Merhabalar bende ameliyat oldum sonunda bugün 3. Günüm iyiyim herkese teşekkür ederim destekleriniz için sorularıma cevap verdiğiniz için bu forum olmasa cesaret edemezdim sanırım.
Gecmiş olsun :) ameliyatın hakkında bilgiler psylasırmısın
Geçmiş olsun canım, sağlıkla, mutlulukla kullan
Teşekkür ederim. Kendimi iyi hissediyorum ama bel çevremde koyu renkli morluklar var bu normal mi
Teşekkür ederim 300 cc kas altı oldu ameliyatım. Mentor marka protez kullanıldı.
Bildiğim kadarı ile diren kullanılmayan hastalarda morluk olabiliyor. Doktoruna sorarsan daha iyi olur sanki, için rahat eder. Sakın yatma, oturur pozisyonda uyu ve gün içinde sürekli yürüyüş yapıp su içip ve ananas ile et suyu ye canım.
Geçmiş olsun
Merhabalar bende ameliyat oldum sonunda bugün 3. Günüm iyiyim herkese teşekkür ederim destekleriniz için sorularıma cevap verdiğiniz için bu forum olmasa cesaret edemezdim sanırım.
Aa canım benim hayırlı olsun .. Sevindim adına ... Kendine dikkat et
lafı mı olur canım benim :) bi haftayı atlattın mı artık özgüven ve iyiki demeler gelicek :) ben ilk 3gün ağrılar varken pişman oldum diyemem ama sanki pişman olmaktan korkusu vardı böyle ama tamamen ağrıların psikolojisiymiş . Zaman geçtikce hep seninleymiş hissi en güzeli .inşallah gönlüne göre olmuştur :) geçmiş olsun tekrarTeşekkür ederim canım sana desteğin için sonunda oldum. Şu ağrılı zamanlarda geçsin diye bekliyorum. Sonra sefasını süreceğim inşallah
lafı mı olur canım benim :) bi haftayı atlattın mı artık özgüven ve iyiki demeler gelicek :) ben ilk 3gün ağrılar varken pişman oldum diyemem ama sanki pişman olmaktan korkusu vardı böyle ama tamamen ağrıların psikolojisiymiş . Zaman geçtikce hep seninleymiş hissi en güzeli .inşallah gönlüne göre olmuştur :) geçmiş olsun tekrar
hiç bişey düşünme şimdilik sağlığından başka iyileşince normal hayatına devam edersin bebeğim faydam olduysa ne mutlu bana :) ben de öpüyorumBenimde aynı his oldu cesaret edip bakamıyorum hala pişman olmadım amam pişman olma korkusu var bendede. valla çok çok sağol mesajların çok iyi geldi bana cesaret oldu
Geçmiş olsun ameliyatını hangi doktora oldun tavsiye eder misin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar bende ameliyat oldum sonunda bugün 3. Günüm iyiyim herkese teşekkür ederim destekleriniz için sorularıma cevap verdiğiniz için bu forum olmasa cesaret edemezdim sanırım.[/Q
Geçmiş olsun ,inşallah kolay bir iyileşme sürecin olur .
bol memeli günler diliyorum sanaaave kendimede tabii
geçmiş olsun canım bitti gitti memeler geldi :) benim dr. cenk tokat canım eminimki çok güzel olmuşlardır foto bekliyouz en kısa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?