bende aldatildim arkadaslar ve sevgilim bunun bir hastalik oldugunu soyluyor yardim edin lutfen

bu beyinsiz adamlar bunları yaparken ya da kendilerini savunurken ki halleri gözümün önünde canlanınca, midem başka türlü bulanıyor.

O ne be tam bir manyakmış o telefonu açmadığı an hastalığından dolayı kriz geçiriyodu ellaam. Geçin bu işleri kullandırmayın kendinizi.

Erkek arkadaşınız buna alışmış..Ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir.Böyle sevgi olmaz.Seni sevdiği falan yok sadece canı sıkıldıkça sevgiye ihtiyacı oldukça seni arayıp ikna ediyor bi taraflarını rahatlatıp aynı şeylere devam ediyor.E sende birkez kabul ettiğinden kaybetme korkusuda olmamış.Şaşırdığım şey şu ki böyle adamların hareketlerini görünce neden soğuyamadığınız..Ben direk soğurum.Aynı şeyler hemen hemen benim başımada gelmişti..

Boşuna taviz tavizi doğurur demiyoruz. Hiç değilse aldatan erkeklere ikinci bir şans verilmemesi gerektiğini öğrenmiş oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…