- 23 Mart 2015
- 5.681
- 11.943
- Konu Sahibi sufisentir
İnanın ben de sevmiyorum çok çok çok katılıyorum söylediklerinize.Eşimle her şeyi çok açık ve net konuşuyorum ama o da ayıp olur kafasında malesef.Bu tipte insanlari sevmiyorum. Kendi yapmak istediklerini başkalarına dayatan ve karşıdakinin ne hissettigini düşünmeden onları zorlayan.
Büyüklerin yetişme kalıbı ne kadar dar düşüncelerle olursa, o kadar anlayışsız oluyorlar
Empati yetileri yok.
Sırf annen ve babani görmek adına madem şehirler yakin, son gün aksama doğru gidin derim. Bir iki saat oturur, tatlınızı yer çayınızı içer dönersiniz. Annen buna trip atarsa,bana başka care bırakmadın dersiniz.
Tabi bunu eşiniz hoşgörüyle karşılar mi? Sizi anlayacak biri mi?
Abileri konusunda ise eşinle tekrar konuş.
Ayni yerde yaşıyoruz istediğimiz zaman görüşüyoruz bayramda gidince illa tüm gün orada durmak zorunda degiliz, insanlar ilk günlerini kendi ailesiyle geçirmek istiyor neden anlayışla karşılamıyorsun falan deyin. Yani eşiniz yüzünden rahat edemediklerini hissettirin.
Ayıp olacak nedir ya. Yıl olmuş 2016 bütün adet, gelenek, görenek patlamış ayıbı mi var. Asil ayip gidip bütün gün onları ihlal etmek.
Esiniz bunu illa ki sorgular.
Ha hiç olmadı, iki tarafa da gitmek istemiyorsanız tatil ayarlayacaksınız :)
Bileti sabahın körüne alıp bayramın son gecesine de dönüş aldı mi huzur sizin olur :)
Kolaylıklar diliyorum.
Ama bencil olmuyorum yani ben ordan bakınca değil mi ?Anladınız değil mi beni ?