hem bebeğiiz için hemde eşinizin baba gibi sevdiği amcanız içiin Allah rahmet eylesin,sizlere sabır versin,başınız sağolsun.hamilelik sırasında bayanların çoğu aşırı alıngan oluyor,normalde bencilse bencilliğide katkat artıyor..kırılmakta çoook haklısınız,sizin bir kabahatiniz yok ama kardeşinizinde salgıladığı hormonlarlada alakalı.kardeşinizi sevdiğiniz,önemsediğiniz belli içinizi ferah tutup sabırla bekleyin herşey yoluna girecektir.Allahım sizlerede evlat nasip etsin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bencil kız kardeşimm
- Konu Sahibi gamyoncu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
canım kardesının suan da hamıle oldugu ıcın ,cok fazla alıngan kırılgan olabılır .
eger esı de hastaneye goturmuyor ıse,aılesı ablası olarak sızın yanınız da olmanızı
ıstemıs olabılır .ve sız de red cevabı verınce alınmıstır .
ama tabı sız de haklısınız,esınızın amcası olmus .esınızı nasıl bırakıp da kardesınızın
yanına gıdeceksınız kı .kardesınız suan da hamıle oldugu ıcın alınganlıgı daha agır bastıgından
sızın durumunuzu anlamamıstır .
eger esı de hastaneye goturmuyor ıse,aılesı ablası olarak sızın yanınız da olmanızı
ıstemıs olabılır .ve sız de red cevabı verınce alınmıstır .
ama tabı sız de haklısınız,esınızın amcası olmus .esınızı nasıl bırakıp da kardesınızın
yanına gıdeceksınız kı .kardesınız suan da hamıle oldugu ıcın alınganlıgı daha agır bastıgından
sızın durumunuzu anlamamıstır .
- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
merhaba kızlar şu an kalbim öyle kırık ki
ne yapacağımı bilemedim
benden 2 yaş küçük bir kız kardeşim varr
21 yasında kardeşimm
2 sene önce nişanlısına kaçarak evlendi
ve şuan hamile
geçen hafta eşimin en büyük amcası
vefat etti babası yok eşimin
hiç görmemiş babasını
amcasınıda babasının yerine koymuş
nys gece saat 11 gibiydi
kızkardeşim bana msj atmış
abla beni yarın hastaneye götür diye
bende aradım eniştenin amcası vefat etti
yarın götüremem ama ertesi gün götürürüm dedim
o da tlfnu suratıma kapattı başınız sağolsun bile demeden
15 dk sonra tekrar aradım bana diyor işte
sen zaten beni ne zaman hastaneye götürdün ki
ne zaman yanıma geldin ki
halbuki ondan önce ki hafta götürdüm
serum falan verdiler bekledim
hemde sabah işten çıkmama rağmen
vardiyalı çalısıyorum
erkek kardeşim bile o kargaşada abla başınız sağolsun dedi
ama o düşünmedi bile
hatta bundan sonra da götürme dedi
yine suratıma kapattı
o gün bugündür konuşmuyoruz
yengemlere gitmiş beni sormuş yengemler
ben artık onunla görüşmüyorum demiş
o kadar çok zoruma gitti ki
eşimin karşısında mahçup düştüm
eşim onlara küçücük birşey olsa hemen yanlarına koşar
o da çok üzüldü heep bekledi baş sağlığı etmesini
ama etmediler
hatta kocası bana düşman kesildi
benim çalıştığım fabrikada servis şöforü
selam veriyorum almıyor bile
siz söyleyin kızlar haksız mıyım
o gün eşimin yanında olmak zorundayım ne olursa olsun
kız kardeşim bana evlenmden öncede
hep çektirdi hala da devam ediyor bıktım artık ya
sanki ben onun kölesi gibiyim
gel diyince gelicem git diyince gidicem
birde üstelik ondan büyüğüm
ne saygı var ne sevgi
bende hamile kaldım ama kimseye beni hastaneye götür demedim
eşim zaten bunu söylettirmedi bile
hep kendi götürdü
fakat benim bebeğimin 2,5 aylıkken kalbi durdu aldılar
kürtaj oldum ve bebeğim yaşasaydı onunkiylr aynı olcaktı
çok doluyum kızlar sizinde kızkardeşleriniz böyle mi
ahhh ahh birde benimkileri görsen bak son yaşadıklarımdan anlatayım...vanda yaşarken 7.2 deprem oldu ve ben nasıl sağ çıktım bilmiyorum eşim beni nasıl çıkardı... ablam 2 yaş büyük benden aramadı bile.. geçmiş olsun dahi demedi memleketime gidince..memlekete nasıl gittim üstelik elimde sadece telefon ve cüzdan var ayağımda terlik üzerimde de eşimin arabada bıraktığımız ceketi.. ben memlekete yalnız gitmiştim gittikten iki gün sonra arkadaşı ölmüş depresyona girdi arkadaşı da ilkokuldan.. gazeteden isimden çıkardı üstelik o arkadaşı olduğunu.... neyse uyuyorum gece üst kat ranzada,küçük kardeşimde yatarken hafiften sallamış sallanır yani bilirsiniz ama ben depremi yaşadım ya uyanıverdim bağırdım korkudan ablamda bana bağırdı ne bağırıyorsun psikologa git sen bu ne seni mi çekeceğiz diye halbuki daha o evden çıkalı depremi yaşayalı 1 hafta olmuştu.. zaten uyuyamıyordum nadir uyuduğum zamanlardandı.. alışverişe nasıl çıkayım? ablamın kıyafetlerinden giydim annannemlere gideceğiz,vaveyla koptu yine nasıl giyersin diye... ??? küçük kardeşimde aynı ya ben kime ne diyeceğimi dahi bilmiyorum ki ... hele annem.. şimdi bile aldığım parayı nasıl elimden alır onu düşünüyor üniversitede okurken bana aylık 100 tl gönderirdi içtiğim su dahi para iken...ben ailemden ayrı şehirde okudum sebebbi de bana olan davranışlarıydı..eşimden allah razı olsun bu dünyada bir o var biliyor musunuz?allahıma binlerce şükür... üzme kendini ama hiçbirşeyin izi geçmiyor
onu bu hale siz getirmişsiniz. bundan sonra biraz da kendinize zaman ayırın. biraz kendi başının çaresine baksın. hem kocası yok mu? o işe gidiyorsa sizin de işiniz var. bence artık büyümeli. onun da bakması gereken bir evladı olacak. şimdiden kendi başının çaresine bakamayan nasıl çocuk yetiştirecek?