- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
aynen banada öyle söyledi..ben burada yaptiklarinin resimlerini gördüm ne begendim..büyük ihtimal ona olucam gibi..sen nerde kaliyorsun?
denzilide yaşıyorum izmir buraya 3 saat 15 dakika ben burnumdanda memnun değilim sekretere ikisini birden yaptırsam fiyatta yardımcı olur musunuz dedim. cenk bey makul bi düzeye çekerbilir fiyatı dedi ama benim hesaplamalarıma göre ikisi en az 10-11 i bulacak burun amaliyatıda 3,5dan başlıyormuş
ben yurt disindayim ama memleketim kütahya..izmir bize 3 saat..ben 2 güned sonra memlektemi gitsem diyorum..sonrada gelip kontrolümü olup tekrar izmirden ucarim..sen kesin kararlimisin yaptirmaya? ikisinede fiyat fazla geliyorsa burnunu da sonraya birak..bir arkadas daha var burada belki oda benim gibi eylülde olacak..belki izmirde görüsürüz diyoruz
kenin karralıyım ama bütçem benim kadar kesin kararlı değil seneye kasım aralık gibi yaptırabilirim ancak. araba aldım onun kredisi falan var bide beyaz eşya falan alayım diyorum çeyizime ondan sonra. nasipse..
sizin ölçüleriniz kaç ben tam destekli 80 takıyorum. biraz meme dokum var
benim ölcüm gögüs alti 75..meme ucundan 81..yani su an 75A takiyorum..canim benim hic gögüs dokum yok sayilir..ben 3 tane cocuk emzirdim..resimlerimden de görmüssündür
şimdi inceledm i pek bi farkımız yok üstelik ben daha bekarım çocuk emzirince ne hale gelrim düşünemiyorum bile. :/ göğüs ucu mu düşünüyorsunuz kas altı mı? genelde çocuk düşünmeyenelere göğüs ucu tavsiye ediyolarmış
Ben meme alti istiyorum. .meme ucu istemiyorum. .cocuk istemiyorum ama his kaybi olma ihtimali var..tabiiki cok nadir bir durum..ama ben isimi garanziye alayim..koltuk altida zor bir yöngem hem izler kalirsa görünecek yerde..meme alti kesisi yerini kimse görmez.
kas zari alti olur benim zannedersem. Cünkü meme dokum yok..ona doktor karar verir kontrolde herhalde
bi tarih belirlediniz mi
Evet eylülün 18 i itibariyle izinliyim..20 si gibi olmak istiyorum..birde doktor konusunda tam karar istemiyorum. .m bir haftaya kadar randevumu alicam..artik beklemek istemiyorum. .senelerdir hep birseyler karisti..artik tam zamani
ben dün cenk beyin sekreteriyle konuştum. ameliyat olmayı düşünüyorum. bende izmir dışındayım. bu yüzden endişeliyim. git gel yaopmak ameliyat sonrası o yolu çekmek ürkütüyor beni. hastanede kaç gün kaldınız evinize nasıl döndünüz acaba? bide kaça yaptırdınız
Merhaba ben muğladan gittim ameliyata 1 gün hastahanede sonra iki gün de hastaneye ve cenk beyin muhayenesine yakın bir otelde kaldım. Adı üstün otel arkadaşlar tavsiye ederim çok rahat ettim. 3. Gün kontrol vardı. Kontrolüm bitince de otobüsle döndüm.
Aa iyiymiş Kaça ameliyat oldunuz kaç cc bide kas altımı koltuk altımı acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ben muğladan gittim ameliyata 1 gün hastahanede sonra iki gün de hastaneye ve cenk beyin muhayenesine yakın bir otelde kaldım. Adı üstün otel arkadaşlar tavsiye ederim çok rahat ettim. 3. Gün kontrol vardı. Kontrolüm bitince de otobüsle döndüm.
canim sen otelde yalniz mi kaldin? benim korkum da bu..hic türkiyede yalniz bir yerde kalmadim..güvenilirmi? benim artik randevu almam lazim..birde ucak biletim otel filan..gec kalmayayim diyorum
ben yalniz gidcem..cok korkuyorum..memleketten akraba almaya gelecek ama anca 3. gün..hem cok istiyorum hemde türkiyede yalniz 3 günde olsa beni korkutuyor..Ben annemle kaldım ama çok rahat yalnız kalabileceğin bir otel hiç tereddüt etme temiz bi yer. Ben ilk üç gün çok kötüydüm hiç dışarı çıkmasım otel çalışanları yardımcı oldu kahvaltımızı falan odamıza getirdiler.
ben yalniz gidcem..cok korkuyorum..memleketten akraba almaya gelecek ama anca 3. gün..hem cok istiyorum hemde türkiyede yalniz 3 günde olsa beni korkutuyor..
Yok canım korkma zaten otel hastane hepsi alsancakta sıkıntı olmaz senin için. Belki yalnız olman senin için zor olabilir ama sürekli taksi kullan hiç kendini yorma ben öyle yaptım 3 gün hiç yürümedim hastane ve otel çok yakın ama benim yürüyecek halim yoktu. Otel de de yardımcı oldular bize. otelde öğle ve akşam yemek yoktu ama dışardan sipariş verdik biz 3 gün hiç otelden çıkmadık. Dediğim gibi ben çok memnun kaldım.
ben yalniz gidcem..cok korkuyorum..memleketten akraba almaya gelecek ama anca 3. gün..hem cok istiyorum hemde türkiyede yalniz 3 günde olsa beni korkutuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?