universitede 1.sinifim bitti ben bu sene biraz kullanildigimi fark ettim mesela arkadasim bana 1 kez imza atmış karsiliginda bana 10 kere imza attirmis bir de bu arkadasim şöyle bir tip atıyorum kantinden çay alıcaz defalarca benimkini de siz alın benim sosyal anksiyetem tutuyor diyip masadan kalkmayan insan (para acisindan sıkıntı yok atar eder öyle sömüren bir insan degil) veya kendi basina yemek yiyemez tabiki arkadasimsin beraber yiyelim diye dusunuyorum ama 3 kisi yemek saatini kararlastirmak zor oluyor (ayni yurtta kaliyoruz kahvalti ogle yemegi aksam yemegi beraberiz) ve atiyorum acıkmış oluyor bizi saat 5'te yemege indiriyor ben diyorum acıktım inelim benle saat 5'te yemege gelmiyor.Sevgili yaptı neredeyse 1 hafta yanima bile ugramadi napiyorsun diye mesaj attim iyi kutuphanedeyim dedi sen napiyorsun bile yazmadi cani istiyor diye yurttan 1 saat uzakta kafede ders calismaya gittik aksamina bizle yurda dönmedi 20 dk uzaktaki yerde abisinin evine gitti biz 1 saat yol gittik ve ertesi gun yine bizi cagirdi ve evet gittik üstüne üstlük takildigimiz diger kizlarla biraz aramiz bozukken arkalarindan etmedigi laf kalmadi ben bunlarla artik sinifta bile oturmam dedi birkac hafta sonra biz yokken gitti kizlar benle bir probleminiz mi var diye konuştu tabi bize gelip bir de siz de konuşun aramiz duzelsin dedi kizlarla aramiz bozukken sanki 3umuz takilmiyor gibi davrandi her şeye bir bahane uydurdu yalan söyledi ben abimjnevindeydim ben yurttaydim benim 1 aydir psikolojim bozuk memleketime gidemiyorum dedi dogum gununde ozendim saat 12de story attim benim storyimi öğlen anca kutladı ve rastgele bir fotomuzu secmis oyle sallamadan atmış kizlarla aramiz bozukken baska bir kiz grubuyla planlar yaptı ben 2 3 kere iptal ettim bu sefer kizlar iyice alinir gucenir diye buna ragmen kizlara ben uzun zamandir onlarla konusmuyorum bile hosuma gitmeyen davranislari var dedi (bir de bize de bir ara tavir koydu bizle takilmiyor o kiz grubuyla takiliyordu bizi cagirmadan) bir de istedigi olmayinca biraz bagiran cagiran bir tip ortaligi karistiran arkadan konusan tip (şöyle de bir davranisi var insanin yuzune ay ne kadar yakismis kiyafetin diyor arkandan .... da kiyafeti cok kotu tarzi cok kotu diyor) daha neler neler var da anlamissinizdir nasil biri oldugunu.... Kizin diger arkadaslarimiz hakkinda arkalarindan dedikleri var bir de yalanlari var hicbiri bozmadim grup dagilir diye ama seneye boyle davranislara katlanmak istemiyorum ve önceden böyle beni kullanan biri olsa hemen fark ederdim bunu cok sonradan fark ettim ne yapiyim lutfen bana akil verin