Bencil Annemiyim...

Yaş halını sevdım gıbı canım işte 2 günde bır 2 3 tane ondan yıyorum :)

Evet farkındayım benı dusunduklerınden oyle davrandıklarını... Sorma ona benzıcem dıye cok korkmuştum basta neysekı suana kadr ıyım 2 kezcık kustum sadce yanı hatrladıgım o bulantım hergun tutuo yakamı ama kusmuyorum. Çalısan bır bayanım zaten kusmalarım olsaydı işten ayrılcaktım . Dusunemıyorum kendımı toplantının ortasına kusarken zaten kovulurdum sanırım :)

okuyunca agzım sulandı benımde:). bı guzel lımonu dogruyoyrum azıcık tuz atıyorum yıyorum gecen gece 2 tane yedım. mıdeme zarar vercem dıye korktum arada su falan ıctım. bırde arpa şehrıye çorbası yapıyorum basıyorum lımonu ıcıne ohhh. sankı mıdem yerıne oturuyo 1- 2 saat rahatlatıyo
eşimde portakal suyu sıkıyo oda ıyı gelyıo bırde yesıl mandılına vardı agacta daha eksı ay b ı guzel geldı 4 tan yedım . baskası yesee mide fesatı gecırırdı :)

9 ay kadr ama hep doktorlarda ... Çocugun olmaz dedıler bıze amelyt olmalısın dedıler

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..bende üç aydır deniyorum merak ettim hamile kaldığın ay neler yaptın? yoksa sende umudu kestikten ve düşünmeyi bıraktıktan sonra hamile kalanlardan mısın?

ooyy yerim senin gibi
ayyyy kuzuma bak.sen ya senn ne diyosun bakimm sen dunyanin en dusunceli annesi olacaksin ayricaa ne yeersen ye ekmek pogaca bunlari azalt birde seker tuz yedidign her sey yarasin kuzuna tamammi canimm

bende acıkmaya yakın kuru kuru böğürüyorum mıdem kalkıyo çok fena gozlerım yasarıyo sonra bırden gecıo. aç kalmamak lazım

C
Anim su donemde bebegin swnden beslenmiyot o yizden kendini strese sokma daha cok kucuk bebegin ihtiyaclarini zaten senden senin depolarondan alliyor
saglisiz seyler tuketmemeye calis sen yinede

kizlaaaar limona tuz da ekiomusunuz?? ben cok severdimde ;-)

9 ay kadr ama hep doktorlarda ... Çocugun olmaz dedıler bıze amelyt olmalısın dedıler

Çok biliyolar.
Yine çok beklememişsiniz. Biz de tam 9 ay bekledik. Hiç kimse çocuğun olmaz demediği halde biz kndi kendimize "acaba hiç olmuycak mı" moduna girmiştik.

Aynı ben ya ben :) Yanımda lımon yoktu valla fabrkanın bahcesındekı ağaca dadandım daha yesıldı lımonlar ama yedım valla :)

Inan hıc bırsey yapmadım canım en son gıttıgım 2 doktr bu ay hamıle kalamazsın doğum kontrl hapının etkısı devam eder dedı bende hıc dusunmedım bebk falan snra baktm reglı olmadım acaba mı dedım ve bebısımı ogrendm bu gercektn doğru canım kafana takmayacakmışsın. Doktrun 2 sıde bana bu ay olmaz demeseydı ben gene takardım ve gene gelmezdı bebegım ...

ooyy yerim senin gibi

ayyyy kuzuma bak.sen ya senn ne diyosun bakimm sen dunyanin en dusunceli annesi olacaksin ayricaa ne yeersen ye ekmek pogaca bunlari azalt birde seker tuz yedidign her sey yarasin kuzuna tamammi canimm

Amanda aman kımler gelmıs topıkıme güzeller guzelı bı anniş daha gelmıs :) Melegın nasıl bakalım yaramazlık yapıp annesını zorluyor mu :)

Bu kadar skma kendini. Bende hamile iken yemedim bazi sebzeleri. Mesela balik dan hamileyken tiksindim zorladim kendimi hep cikarttim daha kotulestim canin ne istiyorsa onu ye

C

Anim su donemde bebegin swnden beslenmiyot o yizden kendini strese sokma daha cok kucuk bebegin ihtiyaclarini zaten senden senin depolarondan alliyor
saglisiz seyler tuketmemeye calis sen yinede
Ben fazla pınpırık anne olacağım sanırım ... Elımden geldgı kadr hazr gıda yemıyorum canım

Çok biliyolar.
Yine çok beklememişsiniz. Biz de tam 9 ay bekledik. Hiç kimse çocuğun olmaz demediği halde biz kndi kendimize "acaba hiç olmuycak mı" moduna girmiştik.
Bı doktrun suratına şak dıye cocugn olmaz demesı berbt bı duygu anlatamam. Rabbım kimseye yasatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…