• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bencepembe'nin gelinliği

ne kadara diktiruyosun bu arada cnm fiyat ogrenmek amacli soruyorum genelde ozel dikim kac para oluyo

Ben de bir yerde fotosunu görmüştüm bu gelinliğe ve bayılmıştım, şahane seçimm :34:
Fotodan görüp direk dikebiliyorlar mı acaba..br de şey ben de fiyatı merak ettimm :26:

Ben de bir yerde fotosunu görmüştüm bu gelinliğe ve bayılmıştım, şahane seçimm :34:
Fotodan görüp direk dikebiliyorlar mı acaba..br de şey ben de fiyatı merak ettimm :26:

Yawrummm tanışma, söz , nişan bitti gelinliğemi sıra geldiii :1::1:
Ama eminim sanada çok yakışır sarışın fıstık gibi gelin olursun heee:12::71:

Yawrummm tanışma, söz , nişan bitti gelinliğemi sıra geldiii :1::1:
Ama eminim sanada çok yakışır sarışın fıstık gibi gelin olursun heee:12::71:

Kız sen beni mi takip ediyon hahaha ne güldüm yahuu :1::1::1: e insan ister istemez göz atmaya başlıyor yaaa...fikir oluşsun en azından diyeee...ay ne günlere geldimm :52:

Sağol Niloşum benmm ama bu gelinliğin etekleri daha kabarık olanı istiyorum benn :1:

umarım adamakıllı dikerler de rezil etmezler :31:
bu gelinliği gnncry arkadaş da diktirmişti yanlış hatırlamıyorsam, umarım rumuzu yanlış yazmamışımdır :30:
mutluluklar müstakbel gelin :31:

Yanlis hatirlamiyorsam Bade iscil'in gelinligiydi bu.
Onun resimlerini incelemeni tavsiye ederim.
Simdiden mutluluklar :)

tatilden döndüğümden dolayı şimdi gördüm kuzum çok güzel gelinlik sanada yakışacağıma adım kadar eminim:)))

konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama umarım görürsünüz.
bence gelinlik on numara beş yıldız da diktirdikten sonra sizinki nasıl oldu çok çok merak ettim.,
ben de bu gelinliği diktirmek istemiştim ama başkasını diktirdim.onun için çok merak ettim acaba fotoğrafını koyar mısınız buraya?

işte 2013 modasını yakalayabılen bi gelın
gelinl,ğin harıka canım
mutluluklar dılerım:nazar::nazar::nazar::nazar:

Aman Allahim 1 yil once bu modeli ben de gordum ve kaydettim fotografi
Gelinligim bu olacak diye

Secimin super cok begendim :16::16:

İnsaAllah ben de hayalime kavusurum :16:

arkadaşlar, güzel dilekleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim.

öncelikle fiyat sormuşsunuz; İzmirde yaşıyorum ve izmirde bir moda evi ile anlaştım. white house moda evi.
3.800 e dikiliyor. Tanıdık vasıtasıyla olduğundan İndirim vs 2500 a anlaştık :)

Bade İşçilin gelinliğini inceledim sanırım süt beyaz gelinlik onun gelinliği. Ben ekru istiyorum :) onun haricinde elbette çok açık bir göğüs dekoltesi olmayacak ama kapalı olmasını da istemiyorum :) Bakalım provalar başlasın bi adım adım bilgilendiricem sizleri.
belki diktirmek isteyen vardır da cesaret edememiştir. Bu modaevi daha önce bu gelinliği çalışmış, tercih sebeplerinden biri de daha önce çalışmış olması oldu.

:)

Şimdilik bu kadar, Sevgiler.

Son düzenleme:
Back