• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bencil olmakla suçlanıyorum cidden bunaldım .

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhabalar bu konu gerçekten canımı sıkmaya başladı .sürekli bencil olmakla suçlanıyorum ailem tarafından . İnce düşünen karşımdaki mutlu olsun diye çabalayan bir insandım .Evet öyle diyorum çünkü etrafımda ailem arkadaşlarım dahil kimseden bi kutlama bi güzel davranış göremedim .Herkese güzel planlar yapıp hediye alıp öyle kutulama yaparım .Karşımdaki mutlu olunca bende cidden mutlu oluyorum . Ama bana gelince bi şeyler oluyor millete .
Ablam başka bir kurumda işe başladı küsmüş bize Çiçek yollamadığımız için .3.yılı meslekte yani .Ben mezun olup ilk defa çalışmaya başladığımda hiç öyle şeyler görmedim . Farklı saatlerde işe gidip geliyoruz sakın ayakkabı giyme diye mesaj attı geçen ama botumu da giyip çıkmış .Yağmutlu havada spor ayakkabıyla gitmek zorunda kaldım. Yani bu davranışlar normal mi Allah aşkına ben bencil miyim cidden
Hani bu yaptın yapmadım konusu değil bi taraf ince düşünüp bi şeyler planlayınca karşı taraf hiç oralı olmuyorsa sizin de zorunuza gitmez mi

Burada bize yazdıklarınızı onlara söylemeniz gerek. Başka türlü çözüme ulaşmaz.

İnsanlar size nasıl davranıyorsa öyle davranmak gerek. Ben benim özel günlerimi kutlamayan insanın kutlamam, kutlayanın kutlarım. Arayıp sormayanı ben de arayıp sormam. Yaptığınız gayet normal bir şey. Çiçek göndermediniz diye ablanız trip attığında sen bana yollamış mıydın dediniz mi? Bana sınır koyamayan biri gibi geldiniz. Öyle olmasa izinsiz botunuzu alıp gidemez.

İnsanlar size nasıl davranıyorsa öyle davranmak gerek. Ben benim özel günlerimi kutlamayan insanın kutlamam, kutlayanın kutlarım. Arayıp sormayanı ben de arayıp sormam. Yaptığınız gayet normal bir şey. Çiçek göndermediniz diye ablanız trip attığında sen bana yollamış mıydınız dediniz mi? Bana sınır koyamayan biri gibi geldiniz. Öyle olmasa izinsiz botunuzu alıp gidemez.
Dedim tabii .Annem hemen araya girip siz kardeşsiniz ama böyle düşünce olur mu diye suçlanan ben oluyorum .

Söylediğim için zaten bencilsin diyorlar
Hakkınızı doğru savunduğunuzdan emin misiniz? Bir ailede tuhaf 3 kişi birden olmaz. Ablanız huysuzdur ama anneniz normaldir ya da babanız. Derdinizi doğru anlatın. Yine aynıysa hepsi, kendi düzeninizi kurmaya bakın.

Merhabalar bu konu gerçekten canımı sıkmaya başladı .sürekli bencil olmakla suçlanıyorum ailem tarafından . İnce düşünen karşımdaki mutlu olsun diye çabalayan bir insandım .Evet öyle diyorum çünkü etrafımda ailem arkadaşlarım dahil kimseden bi kutlama bi güzel davranış göremedim .Herkese güzel planlar yapıp hediye alıp öyle kutulama yaparım .Karşımdaki mutlu olunca bende cidden mutlu oluyorum . Ama bana gelince bi şeyler oluyor millete .
Ablam başka bir kurumda işe başladı küsmüş bize Çiçek yollamadığımız için .3.yılı meslekte yani .Ben mezun olup ilk defa çalışmaya başladığımda hiç öyle şeyler görmedim . Farklı saatlerde işe gidip geliyoruz sakın ayakkabı giyme diye mesaj attı geçen ama botumu da giyip çıkmış .Yağmutlu havada spor ayakkabıyla gitmek zorunda kaldım. Yani bu davranışlar normal mi Allah aşkına ben bencil miyim cidden
Hani bu yaptın yapmadım konusu değil bi taraf ince düşünüp bi şeyler planlayınca karşı taraf hiç oralı olmuyorsa sizin de zorunuza gitmez mi
Valla hediye olsun, fedakarlık olsun bende ince düşünürüm ama bu yüzden bencil olarak görülüyor olabiliriz :D Karşı taraftan hediye beklentisine girmem doğum günlerinde ama insanlar düşünmeyip ilgi istiyorlar, sevmeyip sevilmek istiyorlar. Hiç birini yapmıyorum artık küsen küssün modundayım. O yüzden sizde bi şeyler yapmak zorunda değilsiniz boşverin.

Ablanizin botu yok muydu sizde onunkini giyip ciksaydiniz. Onlar yapmadiginda trip yapiyolarsa sizde yapin size nasil geliyorlarsa sizde oyle gidin onlar bir dirdir yapiyorsa siz iki yapin.

Farklı saatlerde işe gidip geliyoruz sakın ayakkabı giyme diye mesaj attı geçen ama botumu da giyip çıkmış .Yağmutlu havada spor ayakkabıyla gitmek zorunda kaldım

İkiniz de calisan insanlarsiniz uygun fiyatli bir bot alsin herkes kendine ya 2 kişi bir botu mu giyer. 🤷
Size nasil davraniliyorsa oyle davranin.

Back