bende aldatildim arkadaslar ve sevgilim bunun bir hastalik oldugunu soyluyor yardim edin lutfen

bin muhtesem gunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
8
0
32
kusura bakmayin arkadaslar yeni uye oldum oyuzden yazmakta zorlaniyorum benim iki yillik bi iliskim vardi ve bir ay once hersey bitti.sevgilimi bir kez yakalamstim facebooktan kizlarla konusurken ve bitirmistim tamamen cok sevmeme ragmen.ayrildiktan sonra bes alti ay boyunca hicbirsekilde ne aradi ne sordu.ama uc dort ayonce bir anda mesajlar atmaya basladi.neymis panik atak olmus hayatin kiymetini anlamis cok pismanmis falan.baslarda olmaz diye ne kadar direttiysemde ensonunda ikna etti beni ama cok ugrasti gozumun onunde agladi sizladi.dayanamadim en sonunda ve kabul ettim.baslarda cok iyiydi bu donem icerisinde hasta oldum bir ay kadar ve beklemedigim sekilde benle annem babam kadar belki de daha fazla ilgilendi.hersey iyiyken seytanmi durttu bilinmez facebook sifresini tahmin edipgirdim hesabina ve ne goreyim onune gelen her kizla yazismalar gorusmeler kendini dul bile taniitmis o derece.ben bunu bikac gun takip ettim ses cikarmadAn belki degisir biseyler diye ama olmadi.en sonunda soyledim ve verdigi yanit bu bende hastalik yrmi senedir boyleyim demek oldu.ya verdiğin sözler noldu dedim madem boyle bi insandin bana neden bulastin bu kadar mi karaktersizdin diye çikistim.verdiği cevapsa seni seviyorum ama bunlari yapmadan duramiyorum,bana zaman ver bunu yenip tekrar donucem sana oldu. Ben kabul etmedim tabi ama aramalar mesajlar hic durmadi yine aradigi birgün numarami sil artık olmucak kabul et dedim bana ben seni herturlu bulurum ederim bilmem ne dedi.bikac saat geçtikten sonra ben aradim bunu biseyler söylemek için ama cvb yok birkaç aramadan sonra tel kapandi üstelik.bende saydirdim whatsaptan agzima geleni söyledim verdiği cevaplarsa hayalkirikligim oldu.sen benim için naptin defol git hayatimdan soguttun kendinden engellicem seni deyip engeli koydi.hazmedemedigimse ben onu o kadar severken ikinci kez affetmisken bu boklari yemesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgiline bir sorsana acaba aynısını sen yapsan ve bu bi hastalikmis desen o ne derdi onun cevabını göre kararını vereceksindir zaten

[QUOTE="bin muhtesem gunes, post: 39171808, member: 656647"kusura bakmayin arkadaslar yeni uye oldum oyuzden yazmakta zorlaniyorum benim iki yillik bi iliskim vardi ve bir ay once hersey bitti.sevgilimi bir kez yakalamstim facebooktan kizlarla konusurken ve bitirmistim tamamen cok sevmeme ragmen.ayrildiktan sonra bes alti ay boyunca hicbirsekilde ne aradi ne sordu.ama uc dort ayonce bir anda mesajlar atmaya basladi.neymis panik atak olmus hayatin kiymetini anlamis cok pismanmis falan.baslarda olmaz diye ne kadar direttiysemde ensonunda ikna etti beni ama cok ugrasti gozumun onunde agladi sizladi.dayanamadim en sonunda ve kabul ettim.baslarda cok iyiydi bu donem icerisinde hasta oldum bir ay kadar ve beklemedigim sekilde benle annem babam kadar belki de daha fazla ilgilendi.hersey iyiyken seytanmi durttu bilinmez facebook sifresini tahmin edipgirdim hesabina ve ne goreyim onune gelen her kizla yazismalar gorusmeler kendini dul bile taniitmis o derece.ben bunu bikac gun takip ettim ses cikarmadAn belki degisir biseyler diye ama olmadi.en sonunda soyledim ve verdigi yanit bu bende hastalik yrmi senedir boyleyim demek oldu.ya verdiğin sözler noldu dedim madem boyle bi insandin bana neden bulastin bu kadar mi karaktersizdin diye çikistim.verdiği cevapsa seni seviyorum ama bunlari yapmadan duramiyorum,bana zaman ver bunu yenip tekrar donucem sana oldu. Ben kabul etmedim tabi ama aramalar mesajlar hic durmadi yine aradigi birgün numarami sil artık olmucak kabul et dedim bana ben seni herturlu bulurum ederim bilmem ne dedi.bikac saat geçtikten sonra ben aradim bunu biseyler söylemek için ama cvb yok birkaç aramadan sonra tel kapandi üstelik.bende saydirdim whatsaptan agzima geleni söyledim verdiği cevaplarsa hayalkirikligim oldu.sen benim için naptin defol git hayatimdan soguttun kendinden engellicem seni deyip engeli koydi.hazmedemedigimse ben onu o kadar severken ikinci kez affetmisken bu boklari yemesi.

TE="safkelebek, post: 39171972, member: 515083"]Siz de de bitirememe hastalığı mı var? Bir de sevgiliniz kaç yaşından beri çekiyormuş bu illeti yani?[/QUOTE]
Yirmili yaslarinin basindan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…