• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bencil Annemiyim...

folik asit içeren şeyleri yiyin bence,çok önemli.ayrıca en önemli şey gebenin psikolojisi.Dün akşam habertürkte bir prof vardı.Erkek ve kadın eşitliği hakkında konuştu,çok güzeldi.Kadınlar eşit görülmedikçe,gereken değer verilmedikçe bu dünyada savaşın,şiddetin bitmeyeceğini söylüyordu.Bebek ana rahmine düştüğü andan itibaren annenni olumlu,olumsuz tüm duygularını alıyormuş,o nedenle stresten uzak çok mutlu bir hamilelik geçirmek önemli
Çok dogru soyluyorsunuz ama malesf bızım ülkemzde eşitlik olması zor... Kadınlar hep ezılen taraf erkeklerde baskıcı ama bunu bırazda bız bayanlar yapıyruz daha kendınden emın kız cocukları yetıstırmelıyız daha özgur olmalılar... Erkeklerımızı sen erkeksın yaparsın edersın dıye yetıstırmemelıyız

ona kesinlikle birakmam :) bu isi hahha kzum iyiyiz yaa sadece agrilarim var doktora gidecem cuma gunu insalllah bebisim gormeye
Hahahah bende asla eşime ve ailesıne bırakmam bu konuda becerıksızler eşime kız ismi vermelerınden bellı zaten :) Isımlere kıtlık gırmıs gıbı bayan ısmı vermısler adama ya :) Ayyyy ultrasyn resmını banada whatsaptan atsana kuzum bı goreyım bebişimizi :)

Hahahah bende asla eşime ve ailesıne bırakmam bu konuda becerıksızler eşime kız ismi vermelerınden bellı zaten :) Isımlere kıtlık gırmıs gıbı bayan ısmı vermısler adama ya :) Ayyyy ultrasyn resmını banada whatsaptan atsana kuzum bı goreyım bebişimizi :)
bende o yuzden zaten guvenmem onlara :) tabiki kuzum atmammi cuma gunu insallah verirler resim verirler dimi album yapacam zaten haha :) sende yap olurmu

bende o yuzden zaten guvenmem onlara :) tabiki kuzum atmammi cuma gunu insallah verirler resim verirler dimi album yapacam zaten haha :) sende yap olurmu
Veriyorlar kuzum hatta 8. haftada bana renklı aynı fotograf kagıdı gıbı resım verdı :) Eli ayagı yuzu oluşmuştu :) Bende yapmayı düşünüyorum her aya 1 fotosunu koycam dogduktan snrada 1 yaşına gelene kadr 12 ay boyunca her ay için bi resmını koycam daha sonrası içinde her yıla 1 resim :) Yani inş Rabbım nasıp eder... Buarda dun gece ruya gördum cok korktum

Veriyorlar kuzum hatta 8. haftada bana renklı aynı fotograf kagıdı gıbı resım verdı :) Eli ayagı yuzu oluşmuştu :) Bende yapmayı düşünüyorum her aya 1 fotosunu koycam dogduktan snrada 1 yaşına gelene kadr 12 ay boyunca her ay için bi resmını koycam daha sonrası içinde her yıla 1 resim :) Yani inş Rabbım nasıp eder... Buarda dun gece ruya gördum cok korktum
gunaydin kuzum aynen bende oyle yapicam gecen gittigimizde o telastan sitmamistim bile foto ya kan tahlili su bu stres dun gece ne gordun ben cook kotuyum yaa geceyi acilde gecirdik kanamam oldu igne falan yapti :( serumlar iskence gibiydi simdi birazdaha iyiyim 10 gun rapor verdi yatmaliymisim yormicakmisim isede gitmek zorundayim bugun izin aldim haftosunuda yatacam tatil zaten insallah su uc gunde daha da tutunur bebisim dua et bana neolur

gunaydin kuzum aynen bende oyle yapicam gecen gittigimizde o telastan sitmamistim bile foto ya kan tahlili su bu stres dun gece ne gordun ben cook kotuyum yaa geceyi acilde gecirdik kanamam oldu igne falan yapti :KK43: serumlar iskence gibiydi simdi birazdaha iyiyim 10 gun rapor verdi yatmaliymisim yormicakmisim isede gitmek zorundayim bugun izin aldim haftosunuda yatacam tatil zaten insallah su uc gunde daha da tutunur bebisim dua et bana neolur
Ayyy kuzum ya sakın kalkma yerınden ve sureklı sol tarafına dogru yat bebegın daha ıyı beslenmesı acısından. Moralını sakın bozma aklına kotu seyler getırme. Banada doktr işe gıtmk yok demıstı yatıp dınlencen dedı ama ben mecbr ertesı gun gıttım işe Allahım sana emant dedım cıktım yola :( Rabbım istedımı gerısı olur bugun nette gordum 5,5 aylık dogmus bebek ve suan kı fotolarıda var dı masallh kocamn olmus. Ben ruyamda bebegımı gordm doktr hasta bebegın dıyordu nasl hasta dedım hayatı boyunca her an bayılcak dedı ve ben aglıyrdm ruyamda :( Sabhada cok kotu uyandm smdıde bak senın durumunu duydm daha da canım sıkıldı. Keske yakın olsakta bırbımze faydamz olsaydı kuzum

Ayyy kuzum ya sakın kalkma yerınden ve sureklı sol tarafına dogru yat bebegın daha ıyı beslenmesı acısından. Moralını sakın bozma aklına kotu seyler getırme. Banada doktr işe gıtmk yok demıstı yatıp dınlencen dedı ama ben mecbr ertesı gun gıttım işe Allahım sana emant dedım cıktım yola :KK43: Rabbım istedımı gerısı olur bugun nette gordum 5,5 aylık dogmus bebek ve suan kı fotolarıda var dı masallh kocamn olmus. Ben ruyamda bebegımı gordm doktr hasta bebegın dıyordu nasl hasta dedım hayatı boyunca her an bayılcak dedı ve ben aglıyrdm ruyamda :KK43: Sabhada cok kotu uyandm smdıde bak senın durumunu duydm daha da canım sıkıldı. Keske yakın olsakta bırbımze faydamz olsaydı kuzum
aynen canim calismak zorundayiz bizim durumlarida biliyosun para lazim bebegimizin gelecegi icinde calismaliyiz yatiyorum zaten hic kalkmiam su uc gun dinlenicem buarada ruyan senin suan duygusalligindan kabuslar da gorebilirsin normal dusunme boyle kotu enerji verme kendine bebegin iyi olacak benim sancim cok ama rabbim yasayacak omru varsa emin ol yasatir yoksada bunada sukur dicem en azindan hamile kalabiliyormusum avutuyom kendimi moralim iyi yani hayirliysa tutinacak bana sen yanimda olmasanda tek.destekcimsin canimmm iyiki varsin

aynen canim calismak zorundayiz bizim durumlarida biliyosun para lazim bebegimizin gelecegi icinde calismaliyiz yatiyorum zaten hic kalkmiam su uc gun dinlenicem buarada ruyan senin suan duygusalligindan kabuslar da gorebilirsin normal dusunme boyle kotu enerji verme kendine bebegin iyi olacak benim sancim cok ama rabbim yasayacak omru varsa emin ol yasatir yoksada bunada sukur dicem en azindan hamile kalabiliyormusum avutuyom kendimi moralim iyi yani hayirliysa tutinacak bana sen yanimda olmasanda tek.destekcimsin canimmm iyiki varsin
Sımsıkı tutunuyor annesıne emınım ben kuzum savaşcı melek bızımkıler :) Oyle hemn pes etmezler annelerı onları bırakmadı onlarda bırakmaz :) Burda kanaması gelıpte bebısı tutunan bır suru annişlermz var sende onlardan bırısı olcaksın gor bak :) Doktrm kanamam geldgınde hıc uzulme demıstı eger tutunamazsa zaten saglıklı bebek olmadıgı içindir demıstı hersyın hayırlısı canım benım... Mutlaka haber et bana durumunu aklım sende kalmasın kk da degılsem cepten yaz kuzum.

Sımsıkı tutunuyor annesıne emınım ben kuzum savaşcı melek bızımkıler :) Oyle hemn pes etmezler annelerı onları bırakmadı onlarda bırakmaz :) Burda kanaması gelıpte bebısı tutunan bır suru annişlermz var sende onlardan bırısı olcaksın gor bak :) Doktrm kanamam geldgınde hıc uzulme demıstı eger tutunamazsa zaten saglıklı bebek olmadıgı içindir demıstı hersyın hayırlısı canım benım... Mutlaka haber et bana durumunu aklım sende kalmasın kk da degılsem cepten yaz kuzum.
canim dinleniyorum evde pek cekmiyor nette merak etme mutlaka haberdar ederim tabi insallah bizim kadar guclu olurlar kuzularimiz

zor buldum cabuk kaybettim cook mutsuzum kanamam cogaldi dusuk yapiyorummm cemrekara yarin yazarim sana canim merak etme beni sadece dua et benim icin canim

Back