Ayyy ne güzel ya kendım gıbı bırılerın olduğunu bılmek . Sandm kı tek benım böyle seçen anne...Bu kadar skma kendini. Bende hamile iken yemedim bazi sebzeleri. Mesela balik dan hamileyken tiksindim zorladim kendimi hep cikarttim daha kotulestim canin ne istiyorsa onu ye
Bende taktim ama secmeme ragmen 4 kg dogdu bebegim bol meyva yedim portakal suyu cok ictimAyyy ne güzel ya kendım gıbı bırılerın olduğunu bılmek . Sandm kı tek benım böyle seçen anne...
Aynı ben ya ben :) Yanımda lımon yoktu valla fabrkanın bahcesındekı ağaca dadandım daha yesıldı lımonlar ama yedım valla :)
oyy melegimiz iyi teyzesi cok sukur ama dusuk riski varmis ama ben hic uzulmuyorum guclu olimki tutunsun o yuzden cook iyi diyorum 6 haftalikmis bu aradaAmanda aman kımler gelmıs topıkıme güzeller guzelı bı anniş daha gelmıs :) Melegın nasıl bakalım yaramazlık yapıp annesını zorluyor mu :)
Bı doktrun suratına şak dıye cocugn olmaz demesı berbt bı duygu anlatamam. Rabbım kimseye yasatmasın...
valla canım sana şöyle bir fikir vereyim, eyer balık yiyemiyorsan ve ceviz bunun yerine omega 3 kapsülleri var akşam yatmadan önce bir tane alıyosun hem vicut eksiğini alır bundan bebek faydalanır hemde kendini bu kadar sıkman gerek kalmaz. anladığım kadarı ile taze sıkımış meyve suyu içiyosun bu çok iyi ama benim doktorum portakal suyunu her gün içme demişti ona özen göster mesela 2 günde bir iç içmediğin günler 1 adet meyven olsun mutlaka.sabahları yumurta mevzusunu halletmişsin ne güzel ben hiç yiyemiyorum mesela sen bakma bana :) -et yiyemiyosan köfte ye oda olmassa kuru bakliyatlardan bu ihtiyacı alabiliyosun tavuk yersin. yeşillik mevzusuna gelelim prasadan bende nefret ederim ve türevlerinden ama tavsiyem ıspanak yiyebilirsin eminol daha rahat tüketirsin oda olmuyosa günde bir porsiyon salatan mutlaka olsun yeşil yapraklı gıdalar süt arttırır. asitli hiçbişi tüketme ödem yapar. süt ve süt ürünleri tüket yaniiii her şeyin yerini başka bişi şle değiştirebilirsin sıkma kendini ve ağlam sen mutsuz olunca bebek bundan etkileniyor. bide elevit belki vermiştir doktorun o çok iyi eksik olan şeyi tamamlıyor zaten vermediysede sor mutlaka kullan kendini iyi hissedersin..En cok yedıgım sey lımon ve tek canım ıstedgıde çiğ köfte ... Ama çiğ kofteyı yememeye calısyorum sdce 2 kere yedım suana kadr. Her gun 1 bardak portakl suyu ıcıyorum 2 yemk kasgda pekmez ve mutlaka 1 bardak sut ıcıyorum ve meyve günde en az 2 cesıt meyve yıyorum ve her sabh 1 haşlanmış yumurta. Sanırım bebegım için tek yaptgım sağlıklı seyler bunlar balık az da olsa hafta 1 o da zorla. Gunluk yedıgm tek seyler bunlar dıyebılırım. Ama yeterlı olur mu kı
Ooooo masallh Allah bagıslasın :) Bende hergun mutlaka meyve yıyrm ve 1 bardak portakl suyuBende taktim ama secmeme ragmen 4 kg dogdu bebegim bol meyva yedim portakal suyu cok ictim
Yok ağaç bıze ait yanı fabrikamıza canım o yüzden rahtlıkla kopardım işçilerde dahıl herkese serbest :) Bende de var suan kist ama benım kı yumurtalkgın dışındaymış doktrm kucuk ve zararsız suan ıcın dedı ancak sezeryan olursa doğum alırım dedı yoksa bunun ıcın amelyt gereksz dedı. İçimizi ferah tutalım bız bebişlermzde sağlıkla buyusunYeme yeme izinsiz sakin hamileyken . Ben 29 yaşındayım. Bide bendede çikolata kisti vardı ama ben ameliyat olmak zorunda kaldım. Hatta şuanda da var yenilemis. bebegin hemen altında duruyo :) Allahtan bişey olmazmış bebege.
Oyyyy yerım ben o mınıkı ya :) Kalp atışlarını duydun mu kuzum. Hıc düşünme onu bende de var düşük rıskı progestrn ıcıyrm 200 mg günde 1 kez. Bız suan 9 hafta içindeyızoyy melegimiz iyi teyzesi cok sukur ama dusuk riski varmis ama ben hic uzulmuyorum guclu olimki tutunsun o yuzden cook iyi diyorum 6 haftalikmis bu arada
Ben Allaha havale edıyorum o doktru. Suan yenı evlı o da bızlerı anlamıyr belkı ama gelecekte çocuk dusundugu zaman yada baba olduğunda cok ıyı anlayacaktr emınım . Sadece banada degıl başka hastalarınada böyle davrandığını duydum yazık ne dıyım...Aslında onların ellerinden diplomaları alınmalı insanların hayallerini bir çırpıda yıkmak ne kadar kolay inanılır gibi değil!
Portakal suyu neden hergun içme dedı canım ne gbı zararı olabılıyrmus bana hıc oyle bırsey demedı bende hergun sabah pekmezle bırlıkte ıcıyorum. Elevit vermedı suan için kaçınca haftada verılıyr tatlım ben suan 9 hafta ıcındeyım ve ne gıbı artı var ılacın? Çok soru sordum galıba :) mesjn ıcın cok teskkr edrmvalla canım sana şöyle bir fikir vereyim, eyer balık yiyemiyorsan ve ceviz bunun yerine omega 3 kapsülleri var akşam yatmadan önce bir tane alıyosun hem vicut eksiğini alır bundan bebek faydalanır hemde kendini bu kadar sıkman gerek kalmaz. anladığım kadarı ile taze sıkımış meyve suyu içiyosun bu çok iyi ama benim doktorum portakal suyunu her gün içme demişti ona özen göster mesela 2 günde bir iç içmediğin günler 1 adet meyven olsun mutlaka.sabahları yumurta mevzusunu halletmişsin ne güzel ben hiç yiyemiyorum mesela sen bakma bana :) -et yiyemiyosan köfte ye oda olmassa kuru bakliyatlardan bu ihtiyacı alabiliyosun tavuk yersin. yeşillik mevzusuna gelelim prasadan bende nefret ederim ve türevlerinden ama tavsiyem ıspanak yiyebilirsin eminol daha rahat tüketirsin oda olmuyosa günde bir porsiyon salatan mutlaka olsun yeşil yapraklı gıdalar süt arttırır. asitli hiçbişi tüketme ödem yapar. süt ve süt ürünleri tüket yaniiii her şeyin yerini başka bişi şle değiştirebilirsin sıkma kendini ve ağlam sen mutsuz olunca bebek bundan etkileniyor. bide elevit belki vermiştir doktorun o çok iyi eksik olan şeyi tamamlıyor zaten vermediysede sor mutlaka kullan kendini iyi hissedersin..
normaldoğum istiyosan yürüyüş ve egzersiz işini kolaylaştırır..
canım elevit muti vitamin bana hamilelik başından beri kullandırıyor doktor bebek için gerekli sana bi zararı yok gelişime destektir o ilaç istersen doktoruna sor. portakal suyuda vicutta gereksiz birikim yapar haftada3 kez iç mesela her gün üst üste içme bunuda doktora danışabilirsin dilersenPortakal suyu neden hergun içme dedı canım ne gbı zararı olabılıyrmus bana hıc oyle bırsey demedı bende hergun sabah pekmezle bırlıkte ıcıyorum. Elevit vermedı suan için kaçınca haftada verılıyr tatlım ben suan 9 hafta ıcındeyım ve ne gıbı artı var ılacın? Çok soru sordum galıba :) mesjn ıcın cok teskkr edrm
canım elevit muti vitamin bana hamilelik başından beri kullandırıyor doktor bebek için gerekli sana bi zararı yok gelişime destektir o ilaç istersen doktoruna sor. portakal suyuda vicutta gereksiz birikim yapar haftada3 kez iç mesela her gün üst üste içme bunuda doktora danışabilirsin dilersen
tatlim hani be adet oldum sanmistim ya onu saymadi bir onceki adet tarihime gore 6 hafta ama kan.degerlerinde 5 hafta cikti ay nebilim iste banada verdi ama benim agrim cok gaz sancisi cekiyorum of sorma kalp atisi bidaki gidisimde insallah duymadik canim ya ins iyi olur hersey uzulmek istemiyorumOyyyy yerım ben o mınıkı ya :) Kalp atışlarını duydun mu kuzum. Hıc düşünme onu bende de var düşük rıskı progestrn ıcıyrm 200 mg günde 1 kez. Bız suan 9 hafta içindeyız
18+3 benimDiğer kontrlum 12 haftada canım mutlaka gıttgımde sorcam doktrma. Kaç haftalık hamılesın suan canım
Gec döllenme olmuş demek kı kuzum takılma bu kadr onemlı olan bebegının gelısıyor olması. Hiç uzme kendını benım kuzucugumuda uzme annesı o gayet mutlu ve sağlıklı bır dahakı kontrlede merhbe dıcek sıze :) Benm çok bı ağrım yok arada sankı bıçak saplanıyr gbı oluyr ama hemen gecıyor canım. Gaz yapıcak seyler yememeye calıstatlim hani be adet oldum sanmistim ya onu saymadi bir onceki adet tarihime gore 6 hafta ama kan.degerlerinde 5 hafta cikti ay nebilim iste banada verdi ama benim agrim cok gaz sancisi cekiyorum of sorma kalp atisi bidaki gidisimde insallah duymadik canim ya ins iyi olur hersey uzulmek istemiyorum
Oooo kocaman olmuş senın fındık desene maşallah annesı :) Kız mı erkek mı18+3 benim
ne bulsam yiyorum kizz anlatamam pis bogaz oldumm :) insallah rabbim korusun bebislerimizi onlar mucizelerimizGec döllenme olmuş demek kı kuzum takılma bu kadr onemlı olan bebegının gelısıyor olması. Hiç uzme kendını benım kuzucugumuda uzme annesı o gayet mutlu ve sağlıklı bır dahakı kontrlede merhbe dıcek sıze :) Benm çok bı ağrım yok arada sankı bıçak saplanıyr gbı oluyr ama hemen gecıyor canım. Gaz yapıcak seyler yememeye calıs
erkek inşallah... ablasıOooo kocaman olmuş senın fındık desene maşallah annesı :) Kız mı erkek mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?