- 28 Mart 2015
- 87
- 24
- 34
-
- Konu Sahibi Efrasiyab_
Çok pahalı hediyeler ve yapmayacağı harcamalar ile anladım inkar etti tabi,yüzüne tukuresim varkredi kartı ekstreleriyle nasıl anladınız?
aldatıldıysan üzerine bir bardak soğuk su içip bu saatten sonra yüzüne bile bakmayacaksın
yanlarında oturup 1 saat senı ne kadar sevdıgını dınlemen zaten senın eksin..
Mail boxda birlikte foto gördüm uzaktan akraba çok istedi falan dedi kızı aklıma yazmistim, adını soyadını öğrendim ve sosyal medya ile buldum orada var herşey benimle iken..Nasıl anladınız aldatıldığınızı?
Çok pahalı hediyeler ve yapmayacağı harcamalar ile anladım inkar etti tabi,yüzüne tukuresim var
Mail boxda birlikte foto gördüm uzaktan akraba çok istedi falan dedi kızı aklıma yazmistim, adını soyadını öğrendim ve sosyal medya ile buldum orada var herşey benimle iken..
Evet alıyordu ama bu alınanlar gelmedi bana..iki tane şöyle idare ediliyor adam net dedi senle olmadı birşey çok tutucu geldim yanı ama o iyi tatmin ediyor.Ben Evlenilecek o tövbe tövbe Buyursunlar istedikleri gibi...sana aldı mı öyle hediyeler? bu 2 taneyi aynı anda idare etme çabası olan erkeklere ben de tükürmek istiyorum
Demek yaşamam gerekiyordu...evlensem yine yaparmış karakter meselesi..Ablacim 5 yil olmus evlenmemişsinizde ne bekliyordunuz?
Zaten erkeklerde irade neredeyse sıfıra yakın ve uzun bir zaman geçmiş
Niyet iyi olmayınca sonuçta iyi olmuyor.
Tanışma dediğin en fazla 5 6 ay olmalı kesinlikle neden- sonuç ilişkisi
Öyle güzel yazmissiniz ki gözlerim doldu..Allah razı olsun çok haklisiniz.yalnız yalnız anlaşılma durumu ile ne demek istersiniz onu anlayamadım:-(Durum, karşı taraftaki kız tarafından da ortaya çıktığına göre, bir yanlış anlaşılma yok diye düşünüyorum.
Nasıl atlatılır sorunuz üzerine ise birkaç şey önermek istiyorum.
Kendinize bir liste çıkarın öncelikle.
Bu 5 yılda yapmak istediğiniz ama sürekli ertelediğiniz şeyleri, sevgiliniz tarafından kabul görmeyen davranış ve isteklerinizi, geleceğe yönelik planlarınızı, nasıl karakterde bir insanla mutlu olabileceğinizi, gelecekten 'huzur' adına neler istediklerinizi ve bunun gibi şeyleri lütfen listeleyin.
Sonra o listeyi okudukça, aslında yaşadığınız bu durumun sizin lehinize olduğunu göreceksiniz eminim.
Ondan sonra mı, artık sadece tüm ilgi ve sevginizi kendinize yönlendirin.
İhanetin acısı çok büyüktür, yaşadım.
Fakat o kadar çabuk geçiyor ki, inanamazsınız.
Hayatta ne kadar önemli olduğunuzu ve o insanın da bir o kadar değersiz olduğunu gördükçe, çektiğiniz acı yerini o kişiye acıma ve kurtulduğunuz için şükretme duygularına bırakacak.
Ama daima önceliğiniz kendiniz olun, hayatınıza girecek yeni insan ilk olarak bu özgüveninize vurulmalı.
Öyle vurulmalı bilmeli ki, tek yanlışında kapının önüne konacak.
5 yılın ve onca emek verilen bir ilişkinin ardından o kadın dimdik ayakta, daha sıkı sarılmışsa hayatına, mutluluğuna; bilecek ki tek yolu doğru 'adam' olmak...
Anlayanlar olduğu için sorun yok diye dusunuyorum anlamadığını bisi varsa sorabilirsinizbacım sana yazdıklarını düzenlemesi için bir editör lazım.bu türkçeyle yola devam etme yüklem hep en başta.özne kim belirsiz gerçi gizli özne var ama oda yok.
O eski sevgiliniz olacak kozalak ve annesi inkar etmiş ya öyle bir şey olamaz diye, daha sonraki mesajlarınızda ise netlik kazandığını ve hiçbir şüpheye yer kalmadığını anladığım için yazdım.Öyle güzel yazmissiniz ki gözlerim doldu..Allah razı olsun çok haklisiniz.yalnız yalnız anlaşılma durumu ile ne demek istersiniz onu anlayamadım:-(
Demek yaşamam gerekiyordu...evlensem yine yaparmış karakter meselesi..