Kızlar selam,
düşüncenize ihtiyacım var.
Biz eşimle neredeyse 2 yıldır evliyiz, kendisi akraba gezmesi sevmez, zorunda kalmadıkça beni de ailesinin yanına götürmez ,haftada bir bazen iki haftada bir ailesinin yanına giderdik eskiden. Daha sonra kayınvalidem rahatsızlandı ve biz de neredeyse her gün onlara gitmeye başldık, ama şimdi biraz iyileşti çok şükür. ( bu rahatsızlık sürecinde elimden geleni yaptım, benden memnun olduklarını düşünüyorum) bu yüzden en azından ben gitme sıklığımı azalttım yine.
Neyse gelelim konumuza, ben şehir merkezinde yaşıyorum ve geçenlerde benim ailemin yaşadığı ilçede bir festival gerçekleşti, teyzem tüm kuzenlerimi ,anneannemi vs kahvaltıya çağırdı. Eşim gelmek istemedi ben de zorla gel demedim tabii ki, tavır da yapmadım. Kahvaltıdan sonra ablam ve eşiyle akşama kadar gezdik akşam yemeğine yakın eşimi aradım gel hadi diye yine gelmek istemedi. Bu arada biz şehir merkezinde yaşıyoruz ve ailem ilçede. 40 dakika mesafe var arabayla. Yani atlayıp gelse gelebilir.
Eşim gelmek istemedi, tavır almadım laf söz etmedim. Kendi akraba toplantılarını da sevmez ve gitmez yapısı öyle. Yine de o gün çok boynu bükük hissettim keşke gelseydi , böyle etkinlikler de ayda yılda bir olan şeyler .Herkes de sürekli eşimi sorduğu için biraz saha eksiklendim gibi.
Siz bu konuda me düşünüyorsunuz ? Gelmemek en doğal hakkı mı yoksa bana eşlik etmeli miydi? Bu arada benim gezmeme de karışmaz öyle erken gel hadi hel demez keyfine bak der ama kendi gelmez işte. Ha gelse de sıkılırdı zaten akşama kadar ..