaya başladılar :))
ben dün cenk beyin sekreteriyle konuştum. ameliyat olmayı düşünüyorum. bende izmir dışındayım. bu yüzden endişeliyim. git gel yaopmak ameliyat sonrası o yolu çekmek ürkütüyor beni. hastanede kaç gün kaldınız evinize nasıl döndünüz acaba? bide kaça yaptırdınız
ben cenk beyin kendisiyle konustum..cok sakin ve sorulari detayli cevapladi..bende yurt disindan gidecem izmire..fiyatlar izmirde daha uygun..sen fiyat sormadinmi? ben otelde kalicam bir hafta büyük bir ihtimal
5,500 den başlıyor dedi. size ne kadar söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?