- 25 Mart 2014
- 609
- 279
- 78
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan tam 8+3 hamıleyım normal de de cok yemek seçen bırıyımdır suan da da o alışkanlgımı bırakamıyorum. Ama kendımıde suçluyorum hep vıcdan azabı cekıyorum yemelısın dıyorum bebegının buna ıhtıyacı var ama olmuyor kızlarPırasa kereviz bamya asla yemem mesela normal de de cevız fındk sevmezdm smdıde yıyemıyorum. Elımde olmadan hem yıyemıyorum hemde yıyemedıgım ıcın ağlıyorum...Napıcam ben ya benım yüzümden bebegıme bırsey olursa
![]()
Sanırım sadece benım degıl hepımızın duzenı bozuluyormuş desenize bambaşka insan oldum şu kısa zamanda azıcık tutmasam kendımı çizgi fılm ızlerken bıle aglayacagım o dereceYiyemedigin için siktigin canin bebeğine yiyene dillerinden daha çok zarar verir
Ne yiyebiliyorsan onu ye
Ben deli gibi balik tavuk yerim hamileyken agzima suremedim
Yoğurt en az gün aşırı yıyorum yemedıgımde ya sutlu tatlı yada ayran tüketmeye çalışıyorum. Doktrum balık olarak somon ve sardalye yememı onerdı ama ben somonu hıc yıyemezdım smdı de her yedıgımde kusuyorum dıye tuketmıyorum sardalye yıyorum bı tek..Canim gayet guzel besleniyorsun yumurtan sutun ... daha ne olsun yogurtta tuket arada ... baliginida zorla olsada haftada bi yiyormussun tamam iste ... sen bencil falan degilsin ... hemde o kadar takilma bebek herseyden mutlaka alir ... hamileligin tadini cikar
Hepınıze çok tesekkr ederım kızlar mükemmel bı anne olmam imkansz bılıyorum ama bencıl bı anne olmayı asla ıstemıyorum. Olur olmaz ağlamalarımı durduramıyorum kı sanırım cok duygusal bı bebegım olacak :)sakın öyle düşünme alır bebeğin alcağı vitaminleri...üzülürsen hisseder
Şuan tam 8+3 hamıleyım normal de de cok yemek seçen bırıyımdır suan da da o alışkanlgımı bırakamıyorum. Ama kendımıde suçluyorum hep vıcdan azabı cekıyorum yemelısın dıyorum bebegının buna ıhtıyacı var ama olmuyor kızlarPırasa kereviz bamya asla yemem mesela normal de de cevız fındk sevmezdm smdıde yıyemıyorum. Elımde olmadan hem yıyemıyorum hemde yıyemedıgım ıcın ağlıyorum...Napıcam ben ya benım yüzümden bebegıme bırsey olursa
![]()
Hehehe Allah bagıslasn melegını sana :) Çok heyecnlıyım inş bende yaramazımı sag salım alırım kucağıma...Bende zeki müren dinler dinler aglardim bengim duygusal mi hayir kudurugun önde gideni devamli agliyor ama duygualliktan değil kuduruklugundan :)
Kaç aylık hamılesın canım..bence aglayıp uzulmen daha zararlı bebege. ayrıca pırasadan krevızden alamadıgın vıtamını başka bı sebzeden alırsın sanırım yada fındık cevız yıyemıyorsan badem ye yada kucucuk kucucuk kırıp bır tatlının ustune serpiştirip ye. bılmyıorum ama bende pek beslenemıyorum ama bırınden alamadıgım vıtamını oburunden alıyorum dıye dusunuyorum
yoğurt yıyemıyom malesef ama peynır yıyorum süt biraz içiyorum vs
Ben hala aynı benım yemedıklerımı hala yıyemıyorum sevdıgım seylerıde sevıyorum... Maşallh oğluşuna Allah bağışlasın. Aslında düşünüyorumda ablam hamılelıklerınde doktrun dedıgı herseyı yedı ama ufaklıklar 2,5 3 arası dogdu. Gercı ablam 9 ay boyunca kustuda. Kadın kusardı oturup tekrar yerdı smdı benden de oyle olmamı bekliyorlar sen kusmuyorsun da mıden bulanıyor dıye yememezlık yok yıceksın dıyorlar.cemre, bende 25 yasinda hamile idim <3
ben tavuk yiyemiyordum mesela, hatirliyorum esim cok sevdigim icin tavuk izgara getirmisti, agzima süremedim .
kizartma severdim cok mesela, bizim oglan masallah sapasaglam dogdu![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/authors/vogliadolce.398065/Şuan tam 8+3 hamıleyım normal de de cok yemek seçen bırıyımdır suan da da o alışkanlgımı bırakamıyorum. Ama kendımıde suçluyorum hep vıcdan azabı cekıyorum yemelısın dıyorum bebegının buna ıhtıyacı var ama olmuyor kızlarPırasa kereviz bamya asla yemem mesela normal de de cevız fındk sevmezdm smdıde yıyemıyorum. Elımde olmadan hem yıyemıyorum hemde yıyemedıgım ıcın ağlıyorum...Napıcam ben ya benım yüzümden bebegıme bırsey olursa
![]()
Hepınıze çok tesekkr ederım kızlar mükemmel bı anne olmam imkansz bılıyorum ama bencıl bı anne olmayı asla ıstemıyorum. Olur olmaz ağlamalarımı durduramıyorum kı sanırım cok duygusal bı bebegım olacak :)
Kaç aylık hamılesın canım..
iyiligini istediklerinden baski yapiyorlar tabi, hos gormek lazim ama sen kendini zorlama canim, ablan cok zor hamilelik gecirmis, kusmuyor olman cok iyi, ayy cok gicik biliomusun her sabah kusmak, buyugunde bende 5 ay, kucugunde 3 ay kusmustum. cok sanslisin canimm, keyfini cikar, kimseyide takma, he de gec. ;-)Ben hala aynı benım yemedıklerımı hala yıyemıyorum sevdıgım seylerıde sevıyorum... Maşallh oğluşuna Allah bağışlasın. Aslında düşünüyorumda ablam hamılelıklerınde doktrun dedıgı herseyı yedı ama ufaklıklar 2,5 3 arası dogdu. Gercı ablam 9 ay boyunca kustuda. Kadın kusardı oturup tekrar yerdı smdı benden de oyle olmamı bekliyorlar sen kusmuyorsun da mıden bulanıyor dıye yememezlık yok yıceksın dıyorlar.
İnş canım inş... Ben zor buldum bebegımı hamıle oldgmuda ınanamadım 3 idrar testı 2 kan testı ve 1 ovulasyn testı yaptım eşime oyle dedım hamıleyım o da inanmadı saka yaptıgmı duşundu dınlemedı bıle benı butun testlerımı gosterdm snra oturup ağladı koca adam
Çok teşekkür ederım umarım bebegıme yetebılen bır anne olurum...hamilelikte hormonlar üst düzeyde olduğu için duyguların çok yoğun..harika bir anne olacaksın eminim :)
10 haftalık canım
Çok fark yokmuş aramızda canım :) Aynen bılıyrmusun ekşiye ozellıkle lımona bayılıyorum bulantımada harıka geliyor tatlı hıc canım istemiyor çikolatayı severdim smdı goresım gelmiyor... Gunde en az 1 lımon yıyorum once suyunu kasıga sıkıp sıkıp ıcıyorum snrada içini yıyorum :) Bak smdı canım cektı gordun mu :)bende ızgara tavuk severdım ıgrendım tatlı çok severdım düşününce bıle tıksınıyorum. sütte severdım zorla ıcıyorum sımdı. ama nerde ekşi çorbalar,,keskın tatlar onları yıyıp ıcebılıyorum. ozellıkle ekşi mıde bulantımada çok ıyı gelıyo.